praegune kellaaeg 04.02.2026 22:17:12
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kumba pakiautomaatide süsteemi eelistad? |
| Itella SmartPOST |
|
79% |
[ 442 ] |
| Omniva Post24 |
|
15% |
[ 87 ] |
| DPD |
|
4% |
[ 27 ] |
|
| hääli kokku : 556 |
|
| autor |
|
time123
HV Guru

|
24.01.2026 03:02:23
|
|
|
Unisend. 20.01 (T) Parcel received at logitics facility (Tallinn), delivery within next working day. Pakk jõudis pakiautomaati 23.01 (R) ja oli surutud liiga väikese luugi taha. Luuk on väiksem kui luugitagune õõnsus ja läks mitu head minutit paki masseerimist, et see kätte saada.
Ja DPD-ga saadeti hiljuti väga pisike ümbrik, mille kuller oli pakiautomaadi tagaseina vastu visanud. Jopega käsi ei mahtunud luugist piisavalt sügavale sisse ja ainuke lahendus oli käis üles käärida ja jäse sisse toppida.
|
|
| Kommentaarid: 204 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
179 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
24.01.2026 06:51:26
|
|
|
Unisend kogemus ka endal viimasest paarist nädalast:
* Pakiautomaat tundub üsna logu. Eelmine nädal oli kapp kuhu minu pakk oli pandud osaliselt lund täis tuisanud. See oli kogunenud sinna ikka aja jooksul, mitte sel ajal kui kuller paki sinna pani.
* See nädal oli ühe kapi uks pooleldi lahti. Õnneks kellegi pakki seal sees polnud.
* Järgitulemiseks antakse lähem aeg kui konkurentidel. 4 päeva vs konkurentide üks nädal. Muidugi selle nelja päeva jooksul tuleb ka meeldetuletus kui esimesel päeval ära ei võta.
Üldiselt üritan vältida. Kui on temperatuuritundlik ja pole kiire, siis Smartposti (need on siseruumides luku taga). Kui on kiire, siis Omniva või DPD. Omniva eelis on see, et neil on kappides eraldi valgustus mis on pimedas järgi minnes suureks abiks ja automaadid tunduvad paremad, kui DPD'l.
Saata pole olnud vajadust. Võimalik, et seal tulevad teised eelised ja miinused mängu.
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738 |
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 1147 loe/lisa |
   |
3 :: |
722 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jüri Öö
HV kasutaja

|
04.02.2026 19:25:12
|
|
|
Kas ongi nii, et DPD kaotab saadetise ära ja saaja lihtsalt unustagu ära oma pakk?
Tegin kaasfoorumlasele ülekande, tema pani paki DPD pakikapi minu poole teele. Pakki aga ei tulnud ja kui saatja uurima hakkas, siis tema sõnul saatis DPD ekslikult paki Vilniusesse ja lubas jaanuari alguses paki nädala jooksul saajale toimetada. Sellest on juba kuu aega möödas ja pakikoodi alusel on 22. detsembrist alates paki saatus ikka veel teadmata.
Paki saatja sõnul suhtles ta korduvalt DPDga, aga sellest ei tulnud midagi. Mina olen nüüd igatahes asjast ja ka oma rahast ilma. Kuna mina antud juhul DPD teenust ei kasutanud, siis mul pole vist ka DPDlt õigust midagi nõuda. Või on?
|
|
| Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
04.02.2026 19:41:11
|
|
|
| Jüri Öö kirjutas: |
| Või on? |
Kuna pakk pole veel sinu käes, pole see veel ka sinu oma, seega ei.
Aga küsida ikka võib, kasu sellest küsimisest on paraku olematu.
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kevvare
Kreisi kasutaja

|
04.02.2026 20:17:11
|
|
|
Kas ongi nii, et DPD kaotab saadetise ära ja saaja lihtsalt unustagu ära oma pakk?
Tegin kaasfoorumlasele ülekande, tema pani paki DPD pakikapi minu poole teele. Pakki aga ei tulnud ja kui saatja uurima hakkas, siis tema sõnul saatis DPD ekslikult paki Vilniusesse ja lubas jaanuari alguses paki nädala jooksul saajale toimetada. Sellest on juba kuu aega möödas ja pakikoodi alusel on 22. detsembrist alates paki saatus ikka veel teadmata.
Paki saatja sõnul suhtles ta korduvalt DPDga, aga sellest ei tulnud midagi. Mina olen nüüd igatahes asjast ja ka oma rahast ilma. Kuna mina antud juhul DPD teenust ei kasutanud, siis mul pole vist ka DPDlt õigust midagi nõuda. Või on?
 |
Kirjuta neile ja küsi mis nad arvavad. Kindlasti saada ka toote maksuvus ja teemad ehk saad kätte aga endal oli ka DPD'ga just ebameeldiv kogemus mis õnneks lahenes hästi aga hea, et mainisid, hetkel katsun siis DPD vältida tundub, et midagi neil seal väga vussis või purjus kullerid tööle võetud.
"Tere päevast
Täname Teid kirja eest.
Vabandame, viivituse pärast.
Pakk on sorteerimis vea tõttu läinud valesse linna ja seetõttu ka toimetus hilineb. "
|
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
1 :: |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
04.02.2026 20:35:33
|
|
|
| new1 kirjutas: |
| Mul plaanis mõningast kola facebook marketplaces maha parseldada ja ilmselt tuleks siis elus esmakordselt sinna pakiautomaati ise midagi toppida. Kuidas see pakkimine seal oligi, kas peab mingi pappkarbi vms kusagilt otsima ja kola sinna sisse mahutama? Kuskohast erinevas mõõdus pappkarpe üldse leida võiks, seal pakiautomaadis vist suuruse järgi peaks maksma ja seega erineva pudipadi korral võiks olemas olla palju erinevas suuruses pappkarpe ja siis sobitada võimalikult kompaktsesse karpi oma kola? Kuna suhteliselt väheväärtuslik pudipadi, siis ei tahaks spetsiaalselt mingeid pakendeid ostma küll kusagilt hakata, või leidub kusagil tasuta äraandmiseks igasugu pappkaste erinevas mõõdus, kus saaks mingi varu koju tassida? |
pakendikeskus on hea koht.
aga sa mõõda oma kolakad enne ära kui kaste otsima hakkad.
kulub teipi, mullikilet, näiteks ajalehti.. kaste saab mõõtu lõigata. mul on üks auto aknatõstukikast, mis on minu käest 6 korda ära käinud ja kuidagi tagasi tulnud iga kord.
odavaim on unisend ja osta.ee pakiportaal on hea koht kus vormistada.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi akut, klaviatuuri ja laadijat. |
|
| Kommentaarid: 1147 loe/lisa |
   |
722 |
|
| tagasi üles |
|
 |
trebla
Kreisi kasutaja

|
04.02.2026 22:16:34
|
|
|
| Või on? |
Saatja ostis DPD-lt veoteenuse.
Saaja on DPD jaoks eikeegi.
Sellise olukorra võib laiendada suvalisele vedajale. Vedaja jaoks on keegi vaid veo tellija.
Suht lõhkine küna. Saatja ja saaja vahel lepinguline suhe puudub. Et kes kannab millised riskid.
Nagu varemgi sarnastest teemadest läbi käinud - kompensatsiooni on võimalik saada saatjal saadetise kaalu põhjal vastavalt vedaja tüüptingimustele. Mingi peenraha.
Ei pruugi olla üldse konkreetse juhtumiga seotud, kuid enamasti eraisikul puuduvad sobivad vahendid saadetise sildi pädevaks saadetisele kinnitamiseks. Liimipulk pole kindlasti õige asi. Kõige ebasobivamal hetkel võib pakisilt paki küljest ära tulla ja siis on ka sarnane olukord. Minu jaoks on 2 toimivat meetodit - kas läbipaistva pakketeibiga kogu sildi ulatuses vähemalt 1,5 tiiru ümber paki või professionaalne kogu pinna ulatuses liimitav kiletasku. Ise kasutan vastavat võimalust omades kiletaskut.
Silditeema pole kellegi suunas näpuga näitamine. Pigem kogemuslik tõdemus. Ka professionaalselt ettevalmistatud ärikliendilt ärikliendile saadetised on jäänud kadunuks või sattunud vedaja eksimuste tõttu arusaamatutesse tsüklitesse või seiklustesse.
_________________ Having a smoking section in a restaurant is like having a peeing section in a swimming pool.
velo.clubbers.ee |
|
| Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|