Kuna mereandmed on avalikud, pani see nii mõnegi kodudetektiivi olukorda uurima. Vanemad merekarud said šoki: Eesti sisuliselt toetab Vene varilaevastikku, kui võimaldab Peterburi-suunalist lootsimist.
Peter Mandelson has resigned from the House of Lords after a series of scandalous emails came to light that linked him to the child sex offender and financier Jeffrey Epstein, including ones that apparently leaked confidential UK government communications.
Ma arvan, et selliseid Epsteine on rikaste ringkonnas palju ja ainult üks on saanud tähelepanu. Arvate, et nüüd, peale Epsteini surma enam ei toimu selliseid pidusid?
Peod, kus on hunnikutes noori modelle. Sisuliselt nagu mingi räpparite muusikavideo - alfaisaste paradiis.
Karta on, et kõik biljonärid kaitsesid seda tüüpi - 17½ aasta vanustega "hängimine" on ju "borderline" legaalne - parafraseerides Richard Branson e-kirja Epsteinile.
Kindlasti teate ka enda noorusajast tüüpe, kellel olid 17-aastased tüdruksõbrad... sest need tüdruksõbrad olid teie enda klassiõed.
Ma arvan, et umbes selliste "sex partydega" see üritus seal piirdus. Ei ole usutav, et Bill Gates, Richard Branson, Muski vend ja teised tuntud inimesed seal üheskoos inimohverdamise rituaalidega tegelesid. Osad süüdistused on kindlasti mingite hullude või skisofreenikute väljamõeldised. Ma uut avalikustatud portsu ei ole läbi töötanud aga eelmist portsu scrollisin läbi. Isegi ohvrid ise ütlesid kongressi hoone ees pressikonverentsil, et ta ei olnud pedofiil vaid "sexual predator.
Mis seal saarel siis ikkagi toimus? Avalikustatud failid seda ju ei avalda!?
Ma arvan, et selliseid Epsteine on rikaste ringkonnas palju ja ainult üks on saanud tähelepanu. Arvate, et nüüd, peale Epsteini surma enam ei toimu selliseid pidusid?
Peod, kus on hunnikutes noori modelle. Sisuliselt nagu mingi räpparite muusikavideo - alfaisaste paradiis.
Karta on, et kõik biljonärid kaitsesid seda tüüpi - 17½ aasta vanustega "hängimine" on ju "borderline" legaalne - parafraseerides Richard Branson e-kirja Epsteinile.
Kindlasti teate ka enda noorusajast tüüpe, kellel olid 17-aastased tüdruksõbrad... sest need tüdruksõbrad olid teie enda klassiõed.
Ma arvan, et umbes selliste "sex partydega" see üritus seal piirdus. Ei ole usutav, et Bill Gates, Richard Branson, Muski vend ja teised tuntud inimesed seal üheskoos inimohverdamise rituaalidega tegelesid. Osad süüdistused on kindlasti mingite hullude või skisofreenikute väljamõeldised. Ma uut avalikustatud portsu ei ole läbi töötanud aga eelmist portsu scrollisin läbi. Isegi ohvrid ise ütlesid kongressi hoone ees pressikonverentsil, et ta ei olnud pedofiil vaid "sexual predator.
Mis seal saarel siis ikkagi toimus? Avalikustatud failid seda ju ei avalda!?
As [---] talked about his time
meeting Donald Trump, immediately demeanor went "stone
cold" as stated "he raped me." [---] said "what" as replied
"Donald J. Trump had raped her along with Jeffrey Epstein."
[..]
[---]advised to call the police regarding the incident as
stated "I can't they will kill me."
[..]
reached out to [---] stating was dead and noted she was found
with her head "blown off" in Kiefer, OK. Officers on the scene and
stated there was no way it was a suicide.
anubis, kas see ei olnud mingi enne valimisi tehtud kahtlane telefonikõne. "On 10/27/2020, at 3:20 p.m. Eastern. Time ... telephone number called the FBI" 2020 Trump kandideeris presidendiks.
Kui usaldusväärne see on?
Täpselt nädal enne valimisi "The 2020 U.S. presidential election was held on November 3, 2020."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.