Mis sa nüüd minu pärast muretsed. Ega mina seal kraavis ei käinud ega pilti ei teinud. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Ega ma sinu pärast ei muretsegi. Pigem su sõiduki pärast, mis mulle jalgu võib jääda.
Sa pigem muretse, et sa mulle kusagil ette ei jää kui oled mu ees ja külje ette viskab, siis ma sõidaks oma täisraami ja raudstangedega sust lihtsalt läbi pidama seda masinat niisama lihtsalt ei saa. Tuttaval täpselt sama masinaga ühe masina sõitis täitsa kortsu nii. Pilt ütleb kõik. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Ma kardan nüüd Lõuna-Eestisse minna. Maakad hakkavad kastikaga taga ajama.
elukaz kirjutas:
tsitaat:
pidama seda masinat niisama lihtsalt ei saa
Pidurid katki?
Ülevaatus ostetud. Tartu ju kurikuulus koht - isegi Pealtnägijaski kajastatud.
Aga noh, kellel neid pidureid vaja? Nad ju nagunii sõidavad aeglaselt igaks juhuks.
Äkki on tal neid mitu ja see lihtsalt ei meeldi väga? _________________ MTÜ Sõdurilt Sõdurile (FB-leht)
Ukraina (ja Eesti) vastupanuvõime toetamine läbi pisikeste tegude
Ma kardan nüüd Lõuna-Eestisse minna. Maakad hakkavad kastikaga taga ajama.
elukaz kirjutas:
tsitaat:
pidama seda masinat niisama lihtsalt ei saa
Pidurid katki?
Ülevaatus ostetud. Tartu ju kurikuulus koht - isegi Pealtnägijaski kajastatud.
Aga noh, kellel neid pidureid vaja? Nad ju nagunii sõidavad aeglaselt igaks juhuks.
No sel masinal vähemalt esiklaas sulab lahti 2.7t massi puhul ja vanemate normide järgi on pidurdusmaa paraku siiski pikem tänapäevastest. Nii et piduritulede testi ei tasu tegema hakata, kui mõni selline tõesti taga sõidab. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.