praegune kellaaeg 30.01.2026 07:20:17
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
heretic666
HV Guru

|
26.12.2025 13:55:06
|
|
|
| von Wu kirjutas: |
| Kui tolmu nii vähe, et selle nägemiseks laserit vaja, siis peaks suvaline imeja kõlbama. |
Kui pusad jooksevad mööda põrandat ringi milleks siis enam üldse koristada, säästa tolmuimeja ostu pealt raha.
|
|
| Kommentaarid: 73 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 660 loe/lisa |
   |
3 :: |
510 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SSD
HV Guru

|
27.01.2026 19:20:41
|
|
|
Hiid, Sharki soovitati ka, usun et see on hea masin. Pisut uurisin poes. Aga disain ja üldse muidu ei meeldinud.
Ja meil varasemalt 2 Dyson-it olnud, ja need on head olnud.
Seepärast jäime meie Dyson-i juurde.
Aga uus on raskem ja kohmakam.
|
|
| Kommentaarid: 314 loe/lisa |
   |
267 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anti112
HV Guru

|
27.01.2026 22:47:21
|
|
|
Mul Dreame T20 olnud varsti 4 aastat kasutuses ja ma rahul.
Dyson oleks ilmselt parem aga vaevalt et kaks korda parem.
|
|
| Kommentaarid: 131 loe/lisa |
   |
114 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ptbl
HV kasutaja

|
27.01.2026 22:51:48
|
|
|
Dysonit saab ka 500€ eest mille aku peab ülimalt hästi vastu. Ei tea mis kogemused sul on olnud aga endal 2 dysonit ja akuga oli esimesel probleem mis oli juba küll 5+ aastat vana. Kõigi akude tehnoloogia on sama... seega jõuame kohta kus tuleb mängu tehnoloogia kuidas seda akut ära kasutatakse ja milline mootor on kõige efektiivsem ja säästlikum. Kogemusega võin öelda, et minu elamise asendas dyson täielikult ära. Pole vaja mingeid lisa masinaid ja 50+ ruudu peale jääb akut üle. Umbes 1/3 läheb selle suuruse peale. Ostsin kõige suurema paagiga ja tühjendama peab nädalas korra. Võtab täpselt 5 sekundit.
Arvan, et seal on suur põhjus miks paljud hiinakad teevad dysoni disaini järele ja miks dysonil nii palju patente on...
|
|
| Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
76 |
|
| tagasi üles |
|
 |
_marek
HV Guru

|
27.01.2026 23:46:55
|
|
|
| 3a vanal Dyson V8-l aku ära surnud. Kust soovitate asendust osta ja kas on aku brändidel vahet? Nt Amazonis pakutakse kümneid eri nimedega V8 akusid ja mahutavus kõigub ka 3000-8000 mAh. Või on need numbrid pigem hiina fake..
|
|
| Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
1 :: |
118 |
|
| tagasi üles |
|
 |
naabrikass
HV kasutaja
|
28.01.2026 08:52:52
|
|
|
| Olen poodides huvi pärast kätte võtnud ja proovinud erinevaid varstolmukaid ja no kerguse ja manööverdamisvõimekuse vastu Dysoni puhul ikka naljalt ei saa. Teised alternatiivid samast hinnaklassist on ikka kobakad. Endal v12 kolmas aasta ja kõik toimib endiselt laitmatult. Ka aku pidamises pole täheldanud vähenemist. Ma usun, et kõik sõltub aparaadi kasutusest ja ka regulaarses puhastamises.
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
28.01.2026 10:57:16
|
|
|
| tsitaat: |
Ei tea mis kogemused sul on olnud aga endal 2 dysonit
|
Mul on kogemus hariliku tolmuimejaga, millega olen igasugusega rahul
Ma ei tea, mis selle varre eelis üldse on?
2000ndate alguses elasin USAs, siis seal muud ei olnudki, kui need püstised. Mis kaubamärk, ärge küsige.
Mõtlesin toona, et miks inimesed end selliste känkratega piinavad?! Asjaga, millega kuhugile ligi ei pääse, ulub ja kägiseb käes, kohmakas kobakas.
Nüüd ütlesin naisele, et peaks uude koju tolmuimeja äkkki vaatama, et kaua selle ehitusaegse WD3 ikka laseme, siis hakkas ka neid varsi tahtma, nagu mu omast vähe talle oleks
_________________ Hapud viinamarjad |
|
| Kommentaarid: 660 loe/lisa |
   |
3 :: |
510 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ptbl
HV kasutaja

|
28.01.2026 11:15:52
|
|
|
| Hiid kirjutas: |
| tsitaat: |
Ei tea mis kogemused sul on olnud aga endal 2 dysonit
|
Mul on kogemus hariliku tolmuimejaga, millega olen igasugusega rahul
Ma ei tea, mis selle varre eelis üldse on?
2000ndate alguses elasin USAs, siis seal muud ei olnudki, kui need püstised. Mis kaubamärk, ärge küsige.
Mõtlesin toona, et miks inimesed end selliste känkratega piinavad?! Asjaga, millega kuhugile ligi ei pääse, ulub ja kägiseb käes, kohmakas kobakas.
Nüüd ütlesin naisele, et peaks uude koju tolmuimeja äkkki vaatama, et kaua selle ehitusaegse WD3 ikka laseme, siis hakkas ka neid varsi tahtma, nagu mu omast vähe talle oleks  |
Mugavus käes hoida(pole väga raske), koheselt võimalik välja lülitada ilma, et peaks kummardama kuhugile maha, ligipääsetavus on sama kui mitte parem kui traditsioonilisel tolmukal, pole juhtmeid kuskil jalus ja ei pea pistikut vahetama kui ühest toast teise lähed. Pead ütlema, et ühest varrest juba piisab
|
|
| Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
76 |
|
| tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
28.01.2026 18:05:10
|
|
|
WD3-st parema hinna-jõudluse suhtega imejat on võimatu leida. Mitu korda kallimal Mielel oli vaja osa filtreid eemaldada, et WD3-le ligilähedane (aga siiski nõrgem) imemisvõimsus kätte saada
Dysonit pole proovinud.
Varrele on ligipääsevuse tarbeks lisavidin: https://www.amazon.com/dyson-reach-under-tool/s?k=dyson+reach+under+tool
Võib olla mõnel kohe ka olemas, poes pole ühelgi silma hakanud. Ilma selleta on mugav küll, aga paljudesse kohtadesse ikkagi ei mahu.
Tööstuslik imeja (a'la WD3) võtab jube palju ruumi, kas mõni Dyson tõesti suudab seda asendada? Seda ei oota, et mulda, kive, puutükke jms suudaks imeda, aga kodutolmu ja koerakarvadega võiks hästi hakkama saada.
Makita ja Eletroluxi varsimejaid olen proovinud, need on siiski mänguasjad. Aeg-ajalt kerge puru eemaldamiseks sobivad.
Autosalongi olen lumest tühjaks imenud, kui aken lahti ununes. Vana hea WD3 tuli appi.
_________________ Müüa Samsung S23 |
|
| Kommentaarid: 895 loe/lisa |
   |
1 :: |
672 |
|
| tagasi üles |
|
 |
freestyler
Kreisi kasutaja

|
29.01.2026 16:58:35
|
|
|
| _marek kirjutas: |
| 3a vanal Dyson V8-l aku ära surnud. Kust soovitate asendust osta ja kas on aku brändidel vahet? Nt Amazonis pakutakse kümneid eri nimedega V8 akusid ja mahutavus kõigub ka 3000-8000 mAh. Või on need numbrid pigem hiina fake.. |
Vaatasin ka amazonis pakutavaid V8 akusid ja no ei julgenud mina neid osta. Kommentaarides leidus kliente kellel need uued Hiina akud 5 minutiga nulli tõmbas, kes avastab et mahutavus 5x väiksem kui pakendil jne...
Originaal akut pakuti kohalikus poes 125,- €.
Ja kuna mul oli põrandaotsik ka katki ja uusi filtreid tahtsin ka, siis ostsin lõpuks Dyson ametlikult lehelt kogu uue V8 total clean mudeli, hinnaks oli 290,- €.
Kolme päevaga oli pakk käes ja nüüd mul vana varuosadeks...
PS! See kõverik kapi alla ronimise otsik oli uues komplektis kaasas.
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|