Mis Reola? Mis Võru? Sulle ei mahtunud hinge, et keegi Tartu maanteel neljarealisel piirkiirusega sõitis ja mujal piirkiirusega sõita tahtis. Ja siis hiljem hakkasid mingitest veoautodest jahuma.
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11721686#11721686
Ise ei tea, mis rehvidki su autol all on
tsitaat:
Selline oli maantee ka enamvähem eile õhtul seal. Antud pilt umbes 2-3km enne seda kohta, mida ma kirjeldasin. Eile õhtul veel asfalt sätendas ka vastu.
Suurelt punaselt.
Betamax kirjutas:
Tallinnast Põlvasse. Tartu maanteel 90 alas sõidetakse 60-ga. 70 alas kiirus 55 peale. Jumalauta. Neljarealisel oli OK, kruiisisin kõigist lõdva randmega 90-ga mööda, aga pärast seda oli küll närv must. Keerasin Tartust Põlva peale. Mingi tegelane lasi täiesti puhta tee peal 50-60 vahel. Taga 6 autot. Mööda ka ei saa, sest kogu aeg keegi tuli vastu või pimedad kurvid. Eespool ka keegi mööda ei sõida. 20 km tiksusin ja siis õnnestus mööda saada.
Tallinnas ja Tartus vist kõigil esimene talv juhina või mingid erilised pastlad all - kohalt minema ei saa. Ühe fooritsükliga saab 3 autot üle ristmiku, sest esimesel käib all ratas ringi ja vänderdab kohapeal.
Betamax kirjutas:
Ise ei tea, mis rehvidki su autol all on
Piinlik jah, samas saan vabandada sellega, et mul on 9 isiklikku mootorsõidukit ja 1 minu kasutuses, mis minu isiklik pole. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Piinlik tõesti, et mitte ühegagi neist sõita ei julge.
Sa ikka loed ka, mida ma kirjutan? PIIRKIIRUSEGA. 90 alas sõita piirkiirusega 50-60 sõitvast autost mööda tekitab sinus pöördumatuid traumasid? Kas keegi sõitis sust mööda, kui sa sätendamishirmus tee peal venisid ja nüüd saad mingi flashbacki iga kord, kui möödasõitudest räägitakse?
Selle sätendamise osas arsti poole pöörduma ehk? Äkki vajad optilisi abivahendeid?
Ükspäev sõitsin sillamäe ja jõhvi vahel ja siis mingi kastikas tiksus 90 alas ees ala 70ga ja kaamera juures lasi mingi 50 peale. Kui üks hetk mööda sõitsin ja norm kiirusega oma teed läksin, oli see kogu aja kuni jõhvini täistuledega tagumikus kinni
Piinlik tõesti, et mitte ühegagi neist sõita ei julge.
Sa ikka loed ka, mida ma kirjutan? PIIRKIIRUSEGA. 90 alas sõita piirkiirusega 50-60 sõitvast autost mööda tekitab sinus pöördumatuid traumasid? Kas keegi sõitis sust mööda, kui sa sätendamishirmus tee peal venisid ja nüüd saad mingi flashbacki iga kord, kui möödasõitudest räägitakse?
Selle sätendamise osas arsti poole pöörduma ehk? Äkki vajad optilisi abivahendeid?
Me peaks selle jäärajal selgeks tegema. Sama masin, samad olud, kiirem võidab ja saab igavese au ja kuulsuse HV-s. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Näost-näkku inimestega suhelda? Mingid vanurid olete? Ma ei taha isegi oma autosse kedagi kõrvale istuma. Üksinda hea chill sõita.
Pealegi, mul igav mikromootoriga automobiil. Sellega saab kiiresti sõita ainult pikkadel sirgetel, sest kiirendus olematu ja kurv tuleb enne vastu või lõppeb tee ära.
Minu eesmärk on liikluses terve nahaga koju tagasi jõuda. See paar säästetud minutit autoroolis liikluses pole mu jaoks oluline. Ei ole mul ka kaskot, vaid pean enda pead kasutama, et rahakotis hävingut poleks.
Mõnedel eksamitel ka nagu oleks käidud ja läbitud ning tõestanud, et suudan sõita mitte ei tao käega vastu rindu, et load ei sõida, mees sõidab. Maasturiga aga samas vahel olen neid kõvajaid käinud kraavist välja tõmbamas.
Alati on tee süüdi olnud, rehvid süüdi olnud, auto kehv vms, aga mitte kunagi pole keegi öelnud, et ups, ma ise eksisin. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Käisin hommikul viie kuue aegu rkv-tln-rkv…
Esimene sõidurada oli puhas, sättisin püsikale +20 nagu suvel…
Ranel, miks kogud neid kat’e, mingi hobi?
Praktiline vajadus või mingil eluetapil vaja olnud. BE-d on tihti vaja, aga kui teha, siis sai korraga juba CE ära tehtud. Siis kui tehtud sai, oli hinnavahe vaid ~300 EUR. Lihtsalt CE puhul pidi rohkem vaeva nägema. Hilisem seadusemuudatus andis CE omanikele automaatselt ka T kategooria.
Betamax kirjutas:
Aga tervisetõend?
Mul on korras. Aasta lõpus alles läbisin (suurte masinate tõttu saan iga 5a tagant käia). Aga sul? _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Hr. Ahto Aulik kasutas väljendeid "juhtide närvikavast, suhtumisest teistesse, viisakusest ja otsustest" vales konstektis.
Võiks kasutada kontekstis, kui ei saa, ei taha sõita lubatud kiirusega, siis suhtu teistesse, viisakusest ja lase kolonn mööda
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.