praegune kellaaeg 30.01.2026 08:50:57
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Betamax
HV Guru

|
02.01.2026 14:49:58
|
|
|
| Janis kirjutas: |
Ma ei tea, võimaluse korral ikka laseks teenusepakkujal seadet omada Keskmisel kliendil oluliselt mugavam ja töökindlam. |
Mulle ka meeldiks rent, aga samas võiks valik olla välja osta. Eks selle väljaostmisega kaotati järelturg kenasti ära. Linnas mul digiboks tiksub niisama teleka taga, kuna see on ainult esivanema ja külaliste puhuks. Renti ei viitsiks küll maksta selle eest.
Aga teadmatumad nüüd rendivad, selle asemel, et osta alternatiivsete tootjate pakutavaid seadmeid. Järgmine ruuter on tõenäoliselt rendikas, kuna mugavus maksab - plug and play.
|
|
| Kommentaarid: 747 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
1 :: |
562 |
|
| tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
03.01.2026 14:09:10
|
|
|
parim STB oma pika toega oleks GoogleTV Streamer ja parim ruuter oleks .. njah, telia pakutud käkk või siis unifi. Tikku või TP-Linki vist kahtlane soovitada.
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
| Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
0 :: |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
BA79
Kreisi kasutaja
|
03.01.2026 17:53:44
|
|
|
| Tikk sobib sisevõrgu kohandamiseks paremini, kui ISP ruuter. Ise mõtlen, et vahetan ISP ruuteri Zyxeli vastu ja panen sisevõrku majandama miskise paremate näitajatega Tiku, kui HAP Lite seebikarp.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
27.01.2026 19:43:12
|
|
|
https://www.err.ee/1609923521/eesti-suuremad-telekomiettevotted-tostavad-jark-jargult-oma-hindu
| tsitaat: |
Hinnatõusu põhjendusena toovad ettevõtted esile vajaduse jätkata investeeringuid taristusse ja tarkvaraarendusse. Elisa märkis, et mõõdukas hinnatõus aitab vastata ka töötajate palgakasvu ootustele ning arendada 5G-võrku ja digiturvalisust. Telia selgitas hinnamuutust eelkõige telekanalite ja meelelahutuse sisseostuhindade ning muude sisendkulude kasvuga viimastel aastatel.
Tele2 teavitab hinnamuudatustest kliente personaalselt ja jooksvalt. Nurk märkis, et tegu on teenusmaailmas normaalse protsessiga, kus nõudluse ja pakkumise suhe reguleerib hinda. |
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
| Kommentaarid: 462 loe/lisa |
   |
5 :: |
7 :: |
359 |
|
| tagasi üles |
|
 |
BA79
Kreisi kasutaja
|
28.01.2026 08:42:28
|
|
|
Eestis on vist kujunemas telekomiturul sarnane seis nagu kütuseturul. Kõik teavad, et kliendil suurt valikut pole, seega võib julgelt hinda tõsta, kuna klient teeb lõppkokkuvõttes valiku ainult sellepealt, kelle teenus tema elukohas talle kõige paremini sobib.
OK, et inflatsioon jne on paratamatu, aga kurb on see, et kvaliteet ja teenuse kättesaadavus kõigub.
Väiksemate kiirustega pakettide Mbit/s muutub siis eriti kalliks, võrreldes optikavõrgu pakettide kiirustega.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
28.01.2026 09:58:43
|
|
|
BA79, alternatiive ju on, Starlink, morse...?
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
|
|
| Kommentaarid: 233 loe/lisa |
   |
195 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
28.01.2026 12:23:55
|
|
|
| Betamax kirjutas: |
| Janis kirjutas: |
Ma ei tea, võimaluse korral ikka laseks teenusepakkujal seadet omada Keskmisel kliendil oluliselt mugavam ja töökindlam. |
Mulle ka meeldiks rent, aga samas võiks valik olla välja osta. Eks selle väljaostmisega kaotati järelturg kenasti ära. Linnas mul digiboks tiksub niisama teleka taga, kuna see on ainult esivanema ja külaliste puhuks. Renti ei viitsiks küll maksta selle eest.
Aga teadmatumad nüüd rendivad, selle asemel, et osta alternatiivsete tootjate pakutavaid seadmeid. Järgmine ruuter on tõenäoliselt rendikas, kuna mugavus maksab - plug and play. |
Kui nüüd ainult rent siis rendiks küll kui rendihind kuus ei oleks sama mis varem. Kui see oleks vähenenud ei oleks mingitki teemat kas uus või rent. Nüüd maksad kogu selle seadme mõne aastaga kinni ja siis on see neile puhaskasum. Ja see muinasjutt, et saad uut seadet küsida kui väljas on - kes ei tea sellele ka ei pakuta. Tiksubki seal oma muldvana mitu korda kinnimakstud seadmeotsas...
|
|
| Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
103 |
|
| tagasi üles |
|
 |
BA79
Kreisi kasutaja
|
28.01.2026 12:57:23
|
|
|
Etz,
OK On, aga põhimõtteliselt ei ole nt välistatud, et Starlink siinmail teenusemüügi mingil ajahetkel peatab (olenemata mis põhjustel). Morse- Sa pead silmas fax modemit?!? Mnjah, ma arvan, et sellega ma suurt midagi teha ei saaks. Mul on küll MFP kombain, millel on lisaks ka täisfunktsionaalne faxmodem, aga kahjuks sellest ei piisa, et internetis toimetada. Teoreetiliselt saaks küll kasvõi USB-Data Faxmodemit kasutada (selline vidin on Amazonis saadaval), aga Telias vist kasutu, kuna fixtelefon on suletud ja Fax üle VoIP on sutsu komplitseeritud- vist ei sobi tavalise internetiühenduse rakendamiseks...Selleks peab olema DialUP, aga seda adotpeeerida VOIP teenusega kasutamiseks on keeruline, sest protokollid ja standardid omavahel otse ei ühildu.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|