Sest pole mahasõite igalpool ja tagasipöörded. Võerdla ja Jõelähtme peaks järgmine aasta ära kaduma _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Mäepealsel käib mingi action. Vilkureid lademeis, mingi masin risti teel, bussid seisavad, kedagi läbi ei lasta. _________________ M: korter Mustamäel YAGA müügiputka
Mis kuradi taunoonius on sihikuga sitaga kuradi tartu - pärnu vahel parkida trassil? Mingi ess classe arvas, et ilgelt lahe on troppi korjata seljataha. Tee on kuiv, päike paistab.. lähed, mingi väbt väntab, tuled, mingi vänt väntab..
Kuhu sa kiirustad? Kalmistule?
Jääs asfalt vs kuiv tee on ikka erinevad asjad. Eile õhtul sõitsin nüüd sama teed masinaga, kus Sailunid all. Ei tõmmanud ratast ringi.
Need kus on infotablood ja normide oludega lubatud ka talvel 120?
Ma ei tea miks see tallinn-narva mingi eelajalooline on.
Talvel on max 110, suvel 120
Sõidan neljapäeva varahommikul landsail lamellidega nrv-tln. Ei ole head lamellid, rohkem ei osta, kinnisõidetud lumisel teel pidavus psk...
Sailuni lamelliga tõmbas märjal asfaltil ka sooja ilmaga rattad ringi. Ilma lumeta oli igati ok aga lume/jääga.. sõita kannatab aga pigem sõidaks bussiga.
Mulle meeldivad need Ainid kes Lepiku teel ja Mõigu teel niigi juba venivad 30ga ja siis enne lamavad iga kord pidurdavad veel 15-20 peale. Kurat kas tõesti ei tohi auto amortisaatorid ja vedrud mingit tööd tänapäeval teha. Tihti teen lamavate juures lihtsalt möödasõitu _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Mis kuradi taunoonius on sihikuga sitaga kuradi tartu - pärnu vahel parkida trassil? Mingi ess classe arvas, et ilgelt lahe on troppi korjata seljataha. Tee on kuiv, päike paistab.. lähed, mingi väbt väntab, tuled, mingi vänt väntab..
Kuhu sa kiirustad? Kalmistule?
legaalse kiirusega tahtsin koju saada. andke andeks.
Aaaga…CO2, krt sinusuguste pärast, meid ülejäänusid siin ahistataksegi. _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Kliimat soojendab aga roigas on liiga hõre lihtsalt… _________________ ...life is random...so am I...
Elektriradikad oleks odavam pidada. Kui just sõidunaudingu pärast ei käi.
Kuidas sa aru ei saa, mees hoiab kokku.
Rohkem sõidad on km hind madalam… _________________ ...life is random...so am I...
nauding või asi kui iga kord mingi sihikuga kõnts kusele jalgu pargitakse.. sõitke või võtke eesel raisk. kui kaubikud, linttraktorid ja fordikused mööda hakkavad tahtma, tuleb pedearstile minna ja kurta, et olen saamatu ja eemaldage kirurgiliselt mu peast juhtimisõigus. _________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
Sest pole mahasõite igalpool ja tagasipöörded. Võerdla ja Jõelähtme peaks järgmine aasta ära kaduma
seal mingi ümberehitus plaanis v?
Tagasipööre kaob ära, kogujatee tuleb Rebala muuseumi juurest ja tuleb vist viadukt üle mis läheb vana-narva maanteele paarsada meetrit kaugemalt kui praegune tagasipööre, jõelähtmesse sõitmiseks tuleb siis peale Maardut juba maha sõita või Jägala viaduktilt tagasi tulla, millalgi nägin seda planeeringut või kavandit eelmine-üleelmine aasta.
A noh, kes teab millal see käiku läheb _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Mis põhjutel see väikebuss tagasi vastassuunda kaldus, päris jube avarii. _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
Mis põhjutel see väikebuss tagasi vastassuunda kaldus, päris jube avarii.
tsitaat:
kuid kaotas teadmata põhjusel juhitavuse
Juhitavus ei kadunud kuhugi autol, täitsa juhtis ennast tagasi vastassuunda. Juht oli ilmselt ähmi täis ja rapsis rooliga või keegi kõrvalt segas juhti.
Jah, bussil oli ju isegi paremsuund algul sees juba, aga lükkas uuesti vasaku suuna sisse ja kohe keeras tagasi vastassuunda. Mida iganes juht tegi, tee peale ta küll ei vaadanud. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Politsei: liiklusohu tekitavad närvilised juhid
Kuressaare politseijaoskonna vanemkomissar Ahto Aulik
Ahto Aulik
Ahto AulikFOTO: PPA
Saare- ja Muhumaad läbiva suure maantee üheks eripäraks on praamidelt tulevad sõidukid, mis moodustavad tihtipeale pikki kolonne. Peamise liiklusohu kolonnides tekitavad mõned närvilised juhid, kes ei suuda rahulikult teiste järel sõita, isegi kui kolonni liikumiskiirus ei ole suurimast lubatust palju madalam – tehakse riskantseid möödasõite, tihti mitmest autost korraga. Samas ei ole neid juhte igal ajal ning kogu aeg. Enamik juhtidest liikleb ikkagi korralikult ja tihtipeale sõidavad kõik kenasti rivis sadamast Kuressaareni. Eks see kõik sõltubki konkreetsete juhtide närvikavast, suhtumisest teistesse, viisakusest ja otsustest.
Objektiivselt saavutavad möödapressijad selle, et mõnest autost mööda sõitmine ja siis kolonni vahele tagasi reastumine rikub ära kolonni ühtlase kulgemise, suurendab kõikide närvilisust ning paneb teisigi juhte möödasõitu sooritama. Lisaks lähevad kolonnist möödasõidud kohati väga pikaks, möödasõidukiirused suureks ja tagasireastumised üsna napiks. Juhid võiksid mõista, et Saare- ja Muhumaal on distantsid nii lühikesed, et arvestatavat ajavõitu möödasõite tehes ja natukene kiiremini sõites ei saavuta, küll aga rikub see kõigi teiste tuju, turvalisusest rääkimata.
Sõitke rahulikult kolonnis ja hoidke eessõitjaga vähemalt kolmesekundilist pikivahet (talvel veelgi rohkem), see on kõige õigem käitumine! Mõneminutiline närvilisest sõidustiilist tekkiv ajavõit (kui see üldse tekib) ei ole väärt kõigi teiste elu ja tervisega riskimist. Kolonnis rahulikult ja ühtlaselt sõitmine võimaldab ka kütust säästa.
Teine eripära sellel trassil on kiirustajad, kes on sadamasse teele asumisega hiljaks jäänud ja proovivad veel õigeks ajaks praamile jõuda. Just need juhid kipuvad nii üldiselt kui ka Liiva asulas kiirust ületama. Ehk siis lühidalt, liikluspilt on aeg-ajalt hull, aga see sõltub nii praamilt tulevate autode arvust, ajast kui ka närviliste juhtide hulgast.
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Kas Reola-Võru või Reola-Põlva vaheline lõik on neljarealine?
Artikkel aus ju. Kas seal midagi valesti öeldud? Sellest riivatud saavad vaid need olla, kes käituvad nii nagu artiklis öeldud, et ärge tehke nii. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Mis Reola? Mis Võru? Sulle ei mahtunud hinge, et keegi Tartu maanteel neljarealisel piirkiirusega sõitis ja mujal piirkiirusega sõita tahtis. Ja siis hiljem hakkasid mingitest veoautodest jahuma.
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11721686#11721686
Ise ei tea, mis rehvidki su autol all on
Mis Reola? Mis Võru? Sulle ei mahtunud hinge, et keegi Tartu maanteel neljarealisel piirkiirusega sõitis ja mujal piirkiirusega sõita tahtis. Ja siis hiljem hakkasid mingitest veoautodest jahuma.
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11721686#11721686
tsitaat:
Selline oli maantee ka enamvähem eile õhtul seal. Antud pilt umbes 2-3km enne seda kohta, mida ma kirjeldasin. Eile õhtul veel asfalt sätendas ka vastu.
Suurelt punaselt.
Betamax kirjutas:
Tallinnast Põlvasse. Tartu maanteel 90 alas sõidetakse 60-ga. 70 alas kiirus 55 peale. Jumalauta. Neljarealisel oli OK, kruiisisin kõigist lõdva randmega 90-ga mööda, aga pärast seda oli küll närv must. Keerasin Tartust Põlva peale. Mingi tegelane lasi täiesti puhta tee peal 50-60 vahel. Taga 6 autot. Mööda ka ei saa, sest kogu aeg keegi tuli vastu või pimedad kurvid. Eespool ka keegi mööda ei sõida. 20 km tiksusin ja siis õnnestus mööda saada.
Tallinnas ja Tartus vist kõigil esimene talv juhina või mingid erilised pastlad all - kohalt minema ei saa. Ühe fooritsükliga saab 3 autot üle ristmiku, sest esimesel käib all ratas ringi ja vänderdab kohapeal.
Betamax kirjutas:
Piinlik jah, samas saan vabandada sellega, et mul on 9 isiklikku mootorsõidukit ja 1 minu kasutuses, mis minu isiklik pole. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Ükspäev sõitsin sillamäe ja jõhvi vahel ja siis mingi kastikas tiksus 90 alas ees ala 70ga ja kaamera juures lasi mingi 50 peale. Kui üks hetk mööda sõitsin ja norm kiirusega oma teed läksin, oli see kogu aja kuni jõhvini täistuledega tagumikus kinni
Piinlik tõesti, et mitte ühegagi neist sõita ei julge.
Sa ikka loed ka, mida ma kirjutan? PIIRKIIRUSEGA. 90 alas sõita piirkiirusega 50-60 sõitvast autost mööda tekitab sinus pöördumatuid traumasid? Kas keegi sõitis sust mööda, kui sa sätendamishirmus tee peal venisid ja nüüd saad mingi flashbacki iga kord, kui möödasõitudest räägitakse?
Selle sätendamise osas arsti poole pöörduma ehk? Äkki vajad optilisi abivahendeid?
Me peaks selle jäärajal selgeks tegema. Sama masin, samad olud, kiirem võidab ja saab igavese au ja kuulsuse HV-s. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Krt, see juba nagu seal Seadusega pahuksis teemades, et davai, lähen ukse taha või siis saame kokku ja vaatame kui kõva mees oled! _________________ M: Intel i5 4590 protsessorid M: HP Elitedesk 800 G3 SFF M: HP Elitedesk 800 G2 Mini 35W
Näost-näkku inimestega suhelda? Mingid vanurid olete? Ma ei taha isegi oma autosse kedagi kõrvale istuma. Üksinda hea chill sõita.
Pealegi, mul igav mikromootoriga automobiil. Sellega saab kiiresti sõita ainult pikkadel sirgetel, sest kiirendus olematu ja kurv tuleb enne vastu või lõppeb tee ära.
Minu eesmärk on liikluses terve nahaga koju tagasi jõuda. See paar säästetud minutit autoroolis liikluses pole mu jaoks oluline. Ei ole mul ka kaskot, vaid pean enda pead kasutama, et rahakotis hävingut poleks.
Mõnedel eksamitel ka nagu oleks käidud ja läbitud ning tõestanud, et suudan sõita mitte ei tao käega vastu rindu, et load ei sõida, mees sõidab. Maasturiga aga samas vahel olen neid kõvajaid käinud kraavist välja tõmbamas.
Alati on tee süüdi olnud, rehvid süüdi olnud, auto kehv vms, aga mitte kunagi pole keegi öelnud, et ups, ma ise eksisin. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.