Tegin eraldi teema, et vana teema jääks praeguse mängu aruteluks.
Suurt midagi trailer ei näidanud veel. Teame, et map on Jaapanis seekord. Elame näeme, kui tuleb uut infot. Minu lootus on, et upgrade oleks vähe asjalikum kui oli FH5's ja sealt tuleb üle ka see anti-lag summuti jne efekt.
Link _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Ei tea kas panevad Jaapani päraselt Touge ka mängu sisse? Igatahes ootan, vaatab kas tuleb asjalik osa või mitte. _________________ Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015
Kõiki viimaseid 3 osasi toksind, loodame ,et on uuendus jah viimased 3 näevad visuaalselt kõik ühesugused välja, 5 oli suht igav võrreldes neljaga, aga neljas oli marupalju netiga seonduvaid probleeme.
Video põhjal tundub selline "noh, nagu Horizon ikka" olevat. Maailm, mängitavus, graafika ja autode valik on kindlasti tasemel, aga nõrgim koht siiani on igal osal olnud nö karjäär. Arendajate jutust jäi selline mulje, et tuleb midagi FH1 sarnast, mis oleks hea veheldus. Üldse progressioon peale esimest osa on äärmiselt mage olnud. Viimases kahes mängus võiks öelda, et isegi cringe (eesti keeles ei ole head vastet).
Steamist min. süsteeminõuded:
PROCESSOR: Intel i5-8400 OR AMD Ryzen 5 1600
MEMORY: 16 GB RAM
GRAPHICS: Nvidia GTX 1650 OR AMD RX 6500 XT OR Intel Arc A380 / Arc B390
DIRECTX: Version 12
NETWORK: Broadband Internet connection
ADDITIONAL NOTES: SSD Required
Video põhjal tundub selline "noh, nagu Horizon ikka" olevat. Maailm, mängitavus, graafika ja autode valik on kindlasti tasemel, aga nõrgim koht siiani on igal osal olnud nö karjäär. Arendajate jutust jäi selline mulje, et tuleb midagi FH1 sarnast, mis oleks hea veheldus. Üldse progressioon peale esimest osa on äärmiselt mage olnud. Viimases kahes mängus võiks öelda, et isegi cringe (eesti keeles ei ole head vastet).
FH5 oli ausalt väga igav minu jaoks. FH4 peal veetsin ma kokku üle 400h kokku, aga FH5 ma vist ei saanud isegi 100h kokku. Mehhiko oli lihtsalt üks suur tühi sandbox minu jaoks.
FH6 tundub jälle põnevamas suunas minevat Jaapani autokultuur, päris talv, FH1 progressioon. Ma isiklikult tahaks, et nad lockiks autod ära progressiooniga, st erinevad autoklassid avanevad alles siis kui oled piisvalt kõrgele jõudnud. Igasugu wheelspinnid võivad ju jääda, aga sa ei saa neid autosid enne kasutada kui oled karjääri vastava pügalani jõudnud.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.