Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Naljad elust enesest ja elukunstnike teema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1293, 1294, 1295
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 24.01.2026 21:35:15 vasta tsitaadiga

Peab ikka taun olema et lapsi kassiga võrrelda.

Eriti tore et sõna võtavad sel teemal need kel minu mäletamist mööda omal neid tükki NULL on. icon_lol.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 24.01.2026 21:42:12 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
Peab ikka taun olema et lapsi kassiga võrrelda.

Eriti tore et sõna võtavad sel teemal need kel minu mäletamist mööda omal neid tükki NULL on. icon_lol.gif

Paras taun oled ise, ilmselt oled üks neist kes koolipõlves hobina loomapiinamist harrastas.
Aga noh, seni kuni meil seaduses loomi endiselt asjadeks loetakse ja asjaõigus seaduse alusel neid asju menetletakse, kestab teil pidu edasi.

tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 24.01.2026 21:42:35 vasta tsitaadiga

Mina olen väiksena maal elanud ja eluaeg loomi pidanud. Lapsi rohkem ka kui sul. Või ma vähemalt eeldan et sa selle "Kaks on" all ikka lapsi, mitte kasse silmas ei pidanud. Kui kasse, siis neid on sul tõesti hetkel rohkem. icon_lol.gif
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 24.01.2026 21:50:11 vasta tsitaadiga

Meil kuidagi teatud inimesteni ei jõua "võtame looma!" ga kaasnev. Näiteks see, et suva kiipimine ja ussirohi ja selline "esimene ülevaatus" on ca150 raha. Aga neist kassiabidest jms ei suudeta seda välja ka lugeda ja nii tekivad need teemad kohe kui mukiga kuskile arstlasse minema peab. Lapsi aga osatakse küll "oikuikallizon!" K
kalkuleerida.

bladerunner
HV Guru

sõnum 24.01.2026 22:50:58 vasta tsitaadiga

ot:
Eks see olegi kasvatuses kinni. Minu jaoks on senini kõik koduloomad täieõiguslikud pereliikmed olnud. Autogi sai koera järgi kunagi valitud et oleks võimalik teda transportida.
Maja ehitasin siis lasin koera jaoks teha koridori eraldi orva toidu- ja jooginõu jaoks. Tundus nagu elementaarne ka lemmiku mugavusele mõelda. icon_rolleyes.gif
Koera aeg sai kahjuks juba mõnda aega tagasi ümber, hetkel on tema koha võtnud üks paks kass.

Teema pealkiri on "Naljad elust enesest ja elukunstnike teema" - mulle on veidi arusaamau, et milles see nali siin seisnes, kui keegi oma koduloomale uut kodu otsib, et sellest pidi kohe postitama?
Et kui inimese isa on tuntud isik, siis on see midagi erilist mis tähelepanu nõuab?
tsitaat:
Viimastel kuudel on minu enda vaimne ja füüsiline seisund olnud väga keeruline ning pean ausalt tunnistama, et ma ei suuda talle pakkuda seda stabiilsust ja järjepidevat hoolt, mida ta vajab.
...
see otsus ei tule kergelt ega hoolimatusest – vastupidi, just suurest hoolimisest ja soovist, et kassi elu oleks võimalikult hea ja turvaline.
Täpset tausta teadmata teab siinne konsiilium ikka kõige paremini millise jubeda ja südametu inimesega tegu on. icon_rolleyes.gif

https://digiajakirjad.postimees.ee/8401201/videod-lumehanged-mis-sokeerisid-maailma-kas-venemaa-linn-mattus-toesti-hiiglasliku-lumekihi-alla-voi-on-tegu-tehisaru-krutskiga
Lumehelbeke, tasa-tasa langes ning kohe sai AI tööstus ideid.

Matrix-i kohta oli kusagil kirjas, et Neo võitlusstseen karja agentidega läks maksma mingi 30-40 miljonit USD.
Varsti on selline või paremgi süsteem tänu tehisaru arengule igaühele tasuta kättesaadav.
Nalju elust enesest hakkab kiiremini tulema kui keegi neid postitada ja kustutada jõuab...

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Naljad elust enesest ja elukunstnike teema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1293, 1294, 1295
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.