Donald Trump said a deal on Greenland would last forever
Trump called it “truly fantastic,” saying the U.S. would get everything it wanted — including real national and international security.
When asked how long the deal would last, he replied:
“Indefinitely. There is no time limit. It’s forever.”
tsitaat:
US President Trump says a Greenland framework deal is “a little bit complex” and will be detailed later, telling CNBC the US and Europe will work together on the Golden Dome and mineral rights.
tsitaat:
President Trump's deal with Denmark would grant United States ownership over small parts of Greenland to build military bases, NYT reports.
Trumpile näidati ilmselt juba olemasolevat diili ja öeldi, et see on uus diil.
Ta ilmselt ei teagi, mis see olemasolev diil on vahepeal rääkis Islandist.
Nagu jonniv 5-aastane, kes enne ei jäta kuni mänguasja kätte saab. _________________ MÜÜA: Xbox 360 E 250GB (UUS)
Euroopas on 10 trillioni eest USA varasid. Kui Jaapan eelmisel aastal ähvardas oma 1.1 trillionit USA väärtpabereid maha müüa, siis tegi Trump kohe plaani tariifide kohta ümber. Euroopal on palju suurem "malakas".
US President Trump said Russian President Putin had accepted his invitation to join his Board of Peace initiative aimed at resolving global conflicts, a statement that Putin quickly countered, saying that the invitation was only under consideration.
The French Navy detained a Russian oil tanker in the Mediterranean. - President Macron
This morning, the French Navy boarded an oil tanker coming from Russia, subject to international sanctions and suspected of flying a false flag.
The operation was conducted on the high seas in the Mediterranean, with the support of several of our allies. It was carried out in strict compliance with the United Nations Convention on the Law of the Sea.
Väga kaval lüke, määri mett Trumpi mokale ja sa saad, venelased hammustasid selle juba väg aväga varakult läbi (ennem kui trump poliitikas oli), meie Volodja mängib malet _________________ Psychologists usually attribute belief in conspiracy theories to a number of psychopathological conditions such as paranoia, schizotypy, narcissism, and insecure attachment, or to a form of cognitive bias called "illusory pattern perception".
Väga kaval lüke, määri mett Trumpi mokale ja sa saad, venelased hammustasid selle juba väg aväga varakult läbi (ennem kui trump poliitikas oli), meie Volodja mängib malet
Zelenski ei pidanud ju kaarte mängima. Oleks pidanud näitlejaks jääma mitte Presidendiks "valitud saama". _________________ Win ISO'd ja uuendused Artiklid jagatud
Zelenski ei pidanud ju kaarte mängima. Oleks pidanud näitlejaks jääma mitte Presidendiks "valitud saama".
Ei ei ei, meie Volodjal ei ole kaarte, ma ütlesin kohe Vladimir vaata sul ei ole kaarte, putinil on kaarte, meil on kaarte, meil on kõige võimsamad kaardid, imeilusad kaardid, kõige paremad kaardid, kelllelgi pole kunagi olnud selliseid kaarte nagu meil, ükspäev prantsuse president vaatas meie kaarte ja ma ytlesin talle, et vaat emmanuel, meil on imelised kaardid tugevad kaardid, teil on ka natuke kaarte, aga see on tänu minule, teil ei oleks üldse kaarte kui mina ei oleks teile natuke kaarte andnud, aga te olete väga tänamatud, te ei ole kunagi öelnud, et aitäh nende kaardid eest, aga ma olen sellega harjunud, ma ei saa mingit tänu. _________________ Psychologists usually attribute belief in conspiracy theories to a number of psychopathological conditions such as paranoia, schizotypy, narcissism, and insecure attachment, or to a form of cognitive bias called "illusory pattern perception".
⚡️ The Lazar Group destroyed a large concentration of 14 Russian armored vehicles deep in the rear on the Lyman Front as Russian forces were preparing to launch a mechanized column attack.
The assault was completely neutralized before it even began.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.