|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Janis
HV Guru
|
16.01.2026 13:18:29
|
|
|
Millegi teada saamiseks on kõige kiirem viis siin foorumis selle kohta midagi valesti kirjutada ja kohe õpetused ja lingid tulevad
|
|
| Kommentaarid: 207 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
5 :: |
173 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
16.01.2026 14:57:13
|
|
|
| Janis kirjutas: |
Millegi teada saamiseks on kõige kiirem viis siin foorumis selle kohta midagi valesti kirjutada ja kohe õpetused ja lingid tulevad  |
See on igal pool nii. Küsi abi - 0 infot. Kirjuta midagi valesti ja küll kohe tullakse õpetama, kui valesti tead/teed
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121 |
|
| Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
0 :: |
165 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
16.01.2026 15:07:00
|
|
|
Vaatasin ju
Küsisin normaalset. Seal oli vaid sitad pakkumised
_________________ Hapud viinamarjad |
|
| Kommentaarid: 660 loe/lisa |
   |
510 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
16.01.2026 15:22:38
|
|
|
võta telia e-pood lahti ja telefonide osas on filter "vana uueks lisasoodustus"
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
1 :: |
79 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
17.01.2026 13:27:42
|
|
|
mis pank on EE36 Siit lehelt ei leia sellist '
Spoiler 
|
   |
510 |
|
| tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
17.01.2026 14:23:17
|
|
|
Pakisildiga segi aja?
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
| Kommentaarid: 192 loe/lisa |
   |
155 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
17.01.2026 15:10:38
|
|
|
ei aja
sain sellelt ülekande aga mõtlen, kust see tuli
|
   |
510 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
17.01.2026 15:25:20
|
|
|
| swed
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
17.01.2026 19:20:24
|
|
|
Magage välja
| tsitaat: |
Eesti IBAN on 20-kohaline – 6-kohaline IBANi päis, millele järgneb 14-kohaline siseriiklik kontonumber. Juhul kui kliendi kontonumber on lühem kui 14 kohta, lisatakse selle ette vajalik arv nulle.
IBANi päis algab kahetähelise riigikoodiga (Eesti puhul EE), seejärel tuleb kahekohaline kontrolljärk, millele järgneb kahekohaline pangakood. |
Ehk EE36 võib millise iganes Eesti pangast tulnud laekumise kontrollkood olla. Pangakood on sellest järgmised 2 kohta!
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
17.01.2026 19:22:04
|
|
|
| ranel kirjutas: |
Millegi teada saamiseks on kõige kiirem viis siin foorumis selle kohta midagi valesti kirjutada ja kohe õpetused ja lingid tulevad  |
See on igal pool nii. Küsi abi - 0 infot. Kirjuta midagi valesti ja küll kohe tullakse õpetama, kui valesti tead/teed  |
|
|
| Kommentaarid: 207 loe/lisa |
   |
173 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
17.01.2026 19:43:11
|
|
|
| ranel kirjutas: |
See on igal pool nii. Küsi abi - 0 infot. Kirjuta midagi valesti ja küll kohe tullakse õpetama, kui valesti tead/teed  |
 |
Ei ole ju alati 0 infot. Kui midagi lihtsamapoolset küsid, siis saad kohe kas läbi lillede või otse näkku info, et loll oled ja suunatakse google/AI/manuali juurde.
Kui midagi keerulisemat küsid, siis jah vaikus.
|
|
| Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ykshuntka
HV kasutaja

|
17.01.2026 20:54:44
|
|
|
Kas oma elektroonilisele tööraamatule ka eraisik ligi pääseb?
Ei leidnud sellist registrit. Logisin kõik võimalikud avalikud riigiasutused läbi mis võiksid minu kohta infot omada.
Sotsiaalkindlustusamet soovib ise saada tööraamatu lehekülgedest pilte
Maksuameti Registreeritud töötamiste otsing ja andmete muutmine otsingu lehekülg ka ei anna mingit tulemust.
|
|
| Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
20.01.2026 11:58:07
|
|
|
Krt kui raske on teha lehtedel sisselogimise aknas väike kontroll kui arvuti ja telefon paneb autofilliga mu isikukoodi ja sinna lõppu automaatse tühiku, TELE2 saab aru sellest tühikust ja ei tee suuremat numbrit, teliasse logides alati nagu loll esimene vastus sealtpoolt tuleb "vigane isikukood" vms ja siis mine ning kustuta tühik ära. Miks ei võiks kõik kohad olla nagu tele2 iseteenindusse logimine.
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
   |
79 |
|
| tagasi üles |
|
 |
avrn
Kreisi kasutaja
|
20.01.2026 12:27:00
|
|
|
Sest sinu ajude komposteerimine teeb maailma paremaks ja turvalisemaks.
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
20.01.2026 12:38:52
|
|
|
Autofill normaalselt ei pane mingit tühikut, kui sa ise pole sinna kunagi tühikut pannud, et autofill sai selle kord meelde jätta.
Ma kasutan seda kogu aeg ja mingit tühikut ei pane ta ise lambist.
Autofilli meeldejäetud (vigased) väärtused saab ju ise ära kustutada ja uuesti sisestada. Arvutis nooleklahvidega üles-alla ja delete-klahviga, telefonis.... peaks ka kuidagi saama. Hetkel ei meenu.
Kustuta see vigane kood ära ja sisesta uuesti ilma tühikuta. ¯\(ツ)/¯
Ehh, Chrome vist tahab Shift+Del. Mina olen ilma Firefoxis shiftita saanud, aga veebis mingid howto videosid treivad hindud väidavad, et shift+del
Spoiler 
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
20.01.2026 12:59:56
|
|
|
no mul on see ilmselt telefonist tulnud kuna swifkey mingist ajast on jäänud, et automaaselt kui valin mingi sisestuse, siis paneb sinna automaatselt tühiku lõppu. seega ma ei saa telefonis valida ilma tühikuta varianti, siis peaks kõik sõnad mis swiftkey sisestab mul (jah ma kasutan päris tihti soovitatud sõnu) lisama ma käsitsi tühiku sõnade vahele.
see on krt elementaarne tänapäeval, et sa kontrollid kas kasutajanime, isikukoodi, telefoninumbri jne lõpus ei ole tühikut. Kuidas osad teenusepakkujad saavad sellest aru ja teised mitte.
|
   |
79 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
20.01.2026 13:11:26
|
|
|
Võiks ju ise kohe õige kasutajatunnuse ka andmebaasist välja otsida ja sisestusvead automaatselt korrigeerida, eks ole?
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
20.01.2026 13:29:36
|
|
|
| Sold OUT kirjutas: |
no mul on see ilmselt telefonist tulnud kuna swifkey mingist ajast on jäänud, et automaaselt kui valin mingi sisestuse, siis paneb sinna automaatselt tühiku lõppu. seega ma ei saa telefonis valida ilma tühikuta varianti, siis peaks kõik sõnad mis swiftkey sisestab mul (jah ma kasutan päris tihti soovitatud sõnu) lisama ma käsitsi tühiku sõnade vahele.
see on krt elementaarne tänapäeval, et sa kontrollid kas kasutajanime, isikukoodi, telefoninumbri jne lõpus ei ole tühikut. Kuidas osad teenusepakkujad saavad sellest aru ja teised mitte. |
Kõlab nagu mingi Androidi probleem.
|
|
| Kommentaarid: 746 loe/lisa |
   |
561 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 1147 loe/lisa |
   |
722 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
20.01.2026 13:38:52
|
|
|
Krt tahate mind hiiduks teha
|
   |
79 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
20.01.2026 14:15:19
|
|
|
|
   |
510 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
20.01.2026 14:20:27
|
|
|
| Betamax kirjutas: |
| Sold OUT kirjutas: |
see on krt elementaarne tänapäeval, et sa kontrollid kas kasutajanime, isikukoodi, telefoninumbri jne lõpus ei ole tühikut. Kuidas osad teenusepakkujad saavad sellest aru ja teised mitte. |
Kõlab nagu mingi Androidi probleem. |
Mingid iOS kasutajad kasutavad ka swiftkey'd, nii et pole vahet. Ma proovisin ka kunagi ja mulle ta käis pinda, kasutan Multiling-O selle asemel. Ja minu meelest on mõlemas vaba valik, et tühik kas pannakse automaatselt või siis mitte. Ma proovisin ja pidin seda tühikut kogu aeg ära kustutama, kui mingeid käändelõppe oli vaja kasutada.
Brauseris kasutajatunnuse sisestamisel ju on ka võimalus kasutada autofilli väärtusi, ei pea swiftkey pakutavat sisestama. Tuleb vaid esimesel korral ilma tühikuta õige tunnus sisestada.
PS. Vaatasin telefonis järele, autofilli salvestatud väärtusi saab selektiivselt eemaldada, kui hoiad eemaldataval sõrme peal - siis ilmub valikuaken tema eemaldamiseks. Vähemalt Operas käib sedasi.
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
20.01.2026 14:51:43
|
|
|
okei, kustutasin ära tühikuga variandi, vaatame. aga ikkagi, minu kriitika oli suunatud teenusepakkuja juurde kes ei suuda tuvastada tühikut ja seda eemaldada lõpust
|
   |
79 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
20.01.2026 14:56:17
|
|
|
See võib ka olla feature mitte bug. Tühik lõppu tekib enamasti siis kui midagi kuskilt copy-pastega võtad.
Olen ise nii vähe neid autentimise asju teinud, et hetkel ei mäletagi kas tegin eelnevalt sisendile trim või mitte.
|
|
| Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
20.01.2026 16:04:48
|
|
|
selgitan siis
mul telefonis ja arvutis chrome
kui telefonis hakkan sisestama isikukoodi, siis kohe swiftkey pakub mu isikukoodi ja valin selle, lisaks sellele on mul sees valik, et ta automaatselt paneks tühiku peale sisestatud "sõna"
seega kui olen kuskile telefonis sisse loginud ja sisestanud ISIKUKOOD+space, on edaspidi ka arvutis, chromes valikuks mu isikukood+space kuna need kaks rakendust on omavahel süncis.
jah, ma saaksin selle valiku swiftkeys ära võtta, et ta ei paneks tühikut peale automaatsisestuse aga siis tekib mul kohustus teksti kirjutades alati jälle tühikut vajutada.
|
   |
79 |
|
| tagasi üles |
|
 |