praegune kellaaeg 19.01.2026 13:29:46
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
| autor |
|
mina634
Kreisi kasutaja

|
19.01.2026 09:19:18
|
|
|
Inflatsioon ei ole inimesele kasulik, riigile on. Sõda pidada ja inimmassi surma saata. Ka haiglaid ja vanadekodusi ülal pidada. Ja kiirabit, kes tuleb kohale.
Selleks, et bitcoine (sel juhul satse) rahvale igaks kasutusjuhtumiks anda - selleks on vaja ikkagi oskusi ja haridust selle asjale.. see võtab aega - seepärast on hetkel FIAT-raha vajalik. Aga praegu oleks mõttekas bitcoine koguda.
Kiirabi ja haigla võtab sind paremini vastu kui sul bitcoine on. Muul juhul on mingi kogukonna või riiklik tagatis (haigla ja kiirabi jaoks).
| sukelduja kirjutas: |
| mina634 kirjutas: |
Õhumull on FIAT-raha. Seda näeb poes mõnede toodete hindade järgi. Mitmkümne aasta lõikes.
RAHA ei pea olema INFLATSIOONIS. See on pettus. Ja CBDC on pettus ruudus. |
Äkki loeks mõne majandust käsitleva raamatu läbi? |
Sa võid vaadata seda videot:
Spoiler 
viimati muutis mina634 19.01.2026 09:47:34, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
19.01.2026 09:41:36
|
|
|
| sukelduja kirjutas: |
Õhumull on FIAT-raha. Seda näeb poes mõnede toodete hindade järgi. Mitmkümne aasta lõikes.
RAHA ei pea olema INFLATSIOONIS. See on pettus. Ja CBDC on pettus ruudus. |
Äkki loeks mõne majandust käsitleva raamatu läbi? |
Sa võid vaadata seda videot:
Spoiler 
|
Vaadatud. Kas sa nüüd loed mõne majandusraamatu läbi?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
mina634
Kreisi kasutaja

|
19.01.2026 09:51:33
|
|
|
Ma ei loe raamatuid enam. [ma tegelen bitcoin turbe analüüsimise ja arendusega - kvantkindluse ja programmijuppide (secrets mooduli) ja testimisega]
Mul ei ole lähima 5 aasta jooksul pankurite propagandaga aega, mis on igal juhul vale..
Vaata ikka video korralikult läbi. Loodan, et saad igast sõnast aru või oskad inglise keelt..
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|