praegune kellaaeg 19.01.2026 07:23:06
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
| autor |
|
caramis
HV Guru

|
19.01.2026 00:39:16
|
|
|
| Evil kirjutas: |
| Tomorrow kirjutas: |
Isegi PS5 tuleb ju vedelmetalliga ja ka seal on olnud probleeme sellega, kui konsool on seisnud vertikaalselt, siis aja jooksul on probleeme tekkinud.
Vedelmetall sobib pigem ikka entusiastile kes niikuinii loetud kuude/nädalate pärast jahuti maha võtab, aga pikaajaliseks kasutamiseks, kus see peab portatiivses seadmes aastaid toimima igas asendis ei ole see minu meelest hea mõte.
Eriti pidades silmas, et enamus selliseid seadmeid ei ole lihtne lahti võtta. |
Nõustun sellega. Samuti sobib vedel metall extreme oc jaoks kuna nemad samuti teavad, mida teevad.
Enamuste jaoks ikkagi tavaline pasta on enam kui küllalt. Pole pointi mingi 3c pärast riskida riistvara tapmisega.  |
MX4 vs Conductonaut suurim vahe olen näinud 25 kraadi. R5 5600H peal Lenovo masinas 100C thorttle vs 75 kraadi. ma niisama ei maura siin
_________________ CAD modelleerimine - 3D-skännist või mõõtmiste-kirjelduste põhjal uue mudeli loomine
3D-printimine - kuni 350x350x410mm ühe detaili kohta, materjalid nagu fiibriga täidetud PLA, PETG, ABS/ASA, nailon, polükarbonaat. |
|
| Kommentaarid: 172 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
149 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
19.01.2026 04:35:32
|
|
|
caramis, Kust see MX4 sinna sai? Tootja seda sinna ei pannud.
Ja kas sa tead kindlalt, et MX4 asmel PTM7950 padi või mõni muu tipp pasta sinna panna poleks samuti 100c asemel olnud 80c-85c ?
Keegi ei eita seda, et vedelmetall annab madalaima tempi. Küsimus on selles, et kas see on seda riski ja hinda väärt.
Läpakas on ilmselt üks riskantseim kohti kuhu see panna.
dGPU peal ma saan veel aru, sest enamusel on kaardid horisontaalselt ja paar korda aastas peab puhastamise eesmärgil (sõltuvalt tolmu kogusest ja lemmikloomade olemasolust) niikuinii masina lahti võtma.
|
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
19.01.2026 06:37:45
|
|
|
| caramis kirjutas: |
MX4 vs Conductonaut suurim vahe olen näinud 25 kraadi. R5 5600H peal Lenovo masinas 100C thorttle vs 75 kraadi. ma niisama ei maura siin  |
25C erinevust puhtalt pasta vs. LM pärast on piltlikult öeldes võimatu. Siin on asi muus nagu kehvalt paigaldatud jahuti jne. Jahh suuremad numbrid olid võimalikud ajast mil intel oma prosedes kasutas die ja ihs vahel pastat ja mis osadel isenditel oli kehvasti sattund ehk siis delid ajastu ja siis oli üksitutel seal 10-15C võitu - endal oli võit 5C kanti.
|
|
| Kommentaarid: 155 loe/lisa |
   |
132 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|