TRUMP: "If we don't do it, Russia or China will take over Greenland, and we're not going to have Russia or China as a neighbor. Okay?"
"I would like to make a deal the easy way. But if we don't do it the easy way, we're going to do it the hard way."
"I'm a fan of Denmark...but, you know, the fact that they had a boat land there 500 years ago doesn't mean that they own the land."
"NATO's got to understand that. I'm all for NATO. I saved NATO. If it weren't for me, you wouldn't have a NATO right now."
Suure ja väikese Diomidi vahemaa on 4160 m ning selle keskel kulgeb piir Ameerika Ühendriikide ja Venemaa vahel. Samast läheb läbi ka kokkuleppelise asukohaga kujuteldav joon, mille ületamisel muutub kuupäev – kuupäevaraja. https://et.wikipedia.org/wiki/Diomidi_saared _________________ MÜÜA: Xbox 360 E 250GB (UUS)
Väidan, et just selliste idiootide tõttu oli see teema üks põhjustest, miks kloun Trump võitiski viimased valimised - rahval oli ja on kopp ees.
Uskumatu, et sellist ideoloogilist paska veel aetakse
Tanel, ja Trumpi sugune oli ainuke kes sellele vastanduma pandi (vabariiklaste leeris), tõesti "väga hea" ja "tark" valik on olnud. Pole midagi öelda, Harris oleks igal juhul hullem valik olnud - hea et niigi läits _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
Ma ei ole midagi positiivset öelnud Trumpi kohta öelnud.
Rääkisin põhjusest ja tagajärjest (loe: õnnetusest).
Demmid antud juhul ise olid selle lbgt ja kraanidega naiste juraga vindi üle keeranud.
Rääkimata Joe ja Kamala fiaskost. Oleks kasvõi üks normaalne demm olnud kandidaadiks, ei oleks seda teemat siin praegu. _________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind! HV valuutakalkulaator
Tanel demmid nii ja demmid naa. Vabriiklastel oli vastu panna ainult idioodist Trump, no tõesti mis küll võiks valesti minna
Sinu arusaama järgi oli kaks halba valikut, kas tehti see vähem halb valik?
See pasameri mis Trump kokku keerab nii siseriiklikult kui maailma poliitikas, selle kõrval on vabariiklaste veidrused on leebe nohu. _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
Follows Trump's White House return bid, featuring Michael Wolff, Trump Jr., campaign advisers and Stormy Daniels. Covers alleged assassination attempt, Biden debate fallout and Harris' potential candidacy.
Siin käsitletakse põgusalt seda teemat. Biden oli õnnistus Trumpi kampaaniale. _________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice.
Venezuelan opposition leader Maria Corina Machado gave her Nobel Peace Prize medal to President Donald Trump during a White House meeting. A White House official confirmed that Trump intends to keep the medal.
Tanel demmid nii ja demmid naa. Vabriiklastel oli vastu panna ainult idioodist Trump, no tõesti mis küll võiks valesti minna
Sinu arusaama järgi oli kaks halba valikut, kas tehti see vähem halb valik?
See pasameri mis Trump kokku keerab nii siseriiklikult kui maailma poliitikas, selle kõrval on vabariiklaste veidrused on leebe nohu.
Ma ei ole vastupidist rääkinudki. Rääkisin ühest või mitmest tegurist, mis kahevahel olevaid valijaid võis panna hääletama selle klouni poolt.
Ja see võis olla otsustavaks. Lisaks ebaõnnestunud atentaadikatse. See on minu subjektiivne, tunnetuslik hinnang, ei pea võtma tõsiselt. _________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind! HV valuutakalkulaator
Kes järgmiseks oma auhinna Trumpile ära annab? Näiteks mõni olümpiamängude võitja, siis saaks Trump öelda ka seda et ta on võitnud olümpiamängud _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
Ma ei ole midagi positiivset öelnud Trumpi kohta öelnud.
Rääkisin põhjusest ja tagajärjest (loe: õnnetusest).
Demmid antud juhul ise olid selle lbgt ja kraanidega naiste juraga vindi üle keeranud.
Rääkimata Joe ja Kamala fiaskost. Oleks kasvõi üks normaalne demm olnud kandidaadiks, ei oleks seda teemat siin praegu.
Ma arvan, et sa ülehindad ameeriklasi, kes on lihtsalt lollid (suures osas). Pigem ma usun, et väga vahet pole, kes demokraatide esinumber oleks olnud - Trumpi poolt hääletamisel lihtsalt mindi kaasa kollektiivse ajupesuga (sest MAGA oskab hästi manipuleerida ja kontrollib paraku mõnda suurt meediaväljaannet) + protestihääled.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.