praegune kellaaeg 14.01.2026 17:17:55
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
| autor |
|
Alen
Kreisi kasutaja

|
13.01.2026 22:09:41
O: m.2 wifi/wifi+bt adapter :: Asukoht: smartpost |
|
|
Tere!
Soovin osta M.2 (2230) WiFi kaarti oma lauaarvutile (HP Elite Slice). Eelistatud on mudelid: Intel AX210, AX200 või AC-9260. Tingimus: Kaardiga peavad kaasas olema siseantennid (MHF4 kaablid), kuna arvutil endal need puuduvad.
|
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RandomHero
HV veteran

|
13.01.2026 22:54:43
|
|
|
Mul on selline keldris. https://www.amazon.com/Intel-Wi-Fi-Gig-Desktop-AX200-NGWG-NV/dp/B085M7VPDP
Kui on huvi, toon üles ja vaatan, mis kõik karbis on, kuid peaks olema tehasekomplektne.
_________________ Kui sa ei kirjelda, mida sa müüd, kus sa asud või palju sa selle eest raha tahad, siis jätan endale õiguse pakkuda kauba eest 3 kummikana ja eeldan, et sa tood mulle kauba koju ära ka. |
|
| Kommentaarid: 134 loe/lisa |
   |
126 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Alen
Kreisi kasutaja

|
14.01.2026 06:22:40
|
|
|
RandomHero,
Suur tänu pakkumise eest, kuid pean sellest loobuma. See "Desktop Kit" komplekt minu arvutisse kahjuks ei sobi.
Kasutan väga kompaktset HP Elite Slice seadet, kus siseruum on äärmiselt piiratud. Nende pikkade lisaantennide ja juhtmete jaoks pole seal lihtsalt kohta. Lisaks takistaksid need vabad juhtmed seadme niigi tihedat jahutussüsteemi, mis võib põhjustada ülekuumenemist.
Otsin pigem sülearvutitele mõeldud kompaktsemat varianti, mis sobiks minu seadme siseehitusega paremini. Tänan veelkord pakkumise eest!
|
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 1147 loe/lisa |
   |
3 :: |
722 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RandomHero
HV veteran

|
14.01.2026 14:07:17
|
|
|
Sedasi?
| ot: |
 |
Vaatasin internetist, et mis massin sul on ja ega sellega vist lihtsat lahendust polegi. USB jubinate võimekus on selline kaheldav, minu pakutu puhul peaksid kõigepealt veenduma, kas üldse sobib, ma nt sain sellega targemaks, et m.2 slotte on mitut tüüpi ning miski CPUdega sobivuse teema on kah veel otsa. Iseenesest need juhtmed on peenikesed nagu need õnnetud antennijuhtmed ikka, aga kuhu sa antennid panema peaksid...
_________________ Kui sa ei kirjelda, mida sa müüd, kus sa asud või palju sa selle eest raha tahad, siis jätan endale õiguse pakkuda kauba eest 3 kummikana ja eeldan, et sa tood mulle kauba koju ära ka. |
|
| Kommentaarid: 134 loe/lisa |
   |
126 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kusti85
Tavaline kasutaja
|
14.01.2026 14:22:47
|
|
|
| Alen kirjutas: |
RandomHero,
Suur tänu pakkumise eest, kuid pean sellest loobuma. See "Desktop Kit" komplekt minu arvutisse kahjuks ei sobi.
Kasutan väga kompaktset HP Elite Slice seadet, kus siseruum on äärmiselt piiratud. Nende pikkade lisaantennide ja juhtmete jaoks pole seal lihtsalt kohta. Lisaks takistaksid need vabad juhtmed seadme niigi tihedat jahutussüsteemi, mis võib põhjustada ülekuumenemist.
Otsin pigem sülearvutitele mõeldud kompaktsemat varianti, mis sobiks minu seadme siseehitusega paremini. Tänan veelkord pakkumise eest! |
Niikaua kuni kaart pesasse mahub pikkuse poolest pole propsi. Võtad antennikaablid ja tood need korpuse peale. Antennid lased kas kuumaliimiga korpuse külge või puurid augud, kuhu nad kinnitada et korpusele tekiksid nn "sarved"
Kui kardad, et antennikaablid liga pikad on, lõikad lühemaks.
Ei pea antud metodikaga tegema, aga lihtsalt soovitus, kuidas saab ja on võimalik.
Muidugi antud masinal on väidetavalt m.2 pesa jaoks HP whitelist BIOSE tasemel, et see on see koht, mis piiravaks võib osutuda.
_________________ Rockmuusikateemaline viktoriin Tallinnas - https://www.facebook.com/groups/rocktoriintallinn/
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER |
|
| Kommentaarid: 219 loe/lisa |
   |
184 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
14.01.2026 15:08:29
|
|
|
läpaka antennidega saaks teha küll. antennikaableid ei tohi mitte mingil jhuhul lühemaks lõigata. tal peaks originaalis olema keritud vastavas pikkuses sinna ümber. läpaka ekraani küljest saad ka vajadusel teised pooled, mis on korpusele teibitud. teibid lihtsalt uuesti omale sobivalt. see on HP toode - veendu kas whitelist on olemas. seda ma sinu eest teha ei viitsi.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi akut, klaviatuuri ja laadijat. |
|
| Kommentaarid: 1147 loe/lisa |
   |
722 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kusti85
Tavaline kasutaja
|
14.01.2026 15:10:36
|
|
|
Saab nii läpakaantennidega kui lauaka kiti antennidega, ma tegelesin hiljuti sama mudeli ja sarnase küsimusega. Kuniks sain aru, et minu usecase puhul on vask parem kui õhk.
Läpakaantenniga on mudugi see lihtsus, et tasuta katkist ekraane ei ole keeruline hankida (isegi saaks anda kui tarvis) ja kulu oleks ainult kaardile endale.
_________________ Rockmuusikateemaline viktoriin Tallinnas - https://www.facebook.com/groups/rocktoriintallinn/
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER |
|
| Kommentaarid: 219 loe/lisa |
   |
184 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Alen
Kreisi kasutaja

|
14.01.2026 17:10:59
|
|
|
Tänan teid.
Uurisin asja lähemalt ja selgus, et CNVi-põhised kaardid, kus suurem osa "ajudest" vajab töötamiseks vähemalt 8. põlvkonna Intel Core protsessorit küll ei sobi ka.
Kuna minu arvutil on veidi vanem prose(intel 6500T) ja ei toeta seda tehnoloogiat, seega need kaardid minu masinas kahjuks tööle ei hakka. Otsin pigem tavalist M.2 kaarti (nagu näiteks Intel 8265 või Realtek), mis on iseseisev. Tänan veelkord.
|
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|