|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
| autor |
|
Leinö
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
13.01.2026 15:33:06
|
|
|
| tsitaat: |
| Materjal muutus veidralt pehmeks, nõrgaks ja ülikleepuvaks, isegi katsuda oli rõve. |
Õli sees ei käi? See imbub igast pehme materjali sisse ja hakkabki paisuma ja kleepuma ja lagunema. Otsi kirjeldusest õlikindlust.
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
| Kommentaarid: 191 loe/lisa |
   |
3 :: |
154 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Oisu.
HV kasutaja
|
13.01.2026 15:43:32
|
|
|
Viimasel ajal tuleb tihti selline kiri ette Miks?
Meie süsteemid on tuvastanud teie arvutivõrgus ebahariliku liikluse. See leht kontrollib, kas päringu saatsite tõepoolest teie, mitte robot.
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
13.01.2026 15:57:44
|
|
|
| Mis ja kus seda annab? Pole näinud välja arvatud ühe asutuse puhul miski segane teade mille ilmselt Telia enda automaatika saatis.
|
|
| Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Oisu.
HV kasutaja
|
13.01.2026 17:07:29
|
|
|
suur oranž on mind üldse ära blokeerinud
Sain ikka sisse
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kassmees
Kreisi kasutaja

|
13.01.2026 17:30:16
|
|
|
| elukaz kirjutas: |
| Materjal muutus veidralt pehmeks, nõrgaks ja ülikleepuvaks, isegi katsuda oli rõve. |
Õli sees ei käi? See imbub igast pehme materjali sisse ja hakkabki paisuma ja kleepuma ja lagunema. Otsi kirjeldusest õlikindlust. |
Minu saapad ei tohiks õliga kokku puutuda. Tänaval seda ei ole, õlistes urgastes ma ei käi. Viimane paar läks sedapsi lihtsalt karbis seistes, neid olin peale saamist ainult korra toas jalga proovinud.
Vedas, sain Samelinist.
|
|
| Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
46 |
|
| tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
13.01.2026 18:32:43
|
|
|
| Kassmees kirjutas: |
Minu saapad ei tohiks õliga kokku puutuda. Tänaval seda ei ole, õlistes urgastes ma ei käi. Viimane paar läks sedapsi lihtsalt karbis seistes, neid olin peale saamist ainult korra toas jalga proovinud.
|
Biolagunev plastmass. Abiks oleks teada millised firmad sellist käkki toodavad. Mul lagunesid kunagi ammu niiviisi keset poodi sandaalidel tallad alt ära. Lihtsalt tekkis mingi katastroofiline ahellagunemine ja olidki jupid mööda pörandat laiali ja mina paljajalu. Aga need olid selleks ajaks väga vanad ka juba, tänapäeval ilmselt tehakse kiireminilagunevaid.
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
13.01.2026 18:58:27
|
|
|
| Kõiksugu vabaajajalatsitel tavaline. Eriti nendel trendi omadel. Need kestavad, kuni uued trendid peale tulevad.
|
|
| Kommentaarid: 746 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
561 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kassmees
Kreisi kasutaja

|
13.01.2026 19:30:14
|
|
|
| netcat kirjutas: |
| Kassmees kirjutas: |
|
Biolagunev plastmass. Abiks oleks teada millised firmad sellist käkki toodavad. Mul lagunesid kunagi ammu niiviisi keset poodi sandaalidel tallad alt ära. Lihtsalt tekkis mingi katastroofiline ahellagunemine ja olidki jupid mööda pörandat laiali ja mina paljajalu. Aga need olid selleks ajaks väga vanad ka juba, tänapäeval ilmselt tehakse kiireminilagunevaid. |
Panda Safety töösaapad.
|
|
| Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
46 |
|
| tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
13.01.2026 21:08:08
|
|
|
Jutt on neil küll hea
each raw material and component used in PANDA SAFETY footwear is subjected to stringent quality checks. Our dedicated team of experts, fueled by an unwavering commitment to excellence, ensures that every last detail adheres to the most rigorous quality and safety standards.
|
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|