praegune kellaaeg 11.01.2026 02:18:22
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
time123
HV Guru

|
10.01.2026 09:50:09
Venipak |
|
|
Jagaksin oma esimest (ja loodetavasti viimast) kogemust kullerfirmaga Venipak.
Ühel hommikul saadeti tundmatult numbrilt SMS sisuga: “Siin Venipak, teile on pakk, kas olete kodus?”. Kõlas spämmina, mistõttu helistasin kohe Venipaki klienditeenindusse. Nad ei osanud sõnumi autentsust ei kinnitada ega ümber lükata. Kuna ootasin saadetist (teadmata, mis kullerfirma tuleb), jätkasin ettevaatlikult sõnumeerimist. Tuli välja, et tegemist oligi suure tõenäosusega Venipak kulleriga. Leppisin kokku õhtupoolse kohaletoimetamise. Varsti tuli e-mailile teade ebaõnnestunud kohaletoimetamise kohta ning õhtul kullerit ei tulnud.
Järgmise päeva hommikul helistasin uuesti klienditeenindusse. Ei osatud öelda, millal mu pakk kohale toimetada võidakse ja anti teine kulleri telefoninumber, et äkki saan ma tema käest mingit infot. Kullerilt sain teada, et tullakse 1-2 h pärast. Kuna ma polnud kodus, uurisin kullerilt, kas saab mingi kohaletoimetamise aja tulevikus kokku leppida. Ei saanud ja öeldi, et kui meie aeg ei sobi, tulge ise lattu kaubale (kodujõusaal) järgi.
Olin siis nõus 2h pärast kodus olema. Kordasin eesti keelt purssivalt kullerile mitu korda üle, et tulge siis 2h möödudes, mitte varem. Ta oli nõus. Liiklusolud olid üllatavalt head (tulin teisest linnast) ja jõudsin juba 1h möödudes koju. Ja siinkohal saatis mind õnn, sest kuller oli 1h ja 15 min pärast kõnet kohal.
|
|
| Kommentaarid: 204 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
179 |
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
10.01.2026 10:13:59
|
|
|
Eks selle firma kullerid helistavad jah suhteliselt ootamatult. Ei päästa isegi see kui eelnevalt tuleb sõnum mingi ajavahemikuga, ikka panevad sellest ajavahemikust mööda, üldjuhul tulevad tunduvalt varem. Aga hea on see, et kui helistamise ajal ise kodus pole, saad öelda, et visake see kuhugi aiaväravasse või välisuksest sisse või...
Maal elades pole ju probleemi, et keegi vahepeal paki ära varastab.
Nad võiks endale samuti äpi teha, saaks ehk veidikene viisakamat infot paki liikumise kohta.
Või vähemalt saab juba varakult teada, et pakk tuleb Venipakiga ja hakkas kaugelt maalt liikuma.
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|