|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
| autor |
|
jeesus188
kodustatud

|
05.01.2026 23:31:40
|
|
|
| Janis kirjutas: |
Seda vist ei olegi mu autol, pole leidnud ja ausaltöeldes ei huvita ka. Pole üheski autos normaaslet kogemust juhtmevaba laadijaga olnud, kütab telefoni kuumaks. Äkki on kantosssis asi aga no seda maha võtma küll ei hakka selle pärast.
Ja siis oleks ikkagi see probleem, et koheselt ja alati autoga ühenduses  |
Norm autol on ventikas juhtmevaba laadija all....laeb täitsa okeilt isegi carplayd kasutades ehk siis tuleb natuke juurde mitte vaid ei hoia
Preservatiive telefonil ei kasuta
Ja miks ta kohe ühenduses ei tohi olla?
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
05.01.2026 23:39:58
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
laeb täitsa okeilt isegi carplayd kasutades ehk siis tuleb natuke juurde mitte vaid ei hoia
Ja miks ta kohe ühenduses ei tohi olla?  |
Oota see on okei laadimine, et isegi saad natuke juurde kui laed?
Miks ta peaks kohe ühenduses olema? Ühendan siis kui vaja seda kasutada. Kui spotify proovisin, siis oli eriti jura see, et see lõugab umbes nii kaua edasi kuni ukse kinni lükkan alles pärast autost väljumist, juhtmega on asi konkreetne ja kiire. Teinekord keegi peal ka kes ei peaks nägema kes helistab ja veel vähem kuulma seda juttu - hakka siis lülitama veel midagi jne...
|
|
| Kommentaarid: 206 loe/lisa |
   |
3 :: |
5 :: |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
06.01.2026 01:30:05
|
|
|
Mul ikka laeb kui carplay mängib, paljud ei suuda aku taset hoidagi.....
Ja musa jääb vait kui ukselinki tõmban.... Miks ta siis peaks vait jääma kui autost väljas olen....
Osta parem masin :p
Lisaks ma hääletajaid peale ei võta, et kõnedega probleem peaks olema. Kui peakski mingi top secret jutt olema, siis saab ju öelda, et pole autos üksi vms.
Esimese maailma probleemid...
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
06.01.2026 01:31:09
|
|
|
Mul ei ole ühtegi probleemi ju carplay kasutamisega
|
|
   |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
06.01.2026 01:37:24
|
|
|
Mul ei ole ühtegi probleemi ju carplay kasutamisega  |
*wireless
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
06.01.2026 01:41:08
|
|
|
No ei ole ka sellega probleemi, töötab hästi aga ma ei kasuta seda. On sul sellega probleem?
|
|
   |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
06.01.2026 11:02:13
|
|
|
| ot: |
Normaalsel autol on ikka wireless carplay, wireless laadimine, roolisoe, istmesoe, klaasisoe, ja need töötavad ja neid kasutatakse ka.
Ma ei saa aru, miks pean tahtma telefoni talvel jope taskust välja võtta, sinna mingi juhtme külge otsima, et elementaarseid asju kasutada autos?
Sellisel on kodus ka USB-C LAN adapteriga kodus telefon ühendatud ilmselt.
wifi, juu know, juthmevaba ju |
Edit.
Lennukis iPhone aku mahutavus suureneb https://forte.delfi.ee/artikkel/120427603/ebameeldiv-avastus-iphone-i-akud-voivad-lennukites-paisuma-hakata
|
|
| Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
1 :: |
129 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
06.01.2026 17:56:53
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
laeb täitsa okeilt isegi carplayd kasutades ehk siis tuleb natuke juurde mitte vaid ei hoia
Ja miks ta kohe ühenduses ei tohi olla?  |
Oota see on okei laadimine, et isegi saad natuke juurde kui laed?
Miks ta peaks kohe ühenduses olema? Ühendan siis kui vaja seda kasutada. Kui spotify proovisin, siis oli eriti jura see, et see lõugab umbes nii kaua edasi kuni ukse kinni lükkan alles pärast autost väljumist, juhtmega on asi konkreetne ja kiire. Teinekord keegi peal ka kes ei peaks nägema kes helistab ja veel vähem kuulma seda juttu - hakka siis lülitama veel midagi jne... |
See on pigem sinu auto mingi kiiks kui muusika lõugab edasi kuni välja tulles ukse kinni lööd. Minu omal nii Apple Music, Spotify, YT Music (kui ka carplayga mitte seotud auto raadio) jäävad vait kui auto on välja suretatud ja ukse lahti teed.
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
06.01.2026 18:02:02
|
|
|
| Võimalik. Mul ei ole autol sellist asja nagu välja suretamine, lihtsalt astun välja
|
|
   |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|