Ja kui tuleb hakata meenutama, kuidas siis ikkagi oli, siis kehitatakse õlgu ja öeldakse, et noh, äge.
Endal täpselt samad emotsioonid. Kinost tulles kaasaga mõlemad nõustusime, et oli ikka super kinu. Aga kui esimene emotsioon üle läks, siis jõudis järsku kohale, et põhimõtteliselt vaatasime teist osa uuesti ja sisuliselt oleks nii palju asju võinud paremini olla.
sisu pole Avatrides kunagi olnud, vana hea "kauboid ja indiaanlased" + armastuslugu
puhtalt visuaalne teos _________________ PSN: gt_ahv
Steam: CrassusPilosus
See ongi! Kuidas sa küll selle üles leidsid? AI ei suutnud leida ja pakkus täielikku jama. Eks minagi olen kaugelt raali näinud, tundub isegi uskumatuna aga oskan isegi googeldada - ei midagi.
Avatar sai ka vaadatud. Jah, selline keskmine tase nagu Marveli filmidel. Ilusti renderdatud, aga kogu aeg oli tunne, et seda kõike olen ma 10 korda juba näinud.
Pakuks, et järmistes osades läheb mõni laps "tumedale poole" üle.
kõige uuem Knives Out film Wake Up Dead Man https://www.imdb.com/title/tt14364480/ , nähtav netflixis
kui eelmised osad meeldisid, meeldib ilmselt see ka. imdb 7,4 rating on enam vähem õiglane, ise annaks võibolla natukene vähem.
seda vaadates tuli meelde üks teine Glenn Close osatäitmisega krimka Crooked House https://www.imdb.com/title/tt1869347
võib ka soovitada _________________ the future sound of london
Kel võimalik siis vaadake järel saatena ära vana aasta Kreisiraadio juubeli saade. Ei midagi uut, vanade naljade kogumik.
Ma isegi imestan kuidas ETV tsenusuur laskis läbi Peeter Oja nalja: Parem eeter kui neeger
ps. Kurb oli mõneski mõttes saadet vaadata. Leinatamm seal priske poiss. Teadupärast suri Leinatamm vähki ja ma nägin teda mõni nädal enne tema surma Vanemuises.
Nimelt mul üks sõps töötab Vanemuises helitehnikuna ja teine valgustajana (ma saan tasuta teatripileteid ja töötab alati 100% sest daamil ei sobi ju pipardama kui härra tetarisse viib.)
Teemasse. Priskest poisist oli saanud kiirituse ja raske haiguse tagajärjel kõndiv luukere nimega Leinatamm, kõndis ringi, et püksisäär lehvis ümber jala. Mul tuli pisar silma
krr kirjutas:
kõige uuem Knives Out film Wake Up Dead Man
Ajaraisk
viimati muutis liiv 01.01.2026 23:21:55, muudetud 1 kord
Priskest poisist oli saanud kiirituse ja raske haiguse tagajärjel kõndiv luukere nimega Leinatamm, kõndis ringi, et püksisäär lehvis ümber jala. Mul tuli pisar silma
Ma mingis saates nägin ükspäev kivisaart ja mõtlesin ka, et see hakkab ka varsti minema. Üks töökaaslane oli täpselt samamoodi, oli teine päris jäme ja umbes aastaga kuivas kokku ning oligi läinud ükshetk.
Priskest poisist oli saanud kiirituse ja raske haiguse tagajärjel kõndiv luukere nimega Leinatamm, kõndis ringi, et püksisäär lehvis ümber jala. Mul tuli pisar silma
Ma mingis saates nägin ükspäev kivisaart ja mõtlesin ka, et see hakkab ka varsti minema. Üks töökaaslane oli täpselt samamoodi, oli teine päris jäme ja umbes aastaga kuivas kokku ning oligi läinud ükshetk.
No kivisaar tegeleb ise kõva distsiplliini ja kaalulangetusega. Sama teema ju Kirsti Timmeriga.
Asi mis aga sellises vanuses inimestel juhtub ongi see, et võttes kõvasti alla ja saavutades normaalkaalu ei minda pringiks ja ilusaks vaid tekibk siuke närbund vähihaige välimus.
Enivei filmiteemasse - sai siin ära vaadatud selline komöödia nagu Good Fortune. Ehk siis Keanu Reeves mängib opakat kaitseinglit kes vahetab ära siis ühe vaese ja rikka elud. Suures plaanis meh aga vaadatav sellise "turn brain off" meelelahutusena.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.