Kas keegi on liitunud eesti kaubandus-tööstuskojaga?
On sellest kasu ka reaalselt?
Eesmärk vast leida koostöö partnerid.
Avalduse tegin ära aga pole veel ära saatnud:D
Enamus nende üritusi on tasulised koolitused ja reisid, niisama networking jmt üritusi neil pole pea üldse.
Selge. Siis pigem tundub pointless. Mõtlesin et need koosolekud on ikka tasuta niiöelda liikmemkasu sees. _________________ tegelen tööriistade hoolduse ja remondiga. Tegelen 3D scannerigu ja pritntimisega.
Siia kõrvale osta krediidiinfo sertifikaat ja on korralik kombo koos
Siis teab eemale ka hoida kohe
Selge. Tänud mõtte eest.
tsitaat:
Ära seda "tunnusratud ettevõte - kauk " skämmi osta omale
Ei osta.
Selle liitumise eesmärk oli eelkõige leida nende kaudu uusi kontakte, mis võiksid tulevikus avada võimalusi koostööks ja koostöölepingute sõlmimiseks.. _________________ tegelen tööriistade hoolduse ja remondiga. Tegelen 3D scannerigu ja pritntimisega.
seda ma vaatan ja mötlen, miks paljudel firmadel kodulehyedel on igasugu sertifikaate on üles riputayud. Mida see näitama peaks?
Et oled usaldusväärne aga tavaliselt korjavad neid endale just sullerid.
Teistel pole vaja ju midagi tõestada ning puudub vajadus inimesi liimile tõmmata. _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Mul ühte töökohta saadeti ka see pakkumine, et palju õnne, oled edukas ettevõte ja nüüd maksa ja saadame papitüki ka raamimiseks. Ei hoidnud end tagasi neile vastamisel
Laptopid.ee uhkustas ka facebookis selle ostetud sertifikaadiga. Sinna postituse alla jäetud teisi informeeriv kommentaar kustutati kiirelt
Mulle prooviti ka seda müüa:" teie ettevõtte kohta ei leidu internetis negatiivset tagasisidet.. "
Meil pole teadlikult internetis mitte midagi ning isegi mitte midagi posotiivset, ma võin neid kauk e ose omale trükkida ja kellelegi 145eurot maksms ei pea.. aahah - ja kõnr katkes. _________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi akut, klaviatuuri ja laadijat.
Ilma igasuguse vandenõu ja muu plämata, kas keegi sai aru mis jama eile siis veega oli?
Ametlik teade räägib erakordselt suurest tarbimisest ja vee külmuisest mingite sissevõtuavade juures.
Samas ma ei suuda välja mõelda, miks eile vee tarbimine erakordselt suur võiks olla. Ilm oli ka täiesti tavaline talveilm, mingeid esktreemseid ilmastikuolusid ei olnud ju.
Seda olen isegi kuulnud, et supercool olemas on, aga arvasin et see on saavutatav ainult laboritingimustes kuna vesi peab olema ideaalselt puhas et poleks midagi mille ümber kristall tekkima saab hakata.
Aga nüüd siis jälle targem.
Tegelikult oleks antud juhul saanud küll aga kokkuhoid ja roheliste mambo-jambo.
1. Sisselaske kanaleid võiks olla rohkem, aeglasem vooluhulk, tõenäosus selle juhtumiseks väheneb.
2. Sisselaske võret võiks ju kütta (ei saa ju, CO2, elektrihind ja muud pahad asjad), Sloveenias kunagi tehti uuring, piisas temperatuuri tõstmisest sisselaske ümbruses 0.2C võrra. _________________ ...life is random...so am I...
maal elavate inimest probleemide korral öeldakse kohe, et keda kotib. Ise süüdi, et maal elad - koli linna
nüüd oleks paras samaga vastata _________________ Kes meie maale tulnud on ja kellel siin ei meeldi –
me rajad lahkelt lahti on, las minna, kui ei meeldi /Hando Runnel
Ellu jääb see, kes oskab oma kätega midagi valmis teha
maal elavate inimest probleemide korral öeldakse kohe, et keda kotib. Ise süüdi, et maal elad - koli linna
nüüd oleks paras samaga vastata
Ma seda siin muuseas plaaningi (ja mitte sellepärast) _________________ ...life is random...so am I...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.