Janis, spekuleeritakse W12 või mingi järgnev. Ega seda tegelikult enne ei saa teada, kui ametlik pressiteade välja lastakse ja esimesed kasutajad portaalides seda kinnitavad. Ka see pole teada millal täpselt see juhtuda võib. Tõenäoliselt kui see juhtub, pannakse kasutajad tuimalt selle sundvaliku ette stiilis "võta või jäta". Siis tulevad ka poodidesse müüki ka sellised uued arvutid millel on "Online-Only" Win peal ja siis nii ongi, et isegi downgrade on raske teha. Esmakäivitusest alates tahab lutti ja kui lutti ei saa, siis edasi ei lase. Siis on 2 varianti: Kas ostad tühja kõvakettaga eelkomplekteeritud masina, millele ajad peale eelneva versiooni Win'i või ostad kasutatud W10/11 masina millel veel lokaalse kontoga kasutusvõimalus on.
Kui see aeg kätte jõuab, hakkab uut elu elama kasutatud eelneva põlvkonna arvutite/riistvara turg. Ainult et see tähendab siis järeleandmist riistvara osas. Ennekõike sülearvutite puhul, mille upgrade on piiratum, kui lauaarvuti, mille puhul saab kõike vahetada alates emaplaadist kuni kõvakettani.
Poleks uskunud, et see Verified süsteem PC handheldide peal nii ebausaldatav on. Ehk siis isegi Valve enda seadmetel pole normaalne toimimine garanteeritud, vaatamata kokkusobivuse märgistusest?
Mõne musta lamba leiab alati. Oblivioni remaster (Game Passi versioon) jooksis mu lauaarvuti peal samuti kehvalt, kuigi raud oleks pidanud enamgi kui pädev olema.
Kontode teema juurde tagasi tulles, siis sellest ei ole pääsu ei konsooli ega PC peal. Isegi, kui Linuxi peale põgened, siis DRM platvorm või mäng ise võib samuti konto olemasolu nõuda ning lisaks (mõne mängu puhul) always online nõue.
Offline'is mängimine on ka agadega. Olenevalt platvormist pead esmalt määrama, kas offline on lubatud, mis mängudele (Game Passi puhul vist oli isegi mängude arv piiratud) ja vahel on ka ajalised piirangud (millise intervalli tagant pead võrgus oma kasutajaandmeid jagamas käima). Kui unustad need asjad enne võrgukatkestust ära teha, siis mängude arv, mida saad offline'is mängida, kahaneb. Kõike asju plaadi pealt või GOG-i abil kahjuks ei mängi. Iroonilisel kombel on vahel variandiks torrenti versioon mängust, mis toimib võrguta olekus. Mängust, mille eest oled maksnud, aga lihtlabast offline mängimise võimalust sulle ei pakuta.
viimati muutis HPN 28.12.2025 22:55:34, muudetud 1 kord
SKG ta ei saanud mängida Oblivioni Steam Decki peal (on ilmselgelt fustreeritud sellest), on jah katkine ja olen nõus sellega aga edasi? Mis me siis nüüd teeme viskame Steam Deckid nurka ja võtame hangud kätte ja tormame Valve kontoritesse: "Mehed mis teil siin toimub"
Samasuguseid juhtumeid leiame ka konsoolide peal ja sa tead seda ise väga hästi, konsoolide peale minevad mängud peaks ka läbima kontrolli aga ikkagi.
Nii, et mis sa siis nüüd öelda tahad selle videoga? _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
SKG mis ma pean nüüd tegema oma Steam Deck'iga? Miks minul ei ole probleeme?
Ma ei vaata üldse seda Steam Fertify märki, mul jooksevad isegi need kollase märgistusega mängud sujuvalt jne.
Ta otsis ülesse need kõige halvemini jooksevad mängud (ilmselgelt oli jäi hambusse Oblivion), sa ei ole ju rumal ning tead ise ka, et me võime iga platformi peal sellised üksikud mänge leida. See ei muuda üldpilti. _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
SKG, ei proovinud (ning miks ma peaks neid proovima) aga sina kas oled kõiki neid mänge proovinud mis PS peal hästi ei jookse? _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
SKG, miks ma pean seda tegema
Ma ei taha neid mänge mängida Steam Deck'i peal
Mul ei ole neid isegi Steami konto peale ostetud aga ikkagi peaks ma seda tegema, sest sina ütled kuna mingi YT video oli nendest.
Saad ju ise ka aru kui absurd see on _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
viimati muutis bugbrake 29.12.2025 00:01:58, muudetud 1 kord
Sest sa pole neid proovinud?
Proovi need ära ja kas saad ikka edasi sama öelda.
See, et sa enda valitud mängudega pole Steam Verified probleemi kohanud, ei tähenda, et seda ei eksisteeri. _________________ MÜÜA: Xbox 360 E 250GB (UUS)
SKG, miks sa neid mänge ei mängi PS peal mis seal halvasti jooksevad ? Muidu sa ka ei tea kui halb konsool sul on .
See on ju jabur teema käsitlus
See et sa enda valitud mänge mängid ei tähenda, et ei ole probleeme
Nii et osata MinsEye ja Gollum algatuseks ära _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
Arvasin enne (ju siis naiivselt), et Steam Deck Verified badge garanteerib mingisuguse console-like sarnase kvaliteedi, et mäng toimib seadmel minimaalselt rahuldavalt. Ja et kasutaja võib rahus mängu osta, usaldades, et kõik on eelnevalt testitud. Nagu näha, ei saa sellele lootma jääda.
Asjaolu ignoreerimine ja teema kõrvale suunamine probeemi olematuks ei muuda. _________________ MÜÜA: Xbox 360 E 250GB (UUS)
Siis oled sa tänaseks konsoolis ka pettunud, sest et konsooli peal ei jookse KÕIK mängud rahuldavalt, aga eks sa ignoreerid seda asjaolu. Ei saa sina ka lootma jääda, et kõik on probleemitu
Vaata, et sa siis elusees SteamDeck'i ei puutu, rikub su päeva veel ära nii _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.