praegune kellaaeg 18.12.2025 15:06:52
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
-Koppel-
Kreisi kasutaja

|
16.12.2025 18:47:45
|
|
|
Kommenteerides seda videot ja venemaa majanduslikku olukorda, siis mind üllatab see segment, kus kohalik ajaleht kirjutab, et metallitööstus on ajaloo suurimas kriisis. Kuidas see saab võimalik olla, et ajalehed saavad raporteerida midagi nii negatiivset?
Militaari foorumis oli jutt "Harvardi ülikooli Davise keskuse majandusteadlane Andrei Jakovlev rääkis Läti Delfile lahkhelidest Vene eliidis ja sellest, mida 2026. aastalt oodata."
https://www.militaar.net/phpBB2/viewtopic.php?p=921950#p921950
Kuuleme palju sellest, kuidas venemaal on kõik tuleviku väljavaated nii hullud, kui üldse saab olla aga samal ajal suudab veel sõda pidada aastaid. Suur kontrast on erinevate meediakajastuste vahel ja ma olen täiesti teadlik, et minu enda soovunelm venemaa reziimi peadsest kokkukukkumisest on realistlikult ikkagi alles aastate kaugusel.
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
16.12.2025 18:55:18
|
|
|
| -Koppel- kirjutas: |
| Kuidas see saab võimalik olla, et ajalehed saavad raporteerida midagi nii negatiivset? |
See pole üle öö juhtunud. Need negatiivsed uudised on pika aja peale tekkinud. Ju siis pole võimalik enam varjata. Lihtsalt siiani nad ei tunnista põhjust, lihtsalt nendivad fakti.
_________________ MÜÜA: PlayStation 3 Slim 160GB (UUS) |
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
17.12.2025 07:51:00
|
|
|
| osalt ka n.ö. lobitöö riigilt toetuste küsimiseks
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
17.12.2025 12:22:53
|
|
|
| -Koppel- kirjutas: |
Kommenteerides seda videot ja venemaa majanduslikku olukorda, siis mind üllatab see segment, kus kohalik ajaleht kirjutab, et metallitööstus on ajaloo suurimas kriisis. Kuidas see saab võimalik olla, et ajalehed saavad raporteerida midagi nii negatiivset?
Militaari foorumis oli jutt "Harvardi ülikooli Davise keskuse majandusteadlane Andrei Jakovlev rääkis Läti Delfile lahkhelidest Vene eliidis ja sellest, mida 2026. aastalt oodata."
https://www.militaar.net/phpBB2/viewtopic.php?p=921950#p921950
Kuuleme palju sellest, kuidas venemaal on kõik tuleviku väljavaated nii hullud, kui üldse saab olla aga samal ajal suudab veel sõda pidada aastaid. Suur kontrast on erinevate meediakajastuste vahel ja ma olen täiesti teadlik, et minu enda soovunelm venemaa reziimi peadsest kokkukukkumisest on realistlikult ikkagi alles aastate kaugusel. |
Eks neil on vaja seletada, mis tuleb hästi päevitunud tööjõudu nende linnadesse elama võtta.
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|