Ma ootan alati 15. jaanuari, kuna siis on 16:00 ajal päine juba pikemalt väljas ja mida päev edasi, seda pikemaks valgust jätkub. Pean silmas just autoga koju söitmist peale tööpäeva, hea on näha päevade pikenemeise kulgu autosöidul.
Ma ootan alati 15. jaanuari, kuna siis on 16:00 ajal päine juba pikemalt väljas ja mida päev edasi, seda pikemaks valgust jätkub. Pean silmas just autoga koju söitmist peale tööpäeva, hea on näha päevade pikenemeise kulgu autosöidul.
Masendav. Minu tööle ja kojusõit on 5 min _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Masendav. Minu tööle ja kojusõit on 5 min
Kaasaegse moraali kohaselt ei tohiks nii lühikese vahemaa jaoks rooli istudagi.
Kui vihma asemel päike oleks, siis ei oleks ju seda muda üldse.
Mudamägi tänavatel... ma Tartus muda vaatlemas ei ole käinud, aga vähemalt Tallinnas on see struktuurne viga, et murupind on teepinnast kõrgemal. Loomulikult vihm uhub sealt pinnast asfaldile ja nii see muda tekibki. Kui vastupidi oleks, siis voolaks vesi tänavalt murule ja uhuks tänava puhtaks, aga ei, nii millegipärast ei saa. Ju ma tahan veidrat jälle.
Päike paistab _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Ei
Kodus...
Sinu lohutuseks võin oelda, et päikest oli paarkümmend minutit vaid _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Ei
Kodus...
Sinu lohutuseks võin oelda, et päikest oli paarkümmend minutit vaid
Ma lõuna paiku nägin ka korraks, aga polnud aega passima jääda lõunapoolse akna juurde ja ei tea, kaua see rõõm kestis kokku. 5 minti ehk. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.