praegune kellaaeg 15.12.2025 00:21:58
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Dijital
HV Guru

|
13.12.2025 15:16:06
|
|
|
| Dirty Harry kirjutas: |
| DSM 7.3 osas anekdootlikku statistikat - omal uuendasin Synod 7.3 peale käsitsi, töötavad hästi. Kettaid, SSD'sid on kasutusel igasuguseid seinast seina ning ei tulnud kusagilt mingit kiunu mittevastavuse kohta. |
Sest Synology muutis selle poliitika ära ja hakkas lubama kolmanda osapoole andmekandjaid.
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW
Müüa uus Agon by AOC 610Hz monitor AG246FK6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
13.12.2025 15:40:30
|
|
|
| Dijital kirjutas: |
| Dirty Harry kirjutas: |
| DSM 7.3 osas anekdootlikku statistikat - omal uuendasin Synod 7.3 peale käsitsi, töötavad hästi. Kettaid, SSD'sid on kasutusel igasuguseid seinast seina ning ei tulnud kusagilt mingit kiunu mittevastavuse kohta. |
Sest Synology muutis selle poliitika ära ja hakkas lubama kolmanda osapoole andmekandjaid. |
Just.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
13.12.2025 16:38:58
|
|
|
| Dijital kirjutas: |
| Täpselt ei mäleta mida, aga nad keerasid midagi muud lukku pärast seda :D |
H.264 and H.265 transcoding kadus. Aga seal vist olid ka omad nüansid, et kui 7.3 nullist paigaldad, siis tuge pole. Kui varasematelt tuled, siis isegi vist säilus. Ei kasuta ise, seega pole süvenenud.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Longero
HV veteran

|
13.12.2025 20:35:29
|
|
|
Palju sinna DSM 7.3.2 seda AI värki sisse on topitud?
Võtsin hiljuti ühe Syno ligi, aga pole veel näppinud. Te siin vanad kalad ja pikalt tegelenud. Kas on mingi DSM ver millest edasi ei tasuks minna ja kus see vana hea fotogalerii (Photo Station) veel alles? Või mis on teie arust OK DSM ver?
Kas 4 GB seesolev RAM on lihtsaks kasutamiseks piisav v peaks juurde hankima?
_________________ Win ISO'd ja uuendused
Artiklid jagatud |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru

|
13.12.2025 20:41:16
|
|
|
| Longero kirjutas: |
| Kas 4 GB seesolev RAM on lihtsaks kasutamiseks piisav v peaks juurde hankima? |
Mis see "lihtne" kasutamine on? Puhtalt NAS-na kus mõned filmid on mul endiselt tiksumas üks DS213j - 512MB DDR3 RAM, Armada 370 1.2 GHz CPU
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
13.12.2025 21:09:34
|
|
|
DS414 vedas kettajagamise ja DLNA kaudu meedia jagamise ilusti välja 1GB mäluga. Midagi muud sinna ei pannud.
Hetkel DS920+ 12GB mäluga. On seal mõni docker, plex jms. millest suur osa idles tiksub. Ilmselt saaks isegi 4GB hakkama, aga kuna on paar virtuaalmasinat ka mis pidevalt ei käi, siis sai 8GB pulk igaks juhuks juurde pandud.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Longero
HV veteran

|
13.12.2025 21:36:34
|
|
|
Ah niivähe vaja RAM'i. Mul lihtsad nõudmised ja midagi erilist ei tahakski.
Et suudaks videokaamera h264 faile välja vedada, telefoni fotosi (mis enamuses) ja nats digika fotosi rahuldavalt sirvida ning filme ka (mitte 4K). No ja iseenesest mõista faile hoiustada.
Pole uurinud kuidas see käib, aga osasi allatõmmatud veebisaite ka omajaoks sirvida.
napoleon, Kuda see syno virtuaalmasin tundub, kas on pigem selline hädaasi v täiesti talutav, ma vmware workstation lauakas jooksutanud tavaliselt kuigi hetlel mul lauakas pole sedagi installitud.
_________________ Win ISO'd ja uuendused
Artiklid jagatud |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
13.12.2025 21:48:40
|
|
|
Synology Container Manager on dockeri lihtne GUI. Võib kasutada, alustamiseks väga hea. Ise tegutsen käsurealt, Portainer on ka kui tahan graafiliselt vaadata vahel. Kuid üldiselt on ilusate piltide jaoks Grafana kasutusel.
Mälu... kõik oleneb, eriti linuxis ja dockeriga. Mul on praegu 10 konteinerit 2 GB RAMi sisse ära pandud, CPUd sisuliselt ei võtagi. Need on veel lahjalt optimeeritud ka, annaks ilmselt vähema mälu sisse ära mahutada.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
13.12.2025 21:50:44
|
|
|
Longero, mul on need VM-d lihtsalt testimiseks seal. Ehk ei oska isegi jõudluse osas kommenteerida.
Ah jaa, ühe ubuntu masinaga proovisin release upgrade enne kui live keskkonnas tegin. Jooksis isegi päris nobedalt.
Aga NAS ja VM on üldiselt ikka selline katsetamiseks mõeldud asjade teema, mingit päris serverit ma nüüd seal ei jooksutaks. Kuigi teoorias võimalik, raud ju välja veab kui pole väga suure koormusega masin
|
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|