praegune kellaaeg 13.12.2025 22:09:39
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Aeron
HV Guru

|
12.12.2025 12:28:27
|
|
|
aa ära mängi äkki hiire ja klaviatuuriga
Also, võid ka qte maha keerata ju. Tundub nagu imelik probleem, millel on kaks head lahednust mida oled otsustanud ignoda?
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
12.12.2025 12:34:54
|
|
|
qte saab maha keerata? sai juba alguses või tuli mingi patch?
vaidleks päris korralikult vastu su väitele mitte tehnoloogia tipu osas. arvestades, et see on ue 5 ja eriti kogu see filmipool saab sellest väga-väga palju kasu.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
1 :: |
215 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
12.12.2025 12:48:08
|
|
|
Ma loodan, et ma nüüd valesti ei mäleta, aga minu meelest oli suht alguses kohe selline võimalus.
Mul pole installitud hetkel, et minna ja vaadata.
Google:
To disable or automate Quick Time Events (QTEs) in Clair Obscur: Expedition 33, go to the Accessibility Options in the settings menu and turn on the "Automatic QTE" setting; this makes your character automatically succeed at attack-based QTEs, though it won't handle enemy defense prompts (like parries/dodges) and might not always hit perfect timing, but it removes the need for manual input for your skills.
See on sisseehitatud mehhaanika, lisaks on veel modid, millest üks kunagi suurendas reaktsiooni aknaid.
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
12.12.2025 12:49:17
|
|
|
| IceUul kirjutas: |
1. Graafika on tehnilisest aegunud ja näeb suht halb välja, 5a. ajast maas umbes.
|
Oled sa selles kindel ? Tundus täiesti tüüpiline UE5-e mäng olevat ja minu arust olid nad leitnud suht OK balansi pildikvaliteedi ja perfi vahel. Kvaliteeti oleks kindlasti paremaks saanud keerata, aga sellepeale oleks rahvas nutma hakanud, sest enamus rauda poleks selle jooksutamisega hakkama saaanud.
Tavaliselt hoiavad selles stiilis mängud pildi pealt raha kokku ja valivad mootoriks midagi mis tuli välja eKR-i. Võrreldes nendega oli CO33-e lausa rõõm mängida.
Muidugi kui sa standardiks CP2077 võtad, siis on enamus tänapäeva mängutööstusest 5 (+ tiksub edasi) aastat maas. Sellisel juhul olen ma sinuga täiesti nõus.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
12.12.2025 21:29:59
|
|
|
| SirAskAlot kirjutas: |
1. Graafika on tehnilisest aegunud ja näeb suht halb välja, 5a. ajast maas umbes.
|
Oled sa selles kindel ? Tundus täiesti tüüpiline UE5-e mäng olevat ja minu arust olid nad leitnud suht OK balansi pildikvaliteedi ja perfi vahel. Kvaliteeti oleks kindlasti paremaks saanud keerata, aga sellepeale oleks rahvas nutma hakanud, sest enamus rauda poleks selle jooksutamisega hakkama saaanud.
Tavaliselt hoiavad selles stiilis mängud pildi pealt raha kokku ja valivad mootoriks midagi mis tuli välja eKR-i. Võrreldes nendega oli CO33-e lausa rõõm mängida.
Muidugi kui sa standardiks CP2077 võtad, siis on enamus tänapäeva mängutööstusest 5 (+ tiksub edasi) aastat maas. Sellisel juhul olen ma sinuga täiesti nõus. |
Tulin just otse KCD2, Elden Ring (2022 aasta mäng!) ja Silent Hill 2 (ka UE5 mäng) pealt ja nendega võrreldes tundus pilt väga kehva. Tekstuurid on väga madala resoga, valgustus täiesti olematu (ray tracingut pole üldse valikuski). UE5 pole mingi näitaja,
kui sa selle võimalusi ei kasuta. Ja jookseb suht halvasti... 4k + kõik seaded põhjas, umbes 100fpsi! Eldern Ring (fps unlockeriga) ja KCD2 jooksevad koos Ray tracinguga ka paremini.
To disable or automate Quick Time Events (QTEs) - seda proovisin juba, aga see kehtib minu poolt tehtud käikude kohta, parry ja block jms. vastase löökidele reageerimised on ikka olemas, peab neid mode ilmselt vaatama, et asja parandada.
Minu kriitika oli rohkem selle pihta, et nii hea see mäng ka pole, et puhta töö peaks tegema game awardide osas, vaatasin teisi kandidaate ja ma ise oleks ainult need auhinnad andnud:
Best Game Direction
Best Art Direction
Best Score and Music
Best Independent Game
Best Debut Indie Game
Lihtsalt üks ilus kunstiline teos, samas mänguna ei midagi erilist. Ma ei tea, ma pole väga pikalt seda mänginud, sest need võistlused on nii halvad (loe gameplay), et võib-olla pärast muutub see mäng täielikult? Paremaks, kui Elden Ring ja KCD2?
|
|
| Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
1 :: |
4 :: |
186 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vihmausss
Kreisi kasutaja

|
12.12.2025 21:38:54
|
|
|
Busted gameshow 2025
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
13.12.2025 11:23:02
|
|
|
Minu kriitika oli rohkem selle pihta, et nii hea see mäng ka pole, et puhta töö peaks tegema game awardide osas, vaatasin teisi kandidaate ja ma ise oleks ainult need auhinnad andnud:
Best Game Direction
Best Art Direction
Best Score and Music
Best Independent Game
Best Debut Indie Game
Lihtsalt üks ilus kunstiline teos, samas mänguna ei midagi erilist. Ma ei tea, ma pole väga pikalt seda mänginud, sest need võistlused on nii halvad (loe gameplay), et võib-olla pärast muutub see mäng täielikult? Paremaks, kui Elden Ring ja KCD2? |
Sellepärast ma mainisin , et CO33 meeldib kriitikutele imselt rohkem kui keskmisele mängurile. KGD2-e pole ma mänginud (esimest proovisin. See ei istunud mulle). Sellest mis ma näinud olen on see igati koralik mäng, tundub cool ka olevat ... aga ...
mäng on liiga tavaline ja ei tekita tugevaid emotsioone. CO33-s kustutatakse aga kohe alguses terve põlvkond ära.
See "kustutamine" on neil ülihästi tehtud. Ilmselt oli see ka peapõhjus miks nad korraliku rahastuse mängule said. Oleks nad tavalise JRPG stiilis mänguga raha küsima läinud poleks neid jutule võetud. JRPG zanr on lääne mängutöösturite silmis täielikult surnud zanr. (Jaapan on teine teema) See ilmselt näitabki kui tugev mäng tegelikult oli. Oleks keegi keegi aasta tagasi ütelnud, et JRPG-l on GOTY zans oleks ma ta pikalt saatnud.
Igaljuhul KGD2 on igati korralik valik. Minu silmis olid nad teisel kohal.
Steami küsitlus on veel avaldamata. Seal olid mõlemad mängud sees ja steam on täielikult mängurite keskne.Mingid kriitikute pässid ja mängutöösturite käepikendused seal erilist sõnaõigust ei saa.
Erlist lootust ma muidugi Steamis KGD2-le ei anna. See mäng on minusilmis liiga tavaline, et auhindu saada.
50-50 CO:33 vs. Silksong.
edit. ah jah
mingi update lasti mängule välja
You can expect to find:
A new, playable environment, taking the characters to new adventures...
Brand new music tracks by award-winning composer, Lorien Testard.
Challenging boss battles for late-game players to overcome within the Endless Tower.
An official Photo Mode, allowing players to get creative and capture their favourite moments from the game’s story and battles.
New text and UI game localizations into Czech, Ukrainian, Latin American Spanish, Turkish, Vietnamese, Thai, and Indonesian, bringing the total number of supported languages to 19.
New Quality of Life improvements, other new features, and additional improvements to the game’s performance across platforms, including on handheld PC systems.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
HPN
HV veteran

|
13.12.2025 13:10:26
|
|
|
Minul kriibib selle mängu puhul samuti graafika silmi. Kravane oleks sõna seda kirjeldama. Meenutab natuke seda aega, kui kunagi sai Bleemiga Tekkenit PC peal mängitud ja pidi software renderit kasutama ning tulemuseks oli samasugune "karvane" efekt. Mingist ajusopist tõi Clair Obscur sellise mälestuse esile.
Jah, mäng sai võibolla mõnes kategoorias auhinna teenimatult, aga siiski parem, kui hääletus oleks näiteks puhtalt mängurite otsustada, kuna siis võidaks ainult Hiina mängud.
|
|
| Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
13.12.2025 14:19:57
|
|
|
| HPN kirjutas: |
Minul kriibib selle mängu puhul samuti graafika silmi. Kravane oleks sõna seda kirjeldama. Meenutab natuke seda aega, kui kunagi sai Bleemiga Tekkenit PC peal mängitud ja pidi software renderit kasutama ning tulemuseks oli samasugune "karvane" efekt. Mingist ajusopist tõi Clair Obscur sellise mälestuse esile.
Jah, mäng sai võibolla mõnes kategoorias auhinna teenimatult, aga siiski parem, kui hääletus oleks näiteks puhtalt mängurite otsustada, kuna siis võidaks ainult Hiina mängud. |
Kas sa arvad, et see mida eelmine aasta Wukong-iga tehti on parem? Või see kuidas lääne meedia hiina mänge halvustab?
Hiinalste mütoloogia on ilmselt parem kui kreeklaste oma. Ajalugu on rikkalikum kui enamusel Euroopa riikidel. Mänguri sisukohalt on kuritegu hiinlaste tehtud mänge välja praakida ainult sellepärast , et need on Hiinas tehtud.
Hiinlaste ainuke häda on, et nad topivad oma Monkeykingi igale poole.
Nii või naa ei poolda ma puhast rahvahääletust. Enamus inimesi on lambad ja määgivad neile meeldiva suunamudija arvamuse järgi. Sellest ei tuleks midagi head.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
HPN
HV veteran

|
13.12.2025 15:32:31
|
|
|
Hiina mängude häda on selles, et igasugusel hääletusel, mis on avalik, ei ole neile vastast, kuna hääletajate hulk on nii suur. Taoline populaarsuse karakteristik, aga ei näita mängu headust ega halbust (nagu GTA5, mis Steami aastahääletusel endiselt figureerib ja isegi mõnedes kategooriates võidab). Lisaks on vähemalt online'is hiinlased väga ülbe suhtumisega. Ma ei tea, kas see on riikliku ajupesu tulemus või lihtsalt rahvuslik eripära. Wukong ei olnud GOTY materjal, aga see neile pähe ei mahu ja halb rassistlik lääs on põhjus mis Wukong jäi tiitlist ilma. Ema, anna padruneid tõesti. Nagu muid mänge ei pretendeerinud Astro Boti ja Wukongi kõrval GOTY tiitlile.
Nagunii on The Game Awards mängutööstuse tegelaste üksteisele õlale patsutamise üritus ja iga aastaga võõrandub keskmisest mängurist üha enam. Ei tasu väga tõsiselt neid edetabeleid võtta.
|
|
| Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|