hetkel 4's playtrough pooleli, seekord esimene kord, kui saab path tracing jms põhjas 100+fps mängida. ikka väga kaugele jõutud, mängisin siis ka, kui alles välja tuli. _________________ ツ
hetkel 4's playtrough pooleli, seekord esimene kord, kui saab path tracing jms põhjas 100+fps mängida. ikka väga kaugele jõutud, mängisin siis ka, kui alles välja tuli.
ma uuesti alustanud, siis paus tulnud ja mingi suurem upgrade tulnud , mis kõik gameplay jälle muutnud
ostsin phantom liberty ka aga pole isegi proovinud pelada
omal arvutit pole, aga geforce now on piisavalt hea, et ka path tracinguga asja pelada _________________ ☠
ma uuesti alustanud, siis paus tulnud ja mingi suurem upgrade tulnud , mis kõik gameplay jälle muutnud
ostsin phantom liberty ka aga pole isegi proovinud pelada
phantom liberty võta kindlasti ette, on väärt.
aga ma olen üsna samas paadis. mängisin reliisil ja peale seda on nad vist isegi 2x korraliku overhauli asjadele teinud. päris tuntavalt teistsugune on mäng. ja ma ei räägi mitte tehnilisest poolest vaid skillid, itemid ja kogu see mehaanikapoolne värk. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.