Mina kahtlustan, et tegemist on vuhvliga mille tootja lihtsalt müüb numbreid mitte reaalset mahtu (Müüja ja tootja on mingi suva-hiinakas).
Füüsiliselt lihtsalt pole võimalik samade mõõtmete ja sama akukeemiaga akuelemendi sisse mahutada rohkem, kui tegelikult mahub. Näiteks akutrellide akudega on tõesti jah võimalik, et samade mõõtmetega akukesta sees on suurema mahutavusega elemendid, aga seda siiski ainult teatud piirini. 18V akude puhul on praegu lagi hetkel 6Ah (Makita pakub 40V pingega juba 8Ah akusid).
Kui originaalaku mahutavusest ei piisa, soovitan osta uus telefon ja sedapuhku siis mõni teine iPhone mudel,millel on suurem aku. Kui jätkad uue telefoni kasutamist vanade kasutusharjumustega siis peaks kestma paremini. Samas mobiilide LI-Ion akud siiski degradeeruvad ajas nii, et teatud ulatuses on tegemist siiski paratamutsega. Minu SE 2020 Aku jaotises on nüüd ees hoiatav tekst, et aku on piisavalt degradeerunud, et vaja välja vahetada (BH 83%). Aga ma ignoreerin seda teadet ja lasen sellega lõpuni. Ilmselt saab piiriks olema 50%. Eks siis mõtlen, kas vahetan aku või ostan uue telefoni (Järgmine saab mul olema Android).
viimati muutis BA79 21.11.2025 02:02:47, muudetud 1 kord
Telefonis pandud uuendused köik off peale ja viimane 18.7.2 peal. Ja nüüd vägisi sunnib 26.1 vötma , ei tea kaua laseb olla vana peal , ilma et ise uudndad.
hugo, põhimõtteliselt lõpmatuseni; lihtsalt mingi hetk hakkavad äppid uuemat iOS'i nõudma... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
Telefonis pandud uuendused köik off peale ja viimane 18.7.2 peal. Ja nüüd vägisi sunnib 26.1 vötma , ei tea kaua laseb olla vana peal , ilma et ise uudndad.
Kui vähegi võimalik siis ära uuenda. Ise tegin selle vea ja nüüd 16pro hakib nagu vana android ja aku ka tuntavalt sitem.
Kui vähegi võimalik siis ära uuenda. Ise tegin selle vea ja nüüd 16pro hakib nagu vana android ja aku ka tuntavalt sitem.
Sama mudel, lippab ideaalselt ja aku peab väga hästi. Ei saa öelda, et ei sobiks uuendada.
Vaata endal üle mis rakendused sul akut söövad, ehk oleks hea telefon puhtaks teha, sh sisemälu puhastada.
Ega sul low power mode peal pole? Kollane aku ikoon. See tõmbabki kiiruse maha ja kaob ka sujuvus.
Sama mudel, lippab ideaalselt ja aku peab väga hästi. Ei saa öelda, et ei sobiks uuendada.
Vaata endal üle mis rakendused sul akut söövad, ehk oleks hea telefon puhtaks teha, sh sisemälu puhastada.
Ega sul low power mode peal pole? Kollane aku ikoon. See tõmbabki kiiruse maha ja kaob ka sujuvus.
Enda arust olen proovinud kõike. Telefon on endiselt väga kiire aga mitte enam nii sujuv kui vanema 18.7.2 tarkvaraga. Sama ka akuga. Tegemist 4 kuud vana telefoniga, et aku peaks üsna värske olema. Kui varem sain akuga isegi 3 päeva hakkama siis nüüd sama kasutuse korral selline poolteist päeva on maksimum, kui sedagi. Pole iseenesest paha aga selgelt märgata, et vähem. Lisaks tohutult häirivad igasugused tõmblused või hakkimised, eriti just siis, kui telefoni pole pikalt näppinud. Varem selliseid jamasid ei olnud, 18.7 liikus väga libedalt ja oli sujuv. 26.0 eirasin, kui tuli 26.1 siis otsustasin proovida aga tundub, et minu telefonile ei sobinud.
hugo, põhimõtteliselt lõpmatuseni; lihtsalt mingi hetk hakkavad äppid uuemat iOS'i nõudma...
Enamasti ainult siis, kui äpiarendaja on uue versiooni välja lasknud ja ilma iOS uuendamata peale panna ei lase.
Mul on hetkel pidama jäänud iOS18 peale ja kuna ma ei lase midagi automaatselt uuendada (vajadusel teen käsitsi) siis ei pea ma ühildatavuse pärast muretsema. Laseb lõpuni kasuliku eluea lõpuni nagu on ja kõik.
Paar päeva vana konto aga üldpildis õige jutt. Innovatsiooniga on ikka suht kellad.
Aga see krdi ökosüsteem töötab omavahel. M2 Mac mini, M3 PRO, maakodu early 27" 2015 imac siiani süngib, iphone 12 pro max + sahisevad airpods pro 1 gen, ipad air 2, iPod Classic 5.5 ja Garmin Epix PRO 2
Ma ei näe Airil üldse mõtet....kuniks kaamera on sama jäme kui telo ja ülejäänud asjad kehvemad kui tippmudelil, siis mm võistlust ei võida.
Võidad vb siis kui topid 17 pro max sisu Air korpusesse täies mahus _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Suur ongi ühe käega ebamugav kasutada. Samas, kui mass nõuab suuri ekraane, siis pead sa tootjana kasvõi vastu tahtmist kaasa sörkima. Sellest on kahju, kui aus olla. Asi, mis mulle Jobs'i juures meeldis, oli just see, et tal oli oma nägemus, võtke või jätke. Kahjuks pole enam seda meest ja Apple ei ole ka enam see, mis ta oli ajal, kui nad telefone müüma hakkasid. Eks äriettevõte peab iga hinna eest maksimaalset kasumit teenima. Ühel hetkel aga jõuad siis sinna punkti, kus, soovides kõikide meele järgi olla, ei meeldi sa tegelikult enam kellelegi. Nagu Nokia oma lõpupäevil mustmiljoni mudeliga. Nii et soov hetkest maksimumi krabada ei pruugi pikemas perspektiivis olla jätkusuutlik. Eks me näe.
Paar päeva vana konto aga üldpildis õige jutt. Innovatsiooniga on ikka suht kellad.
Aga see krdi ökosüsteem töötab omavahel. M2 Mac mini, M3 PRO, maakodu early 27" 2015 imac siiani süngib, iphone 12 pro max + sahisevad airpods pro 1 gen, ipad air 2, iPod Classic 5.5 ja Garmin Epix PRO 2 :)
Just, olen ise igati samal arvamusel. Revolutsiooni pole, on evolutsioon. Ning kõik käib kenasti risti-põiki kokku, kellad-telefonid-arvutid süngivad ja liikumine seadmest-seadmesse on meeldivalt pingevaba. Ideaalne näide oli hiljuti telefonivahetus - võtad uue telefoni karbist, vana ja uuega vajutad natuke nuppe, jätad toimetama - ca 1h pärast oli uus igatepidi valmis, programmid taastatud, seaded üle toodud. Sama oli hiljuti kellaga - võtad Watchi, ütled, et "võta viimane backup", nokitseb mingi aja ja kõik töötab. Null vajadust millegi paikakonfimiseks.
Innovatsiooni ei ole jah. Samas ega kellelgi teisel ka pole ning see, et üritati iPhone Airiga midagi muuta, on ju väga hea katsetus. Hea küll, ei pruugi töötada - aga vähemalt tehti midagi teistmoodi, prooviti.
Innovatsiooni ei ole jah. Samas ega kellelgi teisel ka pole ning see, et üritati iPhone Airiga midagi muuta, on ju väga hea katsetus. Hea küll, ei pruugi töötada - aga vähemalt tehti midagi teistmoodi, prooviti.
Mu kõhutunne pigem ütleb, et Air on foldable telefoni beetatest väikest viisi.
Selleks, et volditav asi tasku mahuks, on neil reaalselt vaja telefon ise õhemaks saada, nii 2x ja Air seda ju sisuliselt ka on. _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.