|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Millega mängid? |
| Ainult konsooliga |
|
12% |
[ 51 ] |
| Rohkem konsooli kui PC-ga |
|
8% |
[ 35 ] |
| 50/50 |
|
5% |
[ 24 ] |
| Rohkem PC kui konsooliga |
|
15% |
[ 65 ] |
| Ainult PC-ga |
|
57% |
[ 239 ] |
|
| hääli kokku : 414 |
|
| autor |
|
HPN
HV veteran

|
30.11.2025 18:34:48
|
|
|
Peab järgi proovima.
|
|
| Kommentaarid: 48 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
30.11.2025 20:42:09
|
|
|
kas need ei käi sinnasamasse tos vastaste asjade hulka, mille eest panniga antakse?
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
1 :: |
215 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
30.11.2025 23:31:33
|
|
|
| londiste kirjutas: |
|
kas need ei käi sinnasamasse tos vastaste asjade hulka, mille eest panniga antakse? |
Viita konkreetsele lõigule kasutustingimustes.
Huvitav, et siis olid sa vait, kui teemakäsitlus oli 360/PS3 emuleerimisest PC peal. Paljud neist 7-nda generatsiooni konsoolimängudest on siiani digitaalselt müügil. Seega ROM-ide allalaadimine on kõige ehtsam piraatlus.
_________________ MÜÜA: PlayStation 3 Slim 160GB (UUS) |
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HPN
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
01.12.2025 09:52:08
|
|
|
| Nitendoga oli vist rohkem teema...
|
|
| Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
| tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
01.12.2025 11:41:51
|
|
|
| HPN kirjutas: |
Sony kohta ei tea.
|
On ka Sony seda korduvalt teinud...
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
| Kommentaarid: 365 loe/lisa |
   |
2 :: |
281 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
01.12.2025 12:07:33
|
|
|
Ma tahaks lihtsalt mainida, et see vibe,mis siin viimased päevad on olnud, kus koos avastame ägeda vidina ja arutleme selle üle on minu meelest väga postiivne ja kui kellelgi vastu pole, siis võiksime teadlikult selles suunas püüelda, et vaadatagi asju koos vs teineteise vastu.
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
01.12.2025 12:08:47
|
|
|
Using an unauthorised accessory with your Xbox console
https://support.xbox.com/en-IE/help/family-online-safety/enforcement/unauthorized-controller
| tsitaat: |
Microsoft and other licensed Xbox hardware partner accessories are designed and manufactured with quality standards for performance, security, and safety. Unauthorised accessories can compromise the gaming experience on Xbox consoles (Xbox One, Xbox Series X|S).
...
Benefits of using an authorised accessory
Xbox accessories are streamlined for comfort, performance, and cross-device connectivity to easily pair between your Xbox, PC, and mobile devices. Enjoy Xbox Accessories app features such as button remapping, firmware updates, multiple profile saving, and more. |
When you see our Designed for Xbox logo on a product, you can have confidence knowing these accessories have been developed alongside Xbox to deliver the best experience possible.
...
As a licensed partner, you’ll have access to our branding guidelines and technical specifications |
https://www.xbox.com/en-US/designed-for-xbox
Ehk siis rahategemise koht. Kui pole "official", siis ei garanteerita ühilduvust.
_________________ MÜÜA: PlayStation 3 Slim 160GB (UUS)
viimati muutis SKG 01.12.2025 12:13:20, muudetud 3 korda |
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
01.12.2025 12:09:12
|
|
|
| Alafoorumi nimi on võitlustanner, siin on kohustuslik vaielda.
|
|
| Kommentaarid: 206 loe/lisa |
   |
5 :: |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
renx09
HV Guru

|
01.12.2025 12:14:34
|
|
|
| Janis kirjutas: |
| Alafoorumi nimi on võitlustanner, siin on kohustuslik vaielda. |
oleneb peakujust
_________________ !! |
|
| Kommentaarid: 314 loe/lisa |
   |
251 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
01.12.2025 12:36:47
|
|
|
Janis, ega keegi sul akent sisse ei viska ega relavaga ei ärhvada, kui sa vahelduseks chill oled lihstalt.
Meenub Milgrami kuulekuse eksperiment selle kuulekuse rõhutamisega kohe: https://et.wikipedia.org/wiki/Stanley_Milgram (soovitan lugeda, see on üks kuulsamaid eksperimente psühholoogias aga vb ka ülse)
Aga see teema on täpselt selline, milliseks igaüks meist selle teeb. Teeme selle teema siis toredaks Lets make this topic great again!
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
01.12.2025 12:49:32
|
|
|
| Ma olen koguaeg chill. Lihtsalt kui keegi mingit jura kirjutab, siis peab reageerima. Võid võtta seda kui mu vaimset haigust kui sellest parem hakkab.
|
|
   |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
01.12.2025 12:58:59
|
|
|
Jah, muidugi reageeri, aga reageeri positiivselt. You can do it! Kujuta ette, et see asi mis öeldi, öeldi hoopis sinu parima sõbra poolt ning seega võib eeladada, et ta ilmselt tahab sulle head ja äärmisel juhul juhtus tal õnnetus väljendamises!
Kellelgi pole lihtne tegelt, aga me igaüks saame oma eeskujuga natuke teistel aidata normaalsem olla.
Äkki polnud jura, parimat sõpra ikka kuulaks korra veel ja prooviks kaasa mõelda - ei? Äkki ongi jura, aga siis tal on ju raske, ta on jura sees, mis tast siis enam veel tümitada
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
viimati muutis Aeron 01.12.2025 12:59:32, muudetud 1 kord |
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
01.12.2025 12:59:38
|
|
|
Parima sõbraga nii viisakas ei peaks olema kui jura ajab
|
|
   |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
01.12.2025 13:01:43
|
|
|
Seda selle präast, et parima sõbraga on sul all väga palju positiivset krediiti, aastaid hoidmist jne. See vabadus tuleb välja teenida
Kui sa teda igapäevaselt tümitad, siis usu mind, ka see krediit saab otsa või tekib sees vähem soe tunne.
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Foxxx
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
59 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
01.12.2025 15:29:12
|
|
|
Noh, õnneks ei pea seda tegema. TCO on konsoolil ikka suurem (mängud ja subs) ja isegi kui soetamise hind on madalal, siis ajapikku see vahe väheneb.
Ilmselt pühade pakkumistega imeks midagi kokku, aga pc peal on see nii suur vaev
viimati muutis Aeron 01.12.2025 15:34:38, muudetud 2 korda |
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
01.12.2025 15:49:49
|
|
|
| wii on küll kohutav tolmukoguja viimased 4-5 aastat... ehk vs pc tco ei paista küll kuskilt
|
|
| Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
01.12.2025 17:20:15
|
|
|
Noh, oletame, et sa ostad 3 mängu aastas, mis on uued.
Silmas pidades, et ca 30% on hinnavahe per mäng, siis ilmselt teenid aastaga tagasi mängude arvelt 60-70 eurot.
Lisa sinna subsi hind ka, ka vist mingi 50-60 € aastast.
Konservattivselt võttes, oletame, et teenid tagasi 100 € iga aasta.
Oletame, et uus kast on 570 € € (rx 6600 maksab mingi 255) ja 370€ on ps5. Sul läheb 2 aastat, et oleks tasa.
See kõik on spekulatsioon muidugi nagu ikka.
Kui sa oma mänge müüd konsoolidel, siis on odavam.
Teistpidi, kui ostad pc peal oma mängud kontodena, saad ka neid müüa jne.
Igast asju saab teha, aga kokkuvõttes pohlad, pc võib kallim ka olla.
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
01.12.2025 17:39:41
|
|
|
| Aeron kirjutas: |
| Teistpidi, kui ostad pc peal oma mängud kontodena, saad ka neid müüa jne. |
Sooviks nüüd londiste kommentaari sellele.
Steam accounts cannot be bought or sold. An account is for the personal use of its creator only.
When Steam's support team notices an account has been sold, the account will be permanently locked whether or not it is currently in the possession of the buyer or seller.
If you buy and use an account, you risk losing access to the account at any time with no option to recover it. When this happens, you'll also lose any value you've added to the account including but not limited to:
Rank, playtime, and stats
Purchases or activated games
Inventory items purchased or acquired through gameplay
If you've made a mistake by buying an account and wish to rectify it to the best of your ability, you should switch to using an account you've personally created and cease using the purchased account entirely. |
https://help.steampowered.com/en/faqs/view/7E78-08DB-AC21-CE32
_________________ MÜÜA: PlayStation 3 Slim 160GB (UUS) |
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
01.12.2025 18:21:06
|
|
|
SKG, taaskord, ma räägin sellest, mis maailmas sünnib, igaühel on oma kompass.
Sama moodi nagu key site'idel on müügil PSN kontod on ka Steami või Epicu omad. Kui tahad, osta ise ka iga mängu peale ükskonto ja pärast müü see maha.
Teha saab. Moraalsuse üle võib eraldi vestlust pidada, aga ma ei näe suurt vahet füüsiliste plaatidega hangeldamisega võrreldes.
Also, TnC on tore, aga see on mingi suurfirma nägemus sellest, kuidas ta raha saab. Piirkonna seadusandlus otustab selle üle, mis illegaalne on.
EU on juba aastaid onlnud vaikselt liikuma suunas, kus pigem hakkab õigus liikuma kasutaja kätte tagasi. On olnud initsiatiive mis nügiksid ka valve'i nt võimaldama mängude ostu/müüki. Seni veel vastu pole võetud midagi, aga elame näeme.
...aga moraalsuse seisukohast, siis ühtegi piirkonna seadust sa minuteada ei murra, vaid pigem lepingud sinu ja publisheri vahel. See TnC on aga alati tehtud publisheri huve kaitsvalt ja riigi seaduandlus sõidab sellest alati üle. Kriminaalasja sa nt selle eest ei saa. Teine asi on see, et kui sa vaatad TnC eesmärki, mis on kaitsta publisheri rahakotti, siis ainuke põhjus, miks sa füüsilist plaati müüa ei saa seisneb selles, et nad lihtsalt ei saa sinul seda keelata. Nende vaates pole tegelikult vahet, kas sa müüd kontot või võtit. Nemad saavad ikka 0 eur kõigi tehingute pealt va esimane ost.
viimati muutis Aeron 01.12.2025 18:24:06, muudetud 1 kord |
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
01.12.2025 18:23:55
|
|
|
Ehk siis ikkagi jõuame jälle sinna, et PC püsib sinu reeglite järgi konkurentsis vaid huiates.
Also, TnC on tore, aga see on mingi suurfirma nägemus sellest, kuidas ta raha saab. Piirkonna seadusandlus otustab selle üle, mis illegaalne on.
|
Ega ikka päris nii ei ole. Lõpuks näidatakse tarbijale keskmist sõrme kui kuskil keeratakse asi tootja jaoks kahjumlikuks, kaotada niikuinii midagi pole.
|
|
   |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
01.12.2025 18:32:49
|
|
|
Kutsu kuidas tahad, kasutatud füüsilise meediaga hangeldamine on täpselt sama kahjulik, kui kontoga.
Kui sa tunned ennast ise paremini seda tehes, sest kuskil on mingi kirjatükk, mis seda võimaldab, siis hoia klapid õnnelikult peas.
Reaalsus on see ,et kõik müügid millest publisher osa ei saa on talle kahjulikud. Kas see füüsiline meeida või mitte on pohlad, sest päeva lõpus, selle asemel et maksta talle 60 € uue mängu eest, millest ta saab füüsilsie puhul vb 15 endale, maksad sa 40-50 euri mingile vandile ning võibolla tema omakorda mingile kolmandale.
Kokkvõttes saavad 3 inimest mängida, maksis mängu eest ainult esimene. Lisaks veel on tege füüsilsie meediaga, mille puhul kätte jääb pubile ja devile eriti vähe.
Võid pudeli lahti teha ja tähistada.
Selles mõttes on Steam eriti rets, et saad kuni vist 6 inimesega (ma ei tea, mul on 3) jagada oma libraris mänge.
Üksimängimse mängud, mis võtavad paarkümmend tundi aega vms, võiks vabalt osta seega sõpradega 6 peale.
TnC ütleb, võiks sama majapidamine olla ,aga praktikas ma küll pole näinud, et midagi tehtaks.
Ei kujuta ette kui rõõmsad publisherid selle üle on. Ju on, sest per game saab seda Steami poole pealt kinni keerata ja enamik ei ole keeranud.
Äkki siis täiendavad ostud on piisavlt suured, et õigustavad väiksemat koguarvu.
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|