Sain ka uudset kiiruskaamera tagumikulaksu tunda. Või no mitte liiga uudset; kiire google viitab, et vist juba pool aastat paugutavad seljatagant ka.
Aga jah, õhtusel männiku teel kihutasid kõik minust järjest mööda nagu postist. Murdusin siis ka survele ja proovisin kiirust liiklusvooluga ühtlustada. Järgmine hetk nägin peeglist, et mingi imelik punane strobo teeääres käib. Politsei jaoks tundus üsna tulus õhtupoolik. Ise sain õnneks ainult 21€ panustada.
riik tänab, andsid oma panuse eelarve puudujäägi vähendamisel
Seda riigikassat saaks väga edukalt täita udukabosside kampaaniatega Ca veerand juhtidest sõidab pool+udutuled, eriti kole on lugu Tallinna ümbruses. 80€ lugu ja samasugune kampaania nagu kõik puhuvad. Kõik udukabossid kuskile parklasse suunata ja 80€ ära kirjutada. Riigikassa hakkaks varsti üle ajama _________________ Ma olen täiesti normaalne. Hääled peas ütlesid seda mulle...
Samas inimesed on ekslikud, väidetavalt me kõik eksime, isegi lihtsamates asjades. Võiks küsida kas tead kedagi kes ei oleks kõndides komistanud, varvast ära löönud, noaga näppu lõiganud, end kõrvetanud ja sada muud eksimust - enamikule meist need näited kogetud. ..ja komistamise kohta saaks ju samuti räusata, tra ei oska kõndida või, üldse ei vaata kuhu astud jne
See, et inimesed roolis on, ei muuda neid eksimuste suhtes immuunseks..
Samal põhjusel riigi null surma plaan liikluses võib olla ebareaalne, eksimist ei saa seaduse jõu ega ka karistuse ähvardusega ära keelata.. _________________ ---
Uudistes öeldi, et kolmevaguniline rong on ilmselt aasta remondis nüüd, vigastused on esmase ülevaatuse põhjal tõsised.
Viimati Raasikul rekkajuht rongile otsa sõitis ja paar inimest tappis, siis see rong oli ka üsna kaua remondis.
Hallil ajal Järve Keskuse juures sai üht vanahärrat Peugeot 206 aastaid nähtud kus terve kere oli põlve kõrguselt ära mõlgitud.
Keegi selgitaks põhjuse välja:kui teed vasakule pööret siis vajadus teha paremale rooliga nõks, või vastupidi.
Igapäevaselt liikudes on see üks meelis kohti link
Jälgi, et Tänakud külglibisemisse lastes vasakut poolt ära ei mõlgiks
Nii saab parema nurga all üle rööbaste sõita. Muul puhul, saab suurema raadiusega suurema kiiruse. Või kitsasse kohta otsemalt sisse sõita. _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.