praegune kellaaeg 27.11.2025 02:49:11
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Tanel
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 472 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
13 :: |
7 :: |
359 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
26.11.2025 23:03:27
|
|
|
Kuidas seda kontrollitakse ? Me võime osta endale kõnekaardi mis ei vaja mingit vanust tõestada või leping vanemate nimel ja siis sotsiaalmeedias paned enda vanuseks mis iganes.
Ma olen eluaeg trollinud neid vanuse küsimusi kus iganes panen alati mingi random numbri ja vahest olen isegi 100 aastane
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
1 :: |
0 :: |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
psauce
HV veteran
|
26.11.2025 23:07:11
|
|
|
| lopes39 kirjutas: |
Kuidas seda kontrollitakse ? Me võime osta endale kõnekaardi mis ei vaja mingit vanust tõestada või leping vanemate nimel ja siis sotsiaalmeedias paned enda vanuseks mis iganes.
Ma olen eluaeg trollinud neid vanuse küsimusi kus iganes panen alati mingi random numbri ja vahest olen isegi 100 aastane |
Kontrollitakse nii, et sina hakkad internetti ja sotsiaalmeediat ID kaardiga kasutama. Sul ei saa olema privaatsust ja sa hakkad olema rahul.
Nende ettepanekute eesmärk ei ole kaitsta väikseid Timosid ja Teelesid, kelle vanemad ei täida oma vanemakohustust lapsi kasvatada, vaid pööbli pöidla alla saamine.
_________________ Kasutajaga meim äri ei tee temapoolse ebaausa käitumise tõttu.
viimati muutis psauce 26.11.2025 23:10:07, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
1 :: |
0 :: |
49 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
26.11.2025 23:09:04
|
|
|
| Kui see teid mõlemat internetist eemal hoiab, siis olen kahe käega poolt
|
|
| Kommentaarid: 206 loe/lisa |
   |
3 :: |
5 :: |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|