|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Millega mängid? |
| Ainult konsooliga |
|
12% |
[ 51 ] |
| Rohkem konsooli kui PC-ga |
|
8% |
[ 34 ] |
| 50/50 |
|
5% |
[ 24 ] |
| Rohkem PC kui konsooliga |
|
15% |
[ 65 ] |
| Ainult PC-ga |
|
57% |
[ 239 ] |
|
| hääli kokku : 413 |
|
| autor |
|
Janis
HV Guru
|
24.11.2025 10:52:21
|
|
|
| Bang for buck ja see ei ole xbox
|
|
| Kommentaarid: 206 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
5 :: |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
24.11.2025 11:09:55
|
|
|
Sest Steam machine'i raud on natuke nõrgem kui ps5, aga annab kind of sarnase kogemuse päeva lõpuks.
Juhuslikult on ka prebuildide hinnad erinevatel aegadel olnud kuskil 700 kandis masinatele, mis on nt 6600xt-ga, mis on ps5-le sarnase perfiga nt.
Hetkel muidugi mälu hinnad kõrgemad + tariifide teema, nii et sõltub ka valve ostis rauda ette või mitte ja mis hinnaga asjad kätte tulid/tulevad.
Samas, hetkel olla PS5 EUs kampaania silmidele, kuskil 400 eur kandis ja selle hinna juures really hard to beat.
Eks jääb üle loota, et see steam box üle 700 ei lähe, sest muidu kardan, et läheb müügiga raskeks.
Samas, jumal teab, inimesed on ilmelikud, Rog Ally kallimad seadmed olla väljamüüdud ja 1000 € telefon pole ka inimestele tänapäeval mingi probleem.
Päeva lõpus on küsimus, kas Steam suudab oma karbi VÄÄRTUSE maha müüa. Kui see õnnestub, siis pole vahet, mis see hind on.
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
0 :: |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
24.11.2025 11:10:07
|
|
|
| 377 amazonis
|
|
   |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bugbrake
HV kasutaja
|
24.11.2025 11:40:10
|
|
|
PS5 võib ju odavam olla aga mida ma teen sellega kui kogu mu mängude nimekiri on Steam'is. PS5 võib 100€ ka maksta aga kui sellega mängida ei saa siis on see minu jaoks kasutu asi
See hinna võrdlus seega ei päde minu juhtumi puhul.
_________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid. |
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
24.11.2025 11:42:03
|
|
|
| Mul oli ka nii, steami hunnik mänge ostetud aga kolisin ps5 peale ja ostsin laste lemmikud uuesti. Võidus igal juhul omadega
|
|
   |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
24.11.2025 11:47:10
|
|
|
No kui me asju võrdleme, siis üldiselt kipume vaatama asju sellise nurga alt, et kui sa oled inimene kes gamingusse siseneb, millised on tema võimalused.
See pole alati adekvaatne, aga teeb asjad natuke lihtsamaks.
Muidu läheb asi väga keeruliseks - pc puhul võid nt upgreidi teha ainult osaliselt ja igaühel on need osad erinevad; palju mängib muidu rolli ka see, et kus su sõbrad on või siis see, kus eelnevad mängud on jne...
Kasulik võime on vaadata asju sellise väljamõeldud inimese, mitte nii väga enda mätta otsast.
Kontekstist vb veel nii palju infot, et me üldiselt seni olema arvestanud konsooli hinna puhul kettaseadmega isendi hinda, sest üks tähtis argument konsooli kasuks seni on olnud võime füüsilise meediaga hangeldada.
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
viimati muutis Aeron 24.11.2025 12:18:01, muudetud 1 kord |
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
24.11.2025 11:48:16
|
|
|
| Aeron kirjutas: |
| Päeva lõpus on küsimus, kas Steam suudab oma karbi VÄÄRTUSE maha müüa. Kui see õnnestub, siis pole vahet, mis see hind on. |
Eks see küss tekib endalgi, et kellele see täpselt suunatud on. PC entusiasti jaoks on selles mõttes ju asi lihtne - tema vaatab võimekust ja mida selle raha eest saab ehk siis sellisele inimesele see niikuinii pole.
Lapsele telekakõrvale konsoolina mängimiseks + perele nö. perearvuti millega saab netis surfata, arveid maksta jne. - no ma ei tea Oleneb hinnast kõvasti. Lisaks kuihästi tehakse igasugu seemless uuendamised driveritel jne. ehk üldine kasutusmugavus a'la kuidas toimub mängudes vastavate settingute panemine jne.
Mis peaks nö. estimated lifetime olema ehk siis sellist mängumasinat soetades kuikaua saab rahu olla, et tuleb uus mäng siis saab ka mängida. Konsoolidega lihtne - kui konsool vana ja uus mäng tahab ka minimaalselt liialt rauda siis lihtsalt sellele konsoolile seda mängu ei tule ja kogu moos. Samas konsooli generatsiooni lifetime on ikkagi päris pikk.
Ehk küsimusi hulgi
|
|
| Kommentaarid: 154 loe/lisa |
   |
131 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bugbrake
HV kasutaja
|
24.11.2025 11:49:23
|
|
|
| Janis kirjutas: |
| Mul oli ka nii, steami hunnik mänge ostetud aga kolisin ps5 peale ja ostsin laste lemmikud uuesti. Võidus igal juhul omadega |
Ei ei ei, ma ei hakka kogu oma library't uuesti ostma PS5 peale, kuidas see võit on
_________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid. |
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
24.11.2025 12:04:40
|
|
|
| Jääb aega üle millegi kasulikumaga tegemiseks kui ei pea pc probleeme lahendama
|
|
   |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bugbrake
HV kasutaja
|
24.11.2025 12:20:40
|
|
|
Nagu PS5 oleks probleemi vaba seade
_________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
viimati muutis bugbrake 24.11.2025 12:30:06, muudetud 1 kord |
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
24.11.2025 12:21:53
|
|
|
Praegune üle aasta kogemus on nupust sisse ja tuld
Enne seda olid pidevalt mingid loginid, windows updated, driverite updated ja kalad jne. Aga no üks siin nimetas neid probleeme featureks ka
|
|
   |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
24.11.2025 12:23:26
|
|
|
Nja, minu puhul ajalooliselt on olnud nii, et paljusid mänge mida olen tahtnud mängida ei ole konsoolidel lihtsalt.
Tine asi on see, et mäng hinna vahe on ajalooliselt olnud arvestatav. Seda eriti veel viimastel aastatel, kus osade sõpradega on gamesharing ja kui väga tahta saaks uute mängude hinnad jagada kahe või kolmega (oleneb huviliste hulgast).
Mitte, et ma seetõttu eriti rohkem mänginud oleks, aga tore on teada, et võimalus on olemas.
Last but not least, minu pc on minu töövahend ja seega pmt maksan mängu arvuti eest ainult video kaarti hinda, sest töö arvuti peaksin ostma nii või naa.
Lapsele võiks ju võtta teoreetiliselt, aga temagi mängib minu librariga ja konsoolidele kolimine oleks palju kallim kokkuvõttes.
Konsooliga kõiki kooliasju vist päris ei tee ka ning parental controls pc > konsoolid.
| Janis kirjutas: |
Praegune üle aasta kogemus on nupust sisse ja tuld
Enne seda olid pidevalt mingid loginid, windows updated, driverite updated ja kalad jne. Aga no üks siin nimetas neid probleeme featureks ka  |
Tbh, ma ei tea mida inimesed teevad oma arvutitega. Ausõna.
Ainuke asi millega ma aeg-ajalt kokku puutun on nvidia, kes teavitab, et tahab GPU driverit uuendada, mida saab teha shotdownil.
Kalade osas ainuke asi mis mulle neid aeg-ajalt korraldab on LivelyWallpaper mida jooksutan, et OLEDi hoida ja noh, brauserid lähevad lolliks, sest mul 50+ tabi koguaeg lahti ja see millegi pärast parandub ainult terve arvuti restardiga, mida teen iga paari päeva tagant keskmiselt.
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
viimati muutis Aeron 24.11.2025 12:28:28, muudetud 2 korda |
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
24.11.2025 12:24:44
|
|
|
| Õige jah, see asi ka veel, et PC peal pole neid mänge mida tahaks.
|
|
   |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
24.11.2025 12:27:36
|
|
|
Janis, ole hea, too nende mängude osas mõned konkreetsed näited, sest see nimekiri on ikka üsna väikeseks läinud hetkel.
Vastupidine samas tõsi ei ole.
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
24.11.2025 12:29:20
|
|
|
| Astro bot, ufc, gran turismo on esimesed mis pähe tulevad ja ostetud. Vahet pole kui väike nimekiri on, kui seda tahta ja pc'l pole siis võid sisse istuda pc
|
|
   |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
24.11.2025 13:02:01
|
|
|
Tõesti, individuaalselt saan väga hästi aru.
UFCd saaks streamida soovikorral, kui hea ühendus on, aga Astoboti ja GT vist mitte.
...ja kui sinu soov on just neid mänge mängida, siis polegi midagi teha. PS it is.
Samas, innustan sind mõltema sellele, et platvormide võrdluse kontekstis, neid mänge mis pc peal on, aga konsoolidel mitte, on lugematult rohkem.
Mitte et see peaks konkreetselt sind kõnetama, aga kui me räägime suvalisest inimesest N, kes peaks mingi platvormi endale valima, siis üks paljudest põhjustest võib olla ka just nimelt need mängud PC peal, mida konsoolidel pole.
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
24.11.2025 15:38:51
|
|
|
| bugbrake kirjutas: |
PS5 võib ju odavam olla aga mida ma teen sellega kui kogu mu mängude nimekiri on Steam'is. PS5 võib 100€ ka maksta aga kui sellega mängida ei saa siis on see minu jaoks kasutu asi
See hinna võrdlus seega ei päde minu juhtumi puhul. |
Ei näinud probleemi, jätsin oma Steam Library sinna paika juba aastaid tagasi. ~4 aastat pole arvutil mänginud. Ei soovi iseärasustega tegeleda.
_________________ MÜÜA: PlayStation 3 Slim 160GB (UUS) |
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HPN
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bugbrake
HV kasutaja
|
24.11.2025 19:47:31
|
|
|
| SKG kirjutas: |
Ei näinud probleemi, jätsin oma Steam Library sinna paika juba aastaid tagasi. ~4 aastat pole arvutil mänginud. Ei soovi iseärasustega tegeleda. |
Ei viitsi, ei ole aga selleks raha ja ei viitsi selle peale ka oma aega raiasata. PC peal on jätkuvalt suurem valiku vabadus, valik, odavamad pakkumised ja palju muud. Ma peaksin puhta loll olema kui juba kord ostetud mängu eest uuesti peaks ostma
Ma ei näe ühtki põhjust miks ma peaksin PS peale minema.
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
24.11.2025 20:34:30
|
|
|
Ei näinud probleemi, jätsin oma Steam Library sinna paika juba aastaid tagasi. ~4 aastat pole arvutil mänginud. Ei soovi iseärasustega tegeleda. |
Ei viitsi, ei ole aga selleks raha ja ei viitsi selle peale ka oma aega raiasata. PC peal on jätkuvalt suurem valiku vabadus, valik, odavamad pakkumised ja palju muud. Ma peaksin puhta loll olema kui juba kord ostetud mängu eest uuesti peaks ostma
Ma ei näe ühtki põhjust miks ma peaksin PS peale minema. |
Miks kohe loll. PC gaminguga kaasnevate iseärasuste puudumine on väga palju väärt, mida on raske rahasse arvestada ja selle tõttu pole olnud ka probleemi mõned mängud topelt osta. Ja ka edaspidi veidi rohkem mängude eest maksta kui ma ei pea tegelema nn. mänguväliste asjadega.
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bugbrake
HV kasutaja
|
24.11.2025 20:43:10
|
|
|
SKG mis need mänguvälised asjad on - et pead vahel ka päris eluga tegelema?
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
24.11.2025 21:04:23
|
|
|
Küss sulle, kas Steam OS muudab seda?
Seda siis tingimusel, et ta töötab nii hästi, kui me loodame, et töötab.
|
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
24.11.2025 21:45:54
|
|
|
| SKG mis need mänguvälised asjad on - et pead vahel ka päris eluga tegelema? |
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11081526#11081526
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11525735#11525735
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11525741#11525741
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11483659#11483659
| Aeron kirjutas: |
Küss sulle, kas Steam OS muudab seda?
Seda siis tingimusel, et ta töötab nii hästi, kui me loodame, et töötab. |
Iselgelt mitte. Kui ma mingi mängu seadme enda poest ostan, siis ma ei soovi enam mõelda, kas see on kokkuühilduv ja kui on, siis millises mahus ning in-game settinguid näppida, et parim bang 4 buck kätte saada. Automaatsed deal breakerid. Ma tahan, et see oleks kellelgi poolt minu jaoks eelnevalt ära tehtud ja garanteeritud. Purchase, download, play. Dumbed down.
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
24.11.2025 21:53:37
|
|
|
Mul oli PC teleka küljes ja steam big picture hüppas kohe käivitamisel ette, xboxi puldiga. Peamiselt kasutavad lapsed ja PCga oli täiesti tavaline värk, et viskas mingi driveri kasjaki ette või siis mingi asi tahtis uuesti logini või mis iganes selline PC värk - sellist asja oli väga harva, et nad ilma minu abita said rahulikult mängida. Võib olla oli asi ka selles, et tehnika oli AMD.
PS5ga pole ühtegi sellist jura olnud ostust saati, vajuta nuppu ja mängi muretult.
Nii kuradi mugav on kui üks võimalik probleem vähem. Sama nagu ostad hoovi robotniiduki, ei pea enam niitmisele mõtlema
|
|
   |
172 |
|
| tagasi üles |
|