praegune kellaaeg 24.11.2025 10:52:45
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
AwesomeZeb
HV vaatleja
|
23.11.2025 14:52:19
» M: Valve index VR kit :: Asukoht: Tartu |
|
|
Vähe kasutatud (420h) ja heas seisukorras Valve Index virtuaalreaalsuskomplekt.
Ostetud november 2020, alguses kasutasin rohkem, aga nüüd on pmst karbis seisnud paar aastat. Täna hommikul katsetasin ja töötab sama hästi nagu sel päeval kui ma ta kätte sain.
Parema puldi vahetasin välja novembris 2024 (ehk garantii kestab veel aasta) ning seda kasutasin max 10 tundi. Varuosadeks võin kaasa anda veel katki läinud parema puldi (aku andis otsad).
Originaalkarbis ja kõik originaaljupid/kaablid/juhendid on olemas. Esimesest päevast alates on peal olnud VR Optician (null)-läätsekaitsmed, seega läätsed on samas seisus, mis ostes. Kuna alati pärast kasutamist olen selle karpi hoiule pannud, on ka trident kaabel väga heas seisus.
Ainuke asi, mis katki on, on headseti küljes olnud juhtmeklamber, mis üks hetk ära väsis. Mingi hetk oli kaabel griptie-ga kinni ja hiljem velcroga.
Kaasa lisavarustusena:
- 2x face gasket (ehk siis kokku kolm)
- VR Optician null läätsekaitsmed
- Kiwi Silent Cable Pulley System V2 (soovitan väga kasutada, kui võimalik, mu arust lisab palju immersionile + säästab kaablit, kuna keegi ei saa seal otsas talluda)
Eelistaks Tartus käest-kätte, aga 13-15. dets olen Tallinnas ja saaks siis seal ka üle anda. Häda pärast saab ka (ostja kulul) kulleriga saata.
AH: 550
OK: 650
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|