Naiss. Moby ka seal... Sinna tallinnast minnes nii ligi ka pääseb , et pärast minema saab? Mismoodi seal parkimisega on? Ma metallical ei käinud sääl... _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Naiss. Moby ka seal... Sinna tallinnast minnes nii ligi ka pääseb , et pärast minema saab? Mismoodi seal parkimisega on? Ma metallical ei käinud sääl...
Pargid kuhugi maaülikooli juurde, Sealt mingi 5-10min jalutada. Pärast keerad lihtsalt tänavale ja kütad otse Tallinna _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Kindlasti mõtlevad kõik nii
Oleks pärnu poleks probleemi a tartu nii vööras koht... _________________ sometimes i hug myself for no reason.
Kindlasti mõtlevad kõik nii
Oleks pärnu poleks probleemi a tartu nii vööras koht...
Kusjuures ei pruugi kuna sealt on "kaugel" kõndida Aga ma pole kunagi käinud sinnapoole piilumas, et mis seal toimub kui mõni suurem kontsert on. Enamus hakkab raudselt supilinna suruma (laululava taga parkla), õlletehase juurde ja üleval olevasse parklasse eelisjärjekorras.
Messikeskuse lähistel ka omajagu kohti kuhu saab jätta. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Jaa.
...
Võtsin riiulist Eliminatori cd. Ei pagan, peab ikka ära võtma ZZ pileti ka.
Lenny sain eelviimase pre sale hinnaga
Kaks korda näinud nüüd loodetavasti saab kolmas kord kah. Eelmine kord jäi ära ju.
Eks ma siis usun Salatoimikut ja lähen riskin
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.