|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
drac
HV kasutaja

|
04.11.2025 09:46:21
|
|
|
Olen küll Telia klient ja võtsin Teliast, samas oli seal Septembri jooksul hea diil käigus ja ei pidanud maksma piksli eest iPhone hinda.
Telefon on aus minu meelest ja pole ei aku probleeme ega muid muresid. Pole ka muidugi power user ja telefonis pole mitte kunagi video töötlust teinud. Olen nö aktiivne tavakasutaja, mitte power user ja ühe laadimisega erkaaniaeg üle 4h reeglina ei lähe. Aku kestab 2 päeva kenasti.
_________________ 58579602 |
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
|
| Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
| tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
19.11.2025 10:02:09
|
|
|
| 128 GB on ikka alla igasugust arvestust
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
19.11.2025 16:53:26
|
|
|
Huvitav mis selle mäluga tänapäeval peale hakata on? Teen ka videosid, pilte aga kasutatud mälumaht ei kasva. Asjad ju liiguvad pilve ja telefonis ei ole midagi hoida.
Kõvatamise eesmärgil võib osta ka suurema mäluga seadme aga kas see annab ka mingeid eeliseid, kahtlen. Vähemalt minu vaatevinklis.
3aastat kasutanud Pixel 8 ja mälu maht on selline...
Spoiler 
|
|
   |
109 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
19.11.2025 17:04:24
|
|
|
| veeda paar nädalat kuskil kus netti pole siis on jube abiks kui telefonis on ruumi kuhu asju tõmmata mida kuskil metsas vahtida
|
|
| Kommentaarid: 493 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
401 |
|
| tagasi üles |
|
 |
artur-
HV Guru

|
19.11.2025 17:16:45
|
|
|
Miks Sa metsa telefoni vahtima lähed? Mingi ajateenistuse kordusõppused vms?
|
|
| Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
71 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
19.11.2025 17:59:53
|
|
|
| Mul poiss on praegu ajateenistuses, andmemahu kasutus tõusid mitmekordselt. Tundub, et seal pole ka midagi suurt teha kui metsas näppe soojas hoida.
|
|
   |
109 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
19.11.2025 19:47:04
|
|
|
| pois11 kirjutas: |
Huvitav mis selle mäluga tänapäeval peale hakata on? Teen ka videosid, pilte aga kasutatud mälumaht ei kasva. Asjad ju liiguvad pilve ja telefonis ei ole midagi hoida.
Kõvatamise eesmärgil võib osta ka suurema mäluga seadme aga kas see annab ka mingeid eeliseid, kahtlen. Vähemalt minu vaatevinklis.
Spoiler 
|
Mõned tühjendavad telefoni siis kui uue ostavad ehk siis seal võib olla 2-3 aasta asjad.
_________________ "We're doing the studies to make the proof" - RFK Jr. |
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
alpha
HV veteran

|
19.11.2025 21:14:07
|
|
|
| pois11 kirjutas: |
Spoiler 
|
op süsteem võtab juba poole
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
20.11.2025 00:45:05
|
|
|
Võtsin just ühe Pixel 9a ligi, et Graphene'i katsetada.
Spoiler 
OS ei võta nagu eriti palju. Ega AOSP ka oluliselt liigapalju enda alla ei kahmanud.
Kui leviauku minna, siis ega ei hakka eelnevalt mingeid 4K BluRay isosid ka kaasas tassima et kõik täis saaks.
Andmemahu jutu peale.. Järelikult tarbib streaming sisu. Ja järelikult on ka levi et olemasolevat paska pilvedesse uploadida.
2-3a vanu asju võiks profülaktiliselt ikkagi minema liigutada. Telliselt neid andmeid ei taasta enivei.
Ma pole oma lutsudel veel 128GB mälu täis suutnud saastada.
Kindlasti on "sisuloojaid", aga üldiselt see "sisu" võetakse telefonist võimalikult kiiresti välja.
Ma muidugi ei räägi KÕIGI eest, sest kindlasti on kasutajaid, kelle jaoks ka 1TB sisemälu on vajalik ja nad juba valivad oma ostetavat telefoni teistmoodi.
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
| Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|