|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Dogbert
HV Guru

|
19.11.2025 09:02:43
|
|
|
| Scott kirjutas: |
Kevadel sai telesaadet salvestatud, kuid tarkvaras oli üks määrang vale ja ühe suure faili asemel tekkis hunnik pisikesi 188 baidiseid tükke. Kas saaks kuidagi selle kausta ära kustutada ilma ootamata? Vahet pole, kuidas kustutada üritan, ikka on tulemus selline:
 |
Windowsi CMD aknas RD /S /Q käsuga oled proovinud juba?
Kui jah ja ikka uimane, siis Linuxi bashis võib kausta kustutamine kiirem olla. Kui on Windowsis WSL paigaldatud, siis saab bash shelli käivitada otse kaustas või suvaliselt Windowsi käsurealt, seal juba käsk rm -fr <kaustanimi>
Mul on sarnast asja esinenud ja kui ma õigesti mäletan, siis just bashist oli kõige enam abi.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
viimati muutis Dogbert 19.11.2025 10:42:42, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Oisu.
HV kasutaja
|
19.11.2025 10:07:36
|
|
|
Krematoorium.
Kas seal on teise Eesti järjekord ja esimese Eesti võimalus?
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
19.11.2025 10:09:40
|
|
|
| proovi järele
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 1145 loe/lisa |
   |
3 :: |
722 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ricki
HV kasutaja
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Oisu.
HV kasutaja
|
19.11.2025 10:26:19
|
|
|
Ja ongi esimene Eesti ja teise Eesti võimalus
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
1 :: |
128 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
19.11.2025 12:00:12
|
|
|
Mina küll mäletan nõukaajast apelsine mustade rombikujuliste Maroc kleepsudega. Ega need siis Iisraelist ei tulnud ometi? Mina arvasin kogu aeg, et need on Maroko apelsinid.
Ikka Maroko:
https://lemarocainfruitsetnuts.com/
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
19.11.2025 12:08:33
|
|
|
Ma ka tean, et Maroco mandarinid.
Aga andrjuhha makaron arvab, et juudi päritolu. Ehk Maroko asub juudimaal tema arvates.
|
|
   |
128 |
|
| tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
19.11.2025 14:25:09
|
|
|
| Dogbert kirjutas: |
Mina küll mäletan nõukaajast apelsine mustade rombikujuliste Maroc kleepsudega. Ega need siis Iisraelist ei tulnud ometi? Mina arvasin kogu aeg, et need on Maroko apelsinid.
Ikka Maroko:
https://lemarocainfruitsetnuts.com/ |
Mina mäletan, et need kleepsud olid mandariinide peal kindlasti, aga et nad ka apelsinide peal oleks olnud, seda ei tea vanduda. Võib-olla apelsinid tulidki Iisraelist.
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
19.11.2025 14:26:24
|
|
|
| netcat kirjutas: |
Mina mäletan, et need kleepsud olid mandariinide peal kindlasti, aga et nad ka apelsinide peal oleks olnud, seda ei tea vanduda. Võib-olla apelsinid tulidki Iisraelist. |
Oli apelsinidel ka, ma täpselt mäletan.
Neid Maroc apelsine ja mandariine on nüüd ka vahel poes näha olnud, kerge nostalgialaks kohe. Ja ei peagi kilomeetrit sabas seisma nende ostmiseks.
Nõukaajal oli vist siin majas toidupood?
Ma arvan, et see võis olla 1978, 79 või 80. aasta (olin 5, 6 või 7 aastat vana), kui seal koos ema, isa ja õega pikas apelsinisabas seisime. Minu meelest oli just see maja, enne viadukti. Näeb praegu ka üsna samasugune välja. Ma ei tea, kas me õega enne seda üldse apelsini maitsta saanud olimegi. Ja ma ei tea, miks isa just sellest poest toidukraami osta tahtis enne Tallinnast kodu poole sõitma hakkamist. Igatahes vedas metsikult!
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
viimati muutis Dogbert 19.11.2025 14:42:47, muudetud 1 kord |
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Oisu.
HV kasutaja
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
19.11.2025 14:38:44
|
|
|
Mina mäletan, et need kleepsud olid mandariinide peal kindlasti, aga et nad ka apelsinide peal oleks olnud, seda ei tea vanduda. Võib-olla apelsinid tulidki Iisraelist. |
Neid Maroc apelsine ja mandariine on nüüd ka vahel poes näha olnud, kerge nostalgialaks kohe. Ja ei peagi kilomeetrit sabas seisma nende ostmiseks.  |
Aga kas need maitsevad samamoodi nagu vanasti? Ma ei ole aastaid saanud mandariine mis oleks samasuguse aromaatse maitse ja lõhnaga, nagu need lapsepõlve omad.
Tollal ühe ära koorisid, siis terve tuba lõhnas.
|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
19.11.2025 14:46:12
|
|
|
Neid Maroc apelsine ja mandariine on nüüd ka vahel poes näha olnud, kerge nostalgialaks kohe. Ja ei peagi kilomeetrit sabas seisma nende ostmiseks.  |
Aga kas need maitsevad samamoodi nagu vanasti? Ma ei ole aastaid saanud mandariine mis oleks samasuguse aromaatse maitse ja lõhnaga, nagu need lapsepõlve omad.
Tollal ühe ära koorisid, siis terve tuba lõhnas. |
Olen küll saanud. Mitte sageli, aga vahel harva joppab. Maroc on endiselt enamasti head mandariinid.
Võib-olla ma siis nõukaajal ei saanud ka neid premium-mandariine, mida sa mäletad
Terve tuba lõhnab praegu ka nii et vähe pole, kui mandariini koorid.
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
|
19.11.2025 15:23:00
|
|
|
| Nõukaajal oli vist siin majas toidupood? |
Mhmh, kunagine "paide pood" ehk siis kauplus "Paide".
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
19.11.2025 15:33:28
|
|
|
| pppd kirjutas: |
| Nõukaajal oli vist siin majas toidupood? |
Mhmh, kunagine "paide pood" ehk siis kauplus "Paide". |
Mitte ainult nõukaajal - see oli seal veel 21. sajandi alguses. Kõrval "äripäeva majas" töötades sai sealt lõunaks külma pontšikut ja sooja "Tarhuni" ostetud. Jälk kombinatsioon, aga hädaga käis isegi see paremini kui ülemise korruse söökla, mis oli imho halvim kogu linnas
Olen küll saanud. Mitte sageli, aga vahel harva joppab. Maroc on endiselt enamasti head mandariinid.
Võib-olla ma siis nõukaajal ei saanud ka neid premium-mandariine, mida sa mäletad
Terve tuba lõhnab praegu ka nii et vähe pole, kui mandariini koorid. |
Isegi kui koor lõhnab, mida ei juhtu sugugi alati, siis maitse ei ole ikka see. Tänapäeval on suht kolm varianti, hapu, magus, või tuim, mitte aromaatne ja hapu ja magus korraga. Hetkel on mul Selverist tellitud mandakad "Oronules" ja need on lihtsalt hapud. Seda eeterliku õli aromaatset nüanssi ei ole
|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
19.11.2025 15:35:11
|
|
|
Tollal ühe ära koorisid, siis terve tuba lõhnas. |
Vanasti oli ikka taevas sinisem ja rohi rohelisem.
Igasugu välismaa asjad mida harva sai olid ju head. Kasvõi banaan - oli ju eksootika mida harva kuskilt sai. Täna osta poest, tead isegi et klahv 1 all ja palju ei maksa. No ostad vahel ilmselt, aga pole see mis siis oli kui harva sai.
IT foorumis võib vist sellise paralleeli tuua, et omal ajal oli Doom kõva sõna. Ikka natuke 3D moodi ja puha. Kui täna selle ette võtaks, siis oleks ilmselt esimene reaktsioon, et pilt on kuidagi ruuduline ja heli ka kuidagi imelik.
|
|
| Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
19.11.2025 15:41:47
|
|
|
See võib paljude asjadega nii olla, aga üldiselt lõhnamälu ei ole võimalik petta. Ilmselt paljud on kogenud seda, kuidas äkitselt nuhutades midagi mida te ei ole aastakümneid tundnud, see hoobilt toob tagasi kõik selle tollase hetkega seotud mälestused.
Banaan maitses mulle siis, kui teda harva sai ja maitseb praegu ka; poes on saada parema ja kehvema maitsega banaane aga üldiselt ei tähelda ma seal mingit hüppelist vahet sellega, kuidas ma nende maitset lapsepõlvest mäletan, kui nende järgi pidi defitsiidisabas seisma.
|
|
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
19.11.2025 16:02:05
|
|
|
| Banaan maitses mulle siis, kui teda harva sai ja maitseb praegu ka; poes on saada parema ja kehvema maitsega banaane aga üldiselt ei tähelda ma seal mingit hüppelist vahet sellega, kuidas ma nende maitset lapsepõlvest mäletan, kui nende järgi pidi defitsiidisabas seisma. |
Sama siin, samasugune mõttetu ja maitsetu plönn ka 30a hiljem, paras sigadele sööta...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
| Kommentaarid: 229 loe/lisa |
   |
194 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
19.11.2025 16:31:00
|
|
|
HV mandariine pole vist mitu aastat müüdud enam?
Maroc tsitruselisi on hiljuti meil poest saada olnud jah. Maitset ei mäleta, nostalgia tuli peale küll.
|
|
   |
128 |
|
| tagasi üles |
|