praegune kellaaeg 18.11.2025 21:47:07
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
fn
HV kasutaja
|
16.11.2025 21:08:37
|
|
|
| Janis kirjutas: |
No ei ole siis või?
See ju ongi uue kliendi meelitamiseks, nahhujaa olemasolevale automaatselt pakkuma peaks? |
Ei ole uue meelitamiseks, vana klient võib ka valida neid pakette, samas küsides sai vana klient veel parema pakkumise.
|
|
| Kommentaarid: 93 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
83 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
16.11.2025 21:11:03
|
|
|
| Jah, täpselt, küsides saab ja sain ise ka. Aga automaatselt ju küll ei pea midagi muutuma kehtiva lepinguga.
|
|
| Kommentaarid: 206 loe/lisa |
   |
3 :: |
5 :: |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
16.11.2025 21:11:41
|
|
|
| Divisor kirjutas: |
| Janis kirjutas: |
| Divisor kirjutas: |
Tele2 vahetab pakettidel hindu aga kliendid, kes on varem liitunud kõrgema hinnaga jäävadki kõrgema hinna peale???
Et kui ma järgmine kord jälle ise ei küsi soodukat maksan kodulehel kuvatud 41€ tavahinna asemel 71€?
Spoiler 
|
Mida sa siis ootad? Kõik opekad teevad koguaeg nii. |
Ei?
Kui kõik oleksid nii teinud siis mul oleks juba kogemusi tohhuja aga see on esimene kord ja ma olen kõigis Eesti suurimates ISP klient olnud.
Hea reaktsioon ka muidugi, selleasemel, et tekiks " " tuleb klassikaline "ah koguaeg on nii olnud".  |
Jah? Usun, et nii mõnigi istub veel elioni 12/1 otsas kuigi meil on ammu juba telia ning 20/4 jne ühendused
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|