praegune kellaaeg 17.11.2025 00:24:26
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Millega mängid? |
| Ainult konsooliga |
|
12% |
[ 51 ] |
| Rohkem konsooli kui PC-ga |
|
8% |
[ 34 ] |
| 50/50 |
|
5% |
[ 24 ] |
| Rohkem PC kui konsooliga |
|
15% |
[ 65 ] |
| Ainult PC-ga |
|
57% |
[ 238 ] |
|
| hääli kokku : 412 |
|
| autor |
|
Aeron
HV Guru

|
16.11.2025 13:23:56
|
|
|
Nja, kind of makes sense. Varem oli PC ikkagi rohkem PC moodi ja konsooli laadset karpi oma ökosüsteemiga ei olnud.
Nüüd on valve pmt pc ökosüsteemi loonud konsoolilaadse toote ja ilmselt marketib seda ka vastavalt.
Trügib elutuppa, on lihtne kasutada, mängib rohkemaid ja odavamaid mänge. Cant ignore.
Huvitav, mida xbox teeb. Esmalt õnnitles küll, aga tegelt...?
TBH, see Valvei lüke on väga sarnane minu ammuste mõtetega, et Microsoft võiks pmt teha Windowsist nuditud versiooni ja jooksutada seda mingil kokkuleppelisel konfil ning nimetada seda enda konsooliks.
Kõik need miljonid arendusse ja custom silicone on kõik kaheldava väärtusega, maailmas kus kõik x86 peal ja saad päeva lõpuks mingi ühekohalise % võitu efektiivsuses.
Steambox on pmt see asi, aga selle võrra halvem, et see peab olema linuxis, mis on küll ilmselt õhem os, aga ühilduvuse mõttes sakib natuke.
MSi ainuke normaalne lüke oleks teha Microsoft BillBox (GabenCubei kõrvale) ja teha ikkagi ära oma nuditud õhuke windows ja leppida kokku, et xbox hardware on edaspidi minimum konf lihtsalt.
I guess neda 1st party BillBoxid võiks ka olla, aga mitte custom silocne'iga vaid pigem mingi kena väike korpus ja emplaat sarnaselt Valve'ile mõningate lisadega.
Kogu see custom silicone raha parem kulutagu paremale UX/UI-ile ja kui üle jääb, siis toetagu stuudioid, et need mõned süstem sellerid teeks ka.
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HPN
HV veteran

|
16.11.2025 13:52:03
|
|
|
| tsitaat: |
| As per Jez Corden. |
Enne usun Kaika Laine vaimu kui Jez'i.
|
|
| Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
16.11.2025 22:16:00
|
|
|
Vaadates Steam Hardware & Software Survey: October 2025, siis pole selles midagi võimatut.
Aga ega see väide ka väga argument ei ole.
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
16.11.2025 22:34:51
|
|
|
Kui seni on PC osadeks eelisteks loetud: paindlikkus (upgrade võimalus, riistvara valik), võimsus jms on korraga nagu unustatud teema ja lahja rauaga (2026 mõistes - nõrk GPU, 8GB VRAM, 512GB SSD) ning limiteeritud (võrreldes standard ATX kastiga) konsooli wannabe kast on nüüd okei
Huvitav kui paljud, kes elutuppa Steam Machine ostavad, loobuvad kodus muudest PC-dest, jättes selle ainukeseks arvutiks.
_________________ "We're doing the studies to make the proof" - RFK Jr. |
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
16.11.2025 23:50:46
|
|
|
See on ilmselt üks paljudest võimalustest mis siin tegelikult olema saab.
Tegelikult ju saab võtta ükskõik millise AMD kaarti ja omale desktopi ehitada.
See, et üks kasti nüüd tehti 90% jaoks sobivaks ja soodsaks, on lihtsalt väike osa suuremast visioonist.
Kind of täpselt nagu ma kunagi arvasin, et MS võiks teha, et nende kast on deafault minimum konf, mis seab lävendi kuhu optimeeritakse ja kõik kes ostavad võimsama, saavad veel parema kogemuse.
Makse sense, et sa platvormi omanikuna tahad esimese hooga defineerida alumise piiri ja anda sellega devidele mingi targeti ja juhtida kasutajate ootusi natuke.
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|