Kind of konsool (ux wise) aga arvuti mängudega (linux) ja seega ka arvutimängu hindadega.
Way paindlikum, aga samas üsna simple.
Anti-cheat probleemid endiselt lahendamata.
Hinnaks ennustatakse 650-750 usd kanti.
Reliis 26 Q1 ilmselt.
Pigem ennustatakse ikka sinna 800-1000USD kanti... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
E: "Valve has actually made a statement before that they are planning to price the Steam machine equal to an entry-level gaming PC."
Kui nii on, siis ilmselt alla 750 see hind ei tule või noh, oleneb kuidas entry level defineerida.
Link
[/vimeo] _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Mulle tundub, et nad on päris pika arengu teinud vahepeal ja toode mida pakutuakse on PALJU parem.
Lisaks on mängude ühilduvus oluliselt parem ja tundub, et ka uus pult.
Kui hind on ka õige, siis võiks õnnestuda.
See just kui redefineerib selle, mida elutoa PC võiks tähendada.
Valve'l on kindlasti pikem plaan, kui et ainult oma riistvara müüa. Panustatakse ennekõike vast oma ökosüsteemile ja hiljem hakatakse seda ehk erinevatele riistvara tootjatele pakkuma. _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
See Steam Frame on paras juust specide järgi, Meta Quest 3-ga võrdväärne. Ainuke pluss tundub olevat see WIFI dongliga PC pildi edastamine. Ei tea, mis neil plaanis on? Jääbki see "entry level" VR headset nende ainukeseks?
Mida ma juustu alla siis mõtlen:
1. Reso on 2160x2160 per eye, LCD ekraan. Parimad on OLED ja 2x kõrgema resoga.
2. Kõlarid asuvad kõrvadest eemal, et nii palju siis sound bleedist. Mitte kõrvade kohal nagu teistel.
3. FOV on väga kehva, 110 kraadi, samas teistel max 200 kraadi.
4. Esmaste ülevaadete järgi mingi osa toavlalgusest pääseb sisse, seega pimedas tuleb mängida.
Tundub pigem Quest 3/PCVR2 killer, kui mingi järgmine nextgen VR headset. Index oli omas ajas ees, majakad ja kontrollerid on tal endiselt parimad.
Kui nad nüüd hinda PSVR2/Quest 3-st kõvasti rohkemaks kruvivad, siis ilmselt see väga ei müü ka.
IceUul, ma arvan, et good enough on kogu selle paketi point.
Quest 3 puhul ei saa accross the board tagada head kogemust kaabli vabalt striimides.
Frame'i dongel tagab selle.
Reso osas, suht nõus, eriti kuna neil onvist fovated rendering võimalus ka.
Kõlarite osas samuti nõus, aga eks peab proovima enne.
FOV on ok, need 200 kraadi on ka 2x suuremad headsetid. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Lisaks unustasin mainida, et sellel on nüüd eye tracking, aga nagu aru sain, siis eeldab see, et mängul/tarkvaral on eelnev tugi selleks, mida enamikel pole. Kui seda pole siis võimalus vist oli wifi dongli kaudu streamida neid osasid pildis kõrgema resoga, mida sa parajasti vaatad.
S.t. et arvuti renderdab ikka oma resoga asja, aga sulle ekraanile jõuab see kõrge reso ainult punktidesse, kuhu silm vaatab. See on ilmselgelt väga suur pluss antud headsetil võrreldes konkurentidega, pole mingeid tüütuid juhtmeid tolgendamas ja see väike usb dongel on väga mugav kasutada,
ilmselt mõeldud ühilduma selle Steam Machine konsooliga, saad selle dongli sinna ette usb pessa lükata mugavalt. Samas PC põhjal eeldab see ka otse nähtavust, et sul arvuti kuskil laua all peidus pole.
Lisaks ilmselt saab kasutus mugavus ja võib-olla ka hind olema teistest parem. Valve Indexist peaks igaljuhul see paremini toimiba fov sama umbes, reso kõrgem, juhtmevaba, kergem, mugavam seadistada ja kasutada. Pultidel magneetilised kangid + sõrmede
trackimine ka endiselt olemas ja strapid headsetile ja puldile saab ka lisaks osta. Ainuke mis mind muretsema paneb on need kõlarid, kui mingi muu tausta müra ka veel ruumis on, siis see on liiga hästi ära kuulda. Peab siis vaikses ja pimedas toas mängima.
Konsooli spece võrreldes peab ilmselt maha võtma sealt hinnast spekulatsiooni osast veidi, suht vana riistvara sees sellel ja maandub kuskil PS4/PS5 vahel ning arvestades, et tuleb alles 2026 müügile ja ilmselt 2027 võib PS6-e ehk juba näha?
Siis ma ei ennusta, et nii kõrge hinnaga mingit minekut sellel oleks.
Tbh, entry level gpu-d have come a long way.
Ma olen kindel, et sarnaselt konsoolidele, et its good enough.
Enne jääb see asi marketing reachi , kui perfi taha.
Seda on ka nintendo time and time again tõestanud.
DF vennat arvavad, et Steam machine'i hind tuleb kuskile 600 lähedale.
Tõid ka esile, et tulenevalt stratgeegiast Valve saaks teha ka 400 hinnalipikuga seadme. Nad Steam Deckiga tegid endale HW miinust, et asi õhku tõuseks ja see töötas nende jaoks.
Kui vaadata HW järgi, siis ilmselgelt sihti hinda, selle järgi vaadates, vb oles lootust, et nad siis lähevad äkki sellega täis pangale ja teevad agressiivse hinna ka. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.