praegune kellaaeg 10.11.2025 21:39:57
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
RandomHero
HV veteran

|
10.11.2025 19:16:17
Kuum jäätis: OLED, Ryzen AI |
|
|
Tere
kes ei küsi, see ei saagi.
Otsin siis kuuma jäätist - desktop replacementi ja just Ryzen AI prosega, millel üsnagi asjalik iGPU et saaks ka mängudega mõõdukalt hakkama. AAA mänge ei sihi, pigem et Silksong sujuvalt jookseks. Eraldi GPU-ga ei taha, sest need läpakad on kohe raskemad ja viletsama akukestvusega. Geimingu üks lisavigur on ka läpakatootjate loll komme nooleklahvid imepisikeseks teha, sattus selline Razer Blade kätte, kus ei saanudki rallit sõita, sest nooled olid kõige väiksemad klahvid üldse. Miks geiming iGPU-ga? ROG Ally on ennast juba tõestanud, aga pihus nõks väike ja suure ekraani peal tuleb valida reso ja fps vahel.
14 tolline läpakas on mulle praegu väike.
Lisaks on suur eesmärk ka OLED ekraan - kirjutan seda postitust üsna asjalikul IPS ekraanil aga võta või jäta, Zenbooki ekraan on parem, kuigi see pole OLED.
Vivobookid on peamiselt sõelale jäänud aga on need ka head?
Lenovo Thinkpad on liiga kontoriarvuti, selline mul juba töölt on, isiklikuks samasugust ei taha.
Veel üks häda on, et siiani kiputakse 8GB mäluga müüma - mul saab Marketplaces kuulutusi lapates täna ka 16 giga täis.
Pakkuge enda omasid, sheerige diile, avaldage arvamust.
_________________ Kui sa ei kirjelda, mida sa müüd, kus sa asud või palju sa selle eest raha tahad, siis jätan endale õiguse pakkuda kauba eest 3 kummikana ja eeldan, et sa tood mulle kauba koju ära ka. |
|
| Kommentaarid: 134 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
126 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|