Kas on mõtet paigaldada vanale iPhone SE2020'le uus aku, kui vana aku mahtuvust on alles 85%?
Uus aku oleks täpselt sama, ehk see 1821 mAh.
Kas uus aku annaks juurde midagi?
Kas on mõtet paigaldada vanale iPhone SE2020'le uus aku, kui vana aku mahtuvust on alles 85%?
Uus aku oleks täpselt sama, ehk see 1821 mAh.
Kas uus aku annaks juurde midagi?
Uus aku annaks 15% juurde
Protsentides jah. Praktikas on mu kogemus (anekdootlik kõhutunne) näidanud, et minu kasutusmustri juures peab uus telefon ca kaks päeva, siis on aku teise päeva lõpuks ~30% kandis ja on mõistlik laadida. Peale 2 aastat kasutamist on aku wear level "vaid" ~90%, kuid tunnetuslikult on õhtuks alles ca 50% ja on mõistlik ööseks laadima panna. Ning mul on väga vähe rakendusi installitud ning midagi taustal ei jookse.
viimati muutis Dirty Harry 31.10.2025 11:06:12, muudetud 2 korda
SE2020 on vist läbi aegade üks kõige kehvema akuga iPhone üldse - isegi kui 100% peal on.
Ma ei tea, mul proua ei kurtnud, sai ilusti terve päeva hakkama.
15 Pro'd mis järgmiseks sai, laeb ta üle 2-3 päeva.
Pigem oli kõige õnnetum 13 Mini, seda ma pidin vahel 2x päevas laadima, et kuidagi päeva õhtasse saaks.
Dirty Harry kirjutas:
Peale 2 aastat kasutamist on aku wear level "vaid" ~90%, kuid tunnetuslikult on õhtuks alles ca 50% ja on mõistlik ööseks laadima panna.
Ma olen enda oma mitu korda päevas laadinud suht sagedasti ja sama wear level... _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Mul on SE2020 ja oma tagasihoidliku kasutamisega saan keskmiselt 3-4 päeva ilma laadimata hakkama. Aga wear level kukkus suht ettearvamatult. 100%-lt 83% peale enamvähem 2 aastaga. Praegu selle peale püsima jäänud.
Pole telefoni näppinud seadetest, täna avastasin et sissetulevatel kõnedel pole telefonihelinat. Do not disturb on väljas _________________ Olenemata olukorrast, jää iseendaks ja samas lugupidavaks.
Mingi aeg tagasi tegelesin just juhtumiga, kus tuttav oli omale kodus näppides tekitanud automation'i, et seal on vaikne. Mitu päeva käis ringi ja kirus, et mujal heliseb, kodus mitte.
Ot aga on keegi iphone airi võtnud ja kätte saanud juba ? Kuidas tundub, mõtlen, et kas vahetada enda iphone 13 pro max selle vastu või mitte
Nainesele sai võetud selline kuna tahtis et mõnus õhuke...eks tal vana oli päris vana kah, 11 pro max. Kui on ümbrise sees siis tegelt ei saagi aru et nii peenike on, aga muidu nagu telo ikka
Ise just täna tellisin 17 pro, liigun siis 14 pro pealt...isiklikult sümpatiseerib pro mudel rohkem, kuigi air-i ilus titanium on palju rohkem premium väljanägemisega kui see alu korpus mis seekord pro mudelil
Pole telefoni näppinud seadetest, täna avastasin et sissetulevatel kõnedel pole telefonihelinat. Do not disturb on väljas
Silent toggle on ka väljas? Kui jah siis vaata Settings - Sound & Haptics alla, ehk on sul helin maha keeratud.
Otsisin seda silent toggle a ei leidnud ma seda sealt, tegin reseti telefonile ja tundub et nûûd tòòtab, aitäh nõuannete eest _________________ Olenemata olukorrast, jää iseendaks ja samas lugupidavaks.
Viimased suuremad updated on peale värskendust vajanud veel lisa restarti. mul eelmise uuendusega ei toiminud VoLTE, mõnel iMessage.
Täna hetkel uuendusega kõik ok. 16PM ja Watch10 Cellular
Kümneid telefone (õunad ja androidid), sadu päevi testimist, üldiselt 500 laadimist per telefon. Eesmärk saada teada, et kas on mõistlik laadida aeglaselt või kiirelt, kas on mõistlik panna lagi 80 või 90% peale - või kas üldse lage määrata.
Tulemus - lae kuidas tahad, tulemus on eristamatu. Ning ridade vahelt selgus, et need, kes telefoni max 80% peale laevad, saavad kõik need aastad garanteeritult poolkõva tulemuse. Võitjaid pole, pigem on kaotajad, kes ise ennast nurka värvivad.
Dirty Harry, Mul on kogemus, et niikaua, kui telefon on lihtsalt võrgus, ilma aktiivsete toimetusteta, kestab suht pikalt, aga niikui teen kõnesid ja kuulan telefoniga üle sinihamba muusikat hakkab aku energiavaru jäägi protsent kiiresti langema. Laen ka suvaliselt (20W kiirlaadijaga). Üldiselt iga 3-4 päeva tagant, rohkem ei vea välja.
See suurema võimsusega kiirlaadimisvõimsus pigem vist on müügiargument, et võimsama laadijaga saad aku kiiremini täis laetud (ajaline võit). Samas nt tahvelarvuti laadijat (60W) pereliikme Androidi tootja (Realme) ei soovitanud kasutada. Juba telefoni karbile olid peale trükitud hoiatusmärgid, et suure laadijaga mitte laadida. Andsin pereliiikmele vana Huawei 10W laadija.
Telefon ikka ise otsustab mis võimsuse ta laadijaga kokku lepib, ei ole olemas "liiga võimas laadija" _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Müüa korter
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.