|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Wiltz
HV Guru
|
02.11.2025 17:17:38
|
|
|
pane mod peale, pole mingit radiatsiooni enam. saab igasugust varustust ja asju hiljem, mis täielikult kaitsevad selle eest.
väga soojalt soovitan kasutada modi, mis eemaldab selle lollaka "radiatsiooni häma" ekraanilt
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
| Kommentaarid: 275 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ahvilõust
Kreisi kasutaja

|
03.11.2025 10:36:44
|
|
|
1.6 ja mäng ikka mängimatu. Algusest peale mode olemas, mis seda stamina värki parandavad. Ja need tiblad ka selle patchiga ei teinud korda. Tra nad üldse mängivad oma paska vä? 95% selle mängu ajast on jooksmine. Sa jooksed questide juurde, sa jookse sidequestide juurde ja jooksed igasuguste ikoonide juurde mäpil. Ja see stamina on tühi pärast 10 - 15sek jooksmist juba. Ja iga questini on vähemalt 500 m.
Linnad/külad ka ikka veel r6vedalt läägised. Feil patch
_________________ Gdesainer |
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
0 :: |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Evil14
HV Guru

|
03.11.2025 15:39:04
|
|
|
| Paistab, et vara veel see mäng endale soetada. Tänan kõiki, kes ausalt arvamust avaldavad.
|
|
| Kommentaarid: 224 loe/lisa |
   |
195 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vael
HV Guru
|
03.11.2025 15:58:27
|
|
|
| ahvilõust kirjutas: |
1.6 ja mäng ikka mängimatu. Algusest peale mode olemas, mis seda stamina värki parandavad. Ja need tiblad ka selle patchiga ei teinud korda. Tra nad üldse mängivad oma paska vä? 95% selle mängu ajast on jooksmine. Sa jooksed questide juurde, sa jookse sidequestide juurde ja jooksed igasuguste ikoonide juurde mäpil. Ja see stamina on tühi pärast 10 - 15sek jooksmist juba. Ja iga questini on vähemalt 500 m.
Linnad/külad ka ikka veel r6vedalt läägised. Feil patch  |
Ma vaatasin Arma3 videosid veits, istusid autosse ja sõitsid külla minut kolmkümmend, isegi Dugasse jookseb 2min ära. Lisaks on iga paarisaja meetri peal mingi huvitav koht kus saab ringi kolada. Ma olen neid missiooni märke võtnud rohkem suunanäitajana- seekord siis suundun sinnapoole ja kolan läbi kohad mis teele jäävad
Pealegi 8n stamina hetkel katki, isegi punases alas kaalusüsteem lubab täiega sprintida...
Samuti saab külade vahel giide kasutada...
Suht lihtsalt on võimalik kohe LZ välja saades Soul hankida, nii Ward kui Stalker poolelt. Üks on läänes tavaliselt mürgimülkas teine idas kraanade juures.
|
|
| Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
03.11.2025 16:44:36
|
|
|
Ei mina ei saa ikka aru miks ma pean v ei pea neid kruvisi sinna õhumullidesse loopima ? paar korda olen loopinud ja siis lihtsalt mööda läinud... mis see mulle annab v miks see on seal mängus ? mõned korrad olen sattunud sinna mulli sisse siis ta nagu võtab veits elu ära muud ei midagi .... mis mõte nendel üldse on v mis teeb see mängu ägedamaks ?
|
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
1 :: |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
03.11.2025 17:38:25
|
|
|
| No selleks ,et anomaaliasse ei Satuks. Elektriväljas oled siis saad aru, miks neid sinna loopima peab või pmst nähtamatud keerised.
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
03.11.2025 20:24:10
|
|
|
Vael...see nn. huvitav koht, millest sa räägid on ESIMEST KORDA neid vahemaid joostes ja läbides! Saad ikka sellest aru, eksole? Peale seda kui oled mapi korra läbi kamminud, ei ole sul kuskil enam mingeid huvitavaid kohti, on lihtsalt tühjus ja 2,3,5..10 korda nähtud ja käidud punktid, millest pead ühe uuesti ja uuesti mööda "jalutama".
GAP kruvid lihtsalt näitavad, kus on anomaalia. sa võid neid kruve loopida või lihtsalt võtta kogu geari ja relvad seljast ära ning joosta kõigest pohhuilt läbi. vahepeal health kiti spämmides. neid on mängus nagunii miljardites, seega mingit vahet pole kui palju sa neid spämmid.
Mingid lollimad "questi" kohad, kus on tehtud anomaaliate hunnikud, mida pead läbima...minu taktika on seal juba ammu väga lihtne. kõik seljast ära, jooksen suvalt läbi ja pärast healin ära. mõttetu ajaraisk on neid kruve loopida. see on mingite "ultrafännide" jaoks tehtud nagu siin kasutaja Vael. kõige odavam ressurss mängus on health, seega seda võib igalpool täiesti suvalt raisata. sama on tegelt mingi radiatsiooni teemadega. las radieerib...lihtsalt spämmid healthi peale ja kogu moos. seda on lõputult ja see ei maksa mitte midagi
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
03.11.2025 21:18:03
|
|
|
Pole hullemat hädaldajat kui Wiltz
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
03.11.2025 21:24:20
|
|
|
okei tänud teile väga huvitav..... Seoses selle radiatsiooniga noo see säbruline ekraan oli ikka häiriv alguses mõtlesin et monitor on läbi aga hakkasin mõtlema et äkki gearis mingi asi tekitab seda ja oligi see üks artifact võtsin selle ära ja panin sinna baasi oma peidulaekasse,esialgu seda müüma veel ei hakanud ... aga peale seda kadus see radiatisoon ära ja see märk ka enam ei vilkunud.. ühesõnaga et see radiatsioon võib sulle külge nagu jääda mingile asjale mida vead Kahju et see nodi on mingi piir mis sulle mahub kaasa,et kui üle läheb siis sa ei liigugi paigast üldse enam sattusin mingisse baasi vahepeal krt seal oli igast relvi mida oleks tahtnud kaasa võtta Fallout 3-s ma mäletan et ma tassisin niipalju kui mahtus kuigi liikumine oli väga aeglane aga kõik vedasin ära et kuskil maha müüa
|
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
1 :: |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
03.11.2025 21:28:28
|
|
|
Gap, selle kõige jaoks on modid...otsi netist ja pane aga peale. Ei ole mõtet mängida seda mängu nii, et leiad nodi aga kaasa võtta ei saa, liikuda ei saa jne. Mäng on vigaselt arendatud ja modid ongi vajalikud nende vigade parandamiseks
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |