praegune kellaaeg 04.11.2025 00:21:19
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Wiltz
HV Guru
|
26.10.2025 16:19:51
|
|
|
see komplekt on mootor ja kontroller. aku on eraldi asi - bms on aku sees. katkestuse eest vastutab bms. aga kui bt midagi ei näita siis vist see bms bt kaudu nähtav ega juhitav ei ole. sel juhul peab aku füüsiliselt lahti võtma ja mõõtma hakkama
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
27.10.2025 12:53:28
|
|
|
õige jah, ma olin ära unustanud, et aku jupid ei olnud selles muus komplektis vaid selle see HV tüüp pani kõik ise kokku.
Oh jah..
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
| tagasi üles |
|
 |
mella
HV kasutaja
|
30.10.2025 17:06:21
|
|
|
See HV tüüp oli üsna tõenäoliselt XeStAiSy Aeg Maha 2a Kostiverest. Ja varem on olnud muid nimesid ka, mingi Margus jne.
| Aeron kirjutas: |
Kuulge, mul on elektirkal selline huvitav asjaolu tekkinud, et gaasi andes, kui võtab rohkem kui 500w umbes, siis lööb voolu +0ks.
Lisaks veel, kui sõitu alustad, siis on see sagedasem ja pea iga tarbimise peale teeb nii, aga kui paar minutit niimoodi paned uuesti käima ja annad gaasi, siis stabiliseerub kuskile sinna 500-700 kanti ära.
Samas kui lased jälle üle, siis reeglina paneb pildi tasku.
Ideesid?
Mulle endale tundus, et peaks laskma akut kontrollida vb selle kontrolleril miski kala vms, aga ma ei mäleta, kes HV kasutaja mulle selle aku ehitas...
Keegi vend kes kuskil väljaspool tallinna ida poole vist resideerus... |
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Mihkus
HV kasutaja
|
31.10.2025 14:24:54
|
|
|
| Ilmselt üks grupp on teistest maha jäänud. Aitaks kui laadida teistega samale tasemele või natuke üle. Mingi koormus järgi panna ja jälgida kuidas grupid tühjenevad. Kui teised 3.7V juures ja see 3.0, siis võib kogu grupi välja vahetada. Aga selline akude elustamine eriti jätkusuutlik pole. Hakkavad nad kõik lõpuks hääbuma
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
31.10.2025 18:00:23
|
|
|
Selle kõige jaoks on vaja ikkagi päris sügavale sisse end puurida. Kui ikkagi asjast ise suurt midagi ei tea, testreid ja mõõteriistu pole siis ma pole kindel kas see kõige parem idee on seal ise leiutama ja katsetama hakata. Pigem siis viia sellesama marguse kätte asi ja las vahetab vajalikud tükid ringi
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
31.10.2025 21:01:25
|
|
|
Mulle tundub sama. Kirjutasin talle PS'i, aga seni maani vaikne kõik.
Kellelgi mingit kontakt nr ei ole?
Kui tal ongi 2a aeg maha, siis ta ilmselt peagi ei vasta
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
31.10.2025 21:21:03
|
|
|
ma eeldaks, et privasõnumitele see ei rakendu. ja no foorumit nillimas ta ilmselt käib siiski, vaatamata aja maha võtmisele Pealegi, kui suur koht see Kostivere ikka olla saab, lähed kohale ja küsid lihtsalt xhetxzjaiziyt...või margust
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
01.11.2025 07:34:12
|
|
|
No a miks ta peaks vastama üldse? Hakkate siin kuskile kohale minema juba
|
|
| tagasi üles |
|
 |
etemis
HV vaatleja
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
01.11.2025 20:31:14
|
|
|
Sama tüüp jah..
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
01.11.2025 22:32:58
|
|
|
Naiss, sama tüüp jah. Jagas mulle neid videosid ka kunagi. Aitäh. Helistan!
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|