Meistritöö on lisaks tehtud operatsioonile ka toota ühegi kuuldava sõnata video, mida üks vähegi tehnoloogiahuviline vaatab üle poole tunni katkematu põnevusega. Detailne, aga ei veni ebavajalikes kohtades, super kaameratöö ja montaaž.
Kas see Plazamobiil ikka eksisteerib veel?
Eile päeval ostsin veebipoe kaudu iPhone'i, makse õnnestus ja teade tuli meili peale ka.
Täna olen 2 tunni jooksul nende numbrile püüdnud helistada, aga ei vasta see.
Kas nüüd olen telefonist ja rahast siis ilma?
Pole küll viisakas naerda inimese üle, kes on foorumis jätnud võrdlemisi ostuäreva mulje, läheb sellest hoolimata siiski riski peale välja tellides kahtlaselt odavalt ettevõttest, mis on teatanud, et on (ilmselgelt raskuste tõttu kulude kärpimiseks) äsja füüsilise esinduse sulgenud ja tõenäoliselt tegemas veel kiiret järelkorjet enne kõigi pikalt saatmist ja palmi alla lendamist.
Kõnedele number enam ei vasta.
Kas on võimalik vähemalt raha kuidagi tagasi saada, kui selgub, et kaupa ei saa?
Kui eile helistasin sellel numbril, siis vastati, aga täna on ainult kinni.
Andke ikka head nõu, mitte ärge pilgake. Siin mõni postitus eespool ju öeldi, et plazamobiiliga oli korras kõik.
Oligi ju ok ja ma olen isegi sealt ostnud mingi asja, siis küll salongist.
Võib ka olla väga loll asjaolude kokkusattumine. Ma ootaks homseni.
Kui homme ka kontakti ei saa, siis menetlusse https://www.ttja.ee/
Firma lülitasime HV-st igaks juhuks välja. _________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind! HV valuutakalkulaator
Võta rahulikult Miks sa eile neile helistasid? Ja mis tänase helistamise põhjus oli?
Veebis näitab telefoni tarneajaks 2-4 tööpäeva. See ei ole ka ju veel möödas.
Ma arvan, tegemist ei ole nii üldse nii suure ettevõttega, et seal keegi koguaeg telefonile vastaks.
Aeg on näidanud, et sellised e-poed (ilma esinduseta) vastavad e-kirjadele kiiremini kui telefonile.
Et öösel paremini magada saaksid, siis võid ju oma mure neile e-mailile ka panna _________________ raamatupidamine | laadakalender
Helistasin ametlikul numbril, mis firma poolt antud/sisestatud süsteemi.
Kui see ametlik number on väljalülitatud ja e-mailide ei vastata, pole enam normaalne. _________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind! HV valuutakalkulaator
Äkki on siin foorumis olevad inimesed selliste juhtumitega kursis, et mida siis teha?
Kas on kuidagi võimalik raha tagasi saada või on see raha nüüd kadunud?
Number, mis kodulehel? Googlest leiab ühe numbri veel. Võibolla sinna proovida?
Ma prooviks ka homme neid Audi rattaid "osta", kui muudes kanalites vaikus.
Edit: Läheb siin küll OT-ks ära, aga ärge palun täna-homme veel seadusega pahuksis vms teemaks splittige, siin on sihtgrupil operatiivsemalt silma all ja nii mõnigi ehk saab veel veebiostu pidama.
viimati muutis rex 30.10.2025 22:25:12, muudetud 1 kord
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.