Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kui praegu toimuksid RK valimised, kelle poolt hääletaksid? |
Reformierakond |
|
17% |
[ 9 ] |
Parempoolsed |
|
32% |
[ 17 ] |
Isamaa |
|
26% |
[ 14 ] |
Sotsid |
|
7% |
[ 4 ] |
Keskerakond |
|
3% |
[ 2 ] |
E200 |
|
1% |
[ 1 ] |
Rohelised |
|
0% |
[ 0 ] |
Vasakpoolsed |
|
1% |
[ 1 ] |
EKRE |
|
7% |
[ 4 ] |
|
hääli kokku : 52 |
|
autor |
|
Oisu.
HV kasutaja
|
20.10.2025 18:00:22
|
|
|
Tomorrow kirjutas: |
ref kirjutas: |
Mida tundub meedia sujuvalt ignoreerima ja mis mind hirmutab - igasugused Plaan B tegelased ja KOOS ja mis kõik veel said tegelikult arvestatava numbri, kirsina tordil ka Stalnuhhin Narvas. See on kuidagi märkamata jäänud... meil on mitmes KOV-s, sh Narvas, nüüd konkreetselt putinlased volikogus. Kui varem sai vb veel öelda, et näe 2021 polnud veel vaated nii selged siis täna valisid inimesed teadlikult isikuid kellele Eesti Riik ja rahvas on vastumeelsed ning kes avalikult on ka putinile toetust avaldanud. Ja ma kahjuks ei näe, et tänane valitsus midagi selles osas ette võtta suudab või isegi soovib. |
Nende toetused on võrdlemisi marginaalsed väljapool Narvat. Narva üksi ei määra KOV ega ammugi riigi poliitikat.
Koos jäi isegi Narvas alla valimiskünnise. Stalnuhhin ja plaan-b kokku on 16 kohta, aga kokku on volikogus 31 kohta. Kesk ja raik said kahepeale 15 kohta. See hoiab loodetavasti hullema ära, kui viimased on põhimõtteid just võimu nimel maha ei müü ja lausvenestamisega kaasa ei lähe. Julgeoleku mõttes see loomulikult hea ei ole, et sellised tegelased olulise tähtsusega piirilinnas võimu juurde nüüd pääsevad. |
Narvas on kõik ostetavad/müüdavad
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
degrass
HV kasutaja

|
20.10.2025 18:48:15
|
|
|
CnZ kirjutas: |
https://www.err.ee/1609834671/ansip-seda-tallinnas-kokku-keedetud-lollust-ei-olnud-kellelegi-vaja
tsitaat: |
Isamaa linnapeakandidaat Tõnis Lukas peaks Ansipi sõnul aga kõigepealt lahendama probleemi oma fraktsiooni sees.
"Sest kui valimisvõidu toonud Kris Kärner jätkab volikogus, siis mina leian küll, et temaga on väga raske koostööd teha. Teatavasti Kris Kärner kutsus Tartut pederastide pealinnaks, soovitas kõik mustanahalised Eestist välja saata, kõik naised valitsusest maha võtta, Reformierakonna lippu lasta ja sotsid seina äärde panna, et pumppüssiga nad maha lasta. No see nüüd küll ei ole see, mida ilmselt Tõnis Lukas mõtles, kui ta plakatitel ütles, et muutus algab Tartust. Aga justnimelt Kris Kärneri 1597 häält olid need, mis Isamaaliidule selle napi võidu tõid.
Kõigepealt tuleks Isamaaliidul oma read korrastada, väärtused paika saada ja alles siis mõelda koalitsiooniläbirääkimistele," lausus Ansip.
"Kui Eesti 200 tahab liituda Reformierakonna juhitava koalitsiooniga, siis on see asi otsustatud. Ma arvan, et sotsiaaldemokraatidel on ikka väga raske minna koalitsiooni nendega, kes lubavad nad pumppüssist maha lasta. Ehk siis kõik kombinatsioonid on Tartus minu meelest võimalikud, aga mina ei ole koalitsiooni moodustaja ja ma ei taha ka hea meelega kellelegi nõu anda," ütles Ansip.
"Mina ei ole see soovituste andja, aga kui mina oleksin Urmas Klaasi rollis, siis
ma kindlasti üritaksin moodustada koalitsiooni ilma kedagi pumppüssist maha laskmata," ütles Ansip veel. |
See on muidugi suur au mingisele suvalisele (pole vist kunagi päris tööd ka teinud?) trollist live striimerile, et temast kõik oleneb koalitsiooni moodustamisel Elame uues reaalsuses |
Erakonnaväline tegelane tõi valilmisvõidu?
See Tõnise 1597 hääle suurune "dilemma" on tegelikult väike probleem, kui arvestada, et viimase nelja aasta jooksul erakonnale tehtud annetustes üle poole (57%, kolmandik erakonna vastava perioodi sissetulekust) pärineb ühel inimeselt. Tegelikult tuleks siin küsida, kas tegemist on enam erakonnaga? Või on tegemist erakonna nime taha peitunud lobby organisatsiooniga?
_________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice. |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
20.10.2025 18:53:39
|
|
|
CnZ kirjutas: |
https://www.err.ee/1609834671/ansip-seda-tallinnas-kokku-keedetud-lollust-ei-olnud-kellelegi-vaja
tsitaat: |
Isamaa linnapeakandidaat Tõnis Lukas peaks Ansipi sõnul aga kõigepealt lahendama probleemi oma fraktsiooni sees.
"Sest kui valimisvõidu toonud Kris Kärner jätkab volikogus, siis mina leian küll, et temaga on väga raske koostööd teha. Teatavasti Kris Kärner kutsus Tartut pederastide pealinnaks, soovitas kõik mustanahalised Eestist välja saata, kõik naised valitsusest maha võtta, Reformierakonna lippu lasta ja sotsid seina äärde panna, et pumppüssiga nad maha lasta. No see nüüd küll ei ole see, mida ilmselt Tõnis Lukas mõtles, kui ta plakatitel ütles, et muutus algab Tartust. Aga justnimelt Kris Kärneri 1597 häält olid need, mis Isamaaliidule selle napi võidu tõid.
Kõigepealt tuleks Isamaaliidul oma read korrastada, väärtused paika saada ja alles siis mõelda koalitsiooniläbirääkimistele," lausus Ansip.
Ansipi hinnangul võib Tartus koalitsiooni moodustamisel otsustavat rolli omada Eesti 200.
"Kui Eesti 200 tahab liituda Reformierakonna juhitava koalitsiooniga, siis on see asi otsustatud. Ma arvan, et sotsiaaldemokraatidel on ikka väga raske minna koalitsiooni nendega, kes lubavad nad pumppüssist maha lasta. Ehk siis kõik kombinatsioonid on Tartus minu meelest võimalikud, aga mina ei ole koalitsiooni moodustaja ja ma ei taha ka hea meelega kellelegi nõu anda," ütles Ansip.
"Mina ei ole see soovituste andja, aga kui mina oleksin Urmas Klaasi rollis, siis
ma kindlasti üritaksin moodustada koalitsiooni ilma kedagi pumppüssist maha laskmata," ütles Ansip veel. |
See on muidugi suur au mingisele suvalisele (pole vist kunagi päris tööd ka teinud?) trollist live striimerile, et temast kõik oleneb koalitsiooni moodustamisel Elame uues reaalsuses |
Ansip halisemas - uiuiuiui, tüüp olla kunagi miskit oma netirstriimi mölavadas öelnud uiuiui. Ärgu ohkigu. Vanad sitavarestest peerud nägid hirmsast vaeva, et 16 aastastele tattidele valimisõigust anda ja nüüd soiuvad kui 16 aastased neidsamu vanu peere ei vali vaid valivad mingit lällajast bemmivenda Aga igast poliitprostide jõugud ollagi ju väidetavalt "läbilõige rahvast" - see on ju see millega ka riigikogus igast näitlejate, sportlaste ja muude sulelist6ye karvaste olemist õigustatakse - ka näiteks kojamehe ja juku kalle raidi suguseid joodikuid.
|
|
Kommentaarid: 154 loe/lisa |
   |
131 |
|
tagasi üles |
|
 |
krr
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
20.10.2025 20:19:49
|
|
|
Unzip pidi ju kodus lapselapsi kasvatama, mis tal sellest kes kellega paari läheb?
Aga muidu vist perse majas neil vanadel pässidel kui hetkel tõmmati Tartu linna rahvaga 4-s tulemus aga 2a pärast on terve riigi taoline bemmifännide koloonia seljataga (kes muidu ei vaevuks üldse hääletama?)
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
20.10.2025 20:20:30
|
|
|
Ju siis unzipi lapselapsed valisid Kärner-it
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
20.10.2025 20:27:04
|
|
|
Hapud viinamarjad. See on alati nii kõigiga.
|
|
Kommentaarid: 740 loe/lisa |
   |
558 |
|
tagasi üles |
|
 |
B6
HV Guru

|
20.10.2025 20:55:02
|
|
|
mina valisin isamaa
|
|
Kommentaarid: 184 loe/lisa |
   |
5 :: |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
20.10.2025 22:22:43
|
|
|
Mnjah, Michalil võis päris nõme tunne olla täna AK-s. Kogu Reformi paarikümneaastane kampaania on sisuliselt olnud Keskerakonnale vastandumine ja nendega hirmutamine. Ja nüüd oleme jõudnud punkti, kus küsitakse Kõlvartilt, et mida KE pakub koalitsiooni moodustamise eest Isamaale, vastab tüüp, et Reformierakonnavaba koalitsiooni
|
|
   |
558 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
20.10.2025 22:27:37
|
|
|
Winterwind kirjutas: |
Ju siis unzipi lapselapsed valisid Kärner-it  |
Eks toetus üsna absurd muidugi.... radikaalsem kui see Tartu ekre
Sinna ilmselt ka läheb.
//
Eks kõlvart saab trollida, samas kes läheb sinna piruka juurde keskiga...
Sotsid ehk jälle...
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Longero
HV veteran
|
21.10.2025 06:23:13
|
|
|
degrass kirjutas: |
Erakonnaväline tegelane tõi valilmisvõidu?
See Tõnise 1597 hääle suurune "dilemma" on tegelikult väike probleem, kui arvestada, et viimase nelja aasta jooksul erakonnale tehtud annetustes üle poole (57%, kolmandik erakonna vastava perioodi sissetulekust) pärineb ühel inimeselt. Tegelikult tuleks siin küsida, kas tegemist on enam erakonnaga? Või on tegemist erakonna nime taha peitunud lobby organisatsiooniga? |
Tegelikult võiks seda rahastamist etteheita kõigile erakondadele. Ei mäletagi mis erakonna asjapulk ütles, et katuserahad on üldse kõige läbipaistvamad rahad erakonna rahastuses.
Ma ütleksin sellepeale, et need krantsid on riigi etteotsa siiski valitud ja nad saavad oma töö eest riigilt ja maksumaksja rahade eest palka. Mingid kolmanda osapoole suurfirmade toetused/katuserahad (ilusa sõnaga) mis olemuselt ongi alkäemaks tuleks kõik minema pühkida ja sellise raha vastuvõtjaid reaalse vangistusega karistada kus tingimisi karistust pole võimalik anda.
Parajad kinomehed selle riigi eesotsas kellele tuleks kohe leevenduseks hulk tinapabulaid kinkida.
_________________ Win ISO'd ja uuendused
Artiklid jagatud |
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
bugbrake
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 471 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
21.10.2025 08:15:07
|
|
|
Tahaks näha, kes sealt E200 esimesena lahkuvad. Midagi head sealt enam tulemas pole.
|
|
   |
558 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
21.10.2025 08:20:18
|
|
|
See ju RMK teema mitte haridusministeeriumi. RMK rahalaeva alla veeti ju erinevatel aegadel hulk asju... masu ajal suurim teeehitaja, siis covid ajal oluline turimistoetaja, jne...
Kalakasvatus neil ka aastaid...riigihangetel tihti päris küsitavad võitjad...
Suures enamuses reformi teema olnud...
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 471 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
21.10.2025 08:38:36
|
|
|
Teenuste koomale tõmbamine riigifirmade all pole halb. Lollus, et nad sinna tekitati. Eesti Posti puhul ju see kojukande ja kirjade majandamine ka lollus (sööb kasumi ja ei võimalda pakiturul paremat teenust pakkuda).
Omajagu jama nüüd muidugi, et kas mingi era uhuuühing on parem seda RMK teenust pakkuma... on ju küllalt näiteid kus mingid meemikeevitajad teevad koolitusi ja siis nutt ja hala, et lapsed suhtlevad mingite youtube sitapoti tegelastega...
Samas Seeder ei suutnud isegi oma väikest metsa müüa tuttavatele ärimeestele ilma lüpsi saamata...ehk ega Isamaal ka seal pädevust pole. E200 tegelastel oli samas otse puidutööstur kohal...pädevust/omakasu ülearu
Isamaa probleem on jätkuvalt lühike pink... ikka ja jälle tulevad samad ammu kaduma pidanud tegelased tagasi...
Parempoolsed on mitmes kohas ju valikutega metsa pannud...ehk jätkuvalt puhas protestihääl...
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
21.10.2025 11:47:14
|
|
|
Su jutust tundub, et sa ei saa ise ka aru, mida sa tahad. Riigifirmad ei peaks teenust pakkuma, aga erauhuud ka ei peaks. Paha on, et Eesti Post tegeleb kodukandega, sest see pole kasumlik, aga kes siis peaks mittekasumliku ülesandega tegelema, erafirma või? Muhahaha.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
21.10.2025 11:56:21
|
|
|
netcat kirjutas: |
Su jutust tundub, et sa ei saa ise ka aru, mida sa tahad. Riigifirmad ei peaks teenust pakkuma, aga erauhuud ka ei peaks. Paha on, et Eesti Post tegeleb kodukandega, sest see pole kasumlik, aga kes siis peaks mittekasumliku ülesandega tegelema, erafirma või? Muhahaha. |
No see on tavaliselt lõpptulemus ehk tahtsime parimat tuli välja nagu alati
Omniva puhul peaks riik selle kojukande korvama näiteks 2 korda nädalas, esmalt eraldada tuleb see nii või naa.
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
21.10.2025 12:45:08
|
|
|
Erafirma juba üritas kojukannet. 2000'ndate algusest kuni 2023 aasta keskpaigani tegeles sellega Express Post.
Pärast viimastel aastatel kahjumi teenimist otsustasid lehte väljaandmise eest vastutavad firmad ja Express Posti omanikud selle ära lõpetada.
Firma eksisteerib edasi aga koondas umbes 450 inimest mis Eesti mõistes on väga suur number.
Eesti Post kusjuures oli juba aastaid varem uurinud võimalusi kojukanne endale osta, terve firma ära osta jms, aga konkurentsiamet ei lubanud seda, sest siis oleks kojukande osas tekkinud monopol - mis on meil täna niikuinii.
Seega see praegune jutt, et erastame Eesti Posti paneb muigama. See viib sama lõpptulemuseni, kus kojukanne ei ole kasumlik ja erafirma lõpetab selle ära.
Erinevus on selles, et riigifirmale saab riik ette kirjutada kojukande teenuse osutamise. Erafirmale vabas turumajanduses seda teha ei saa.
Samal põhjusel lõpetas Express Post kojukande ära, sest tegu on erafirmaga ja omanikud polnud nõus kahjumit kinni taguma aastast aastasse.
Kogu põhjus miks see 2000'ndate alguses üldse sündis oli see, et ei oldud rahu Eesti Posti teenuse kvaliteediga ja ajalehtede omanikud tegid ühisfirma mis suutis seda teenust osutada öisel ajal ja paremini, kui Eesti Post.
Ainus põhjus miks kojukanne hetkel toimib on see, et ajalehtede omanikud ja riik seda tahavad, et paberkandjal leht peab tellija postkastis olema enne kella 07:30.
Seega hetkel on selline halenaljakas olukord kus Eesti Postil on kaks gruppi postiljone. Need kes teevad seda tööd öösel alates 04:00 (ainult ajalehed) ja need kes teevad pmst sama tööd (reklaam, kirjad ajakirjad jms) päevasel ajal 08:00-17:00.
Ilmselgelt on neil kahel grupil ka eraldi omad võtmed ja töövahendid. See on väga ebaefektiivne dubleerimine tegelikult mis suurendab kahjumit veelgi, sest Eesti Post peab palgal hoidma kahte gruppi töötajaid kes teevad pmst sama tööd erinevatel aegadel.
Lahendust sellele paraku pole. Need kes teevad seda tööd öösel ei taha päeval liikluses sõeluma hakata või on neil teine päevane töö juba mujal olemas ja need kes teevad seda päeval ei taha ööse hakata tööle minema.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
21.10.2025 13:00:36
|
|
|
Kas on mingi seadus, et kliendi jaoks peab see ajalehe kojukanne tasuta olema?
Võiks sinna sellise tasu keevitada, et ei oleks kahjumlik. Loodust säästaksime ka, ilmselt paljud hakkaks mõtlema, kas ikka on seda paberist lehte vaja.
Ainuke oluline paberkandjal asi mis mul postkasti tuleb on KÜ arve. Korduvalt esimehega räägitud, et võiks e-postile saata, aga ikka kärss kärnas ja maa külmand ehk ei saa kuidagi. Aga selle panevad nad ise postkasti st. omniva ei too mulle midagi kuna see kleeps ka tellitud, et spämmi ei soovi.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
21.10.2025 13:05:30
|
|
|
Ma olen kuulnud, et ikka ei toimi väga hästi see plaan lehtede hommikul postkastis olemisest. Alles kusagil kirjutati, et mõttetu on lehte tellida, kui alles õhtul saad uudised kätte.
Tegelikult paberkandjal lehti vist polegi palju järgi jäänud, aga kirjadega on nadisti. Ma ise väga mingeid paberkandjal asju ei oota, aga mammal käivad mingid arved igakuiselt ja viimasel ajal on pidevalt probleemid, et need saabuvad mingi nädal hiljem kui need tegelikult kohale jõudma peaks.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
21.10.2025 13:11:14
|
|
|
netcat, miks sa neid mamma arveid enda e-postile ei telli? Kui ta e-posti lugeda ei oska, siis ilmselt ei saa netipangas arve maksmisega ka hakkama ehk nagunii pead aitama tal neid maksta.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
21.10.2025 14:39:31
|
|
|
napoleon kirjutas: |
Kas on mingi seadus, et kliendi jaoks peab see ajalehe kojukanne tasuta olema?
Võiks sinna sellise tasu keevitada, et ei oleks kahjumlik. Loodust säästaksime ka, ilmselt paljud hakkaks mõtlema, kas ikka on seda paberist lehte vaja.
Ainuke oluline paberkandjal asi mis mul postkasti tuleb on KÜ arve. Korduvalt esimehega räägitud, et võiks e-postile saata, aga ikka kärss kärnas ja maa külmand ehk ei saa kuidagi. Aga selle panevad nad ise postkasti st. omniva ei too mulle midagi kuna see kleeps ka tellitud, et spämmi ei soovi. |
pealtnäha tasuta tuuakse sulle reklaamtrükiseid jms.
kõik muu maksad üsna otseselt kinni
lui mitmekordselt sa nüüd maksta tahad?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
21.10.2025 14:46:05
|
|
|
napoleon kirjutas: |
netcat, miks sa neid mamma arveid enda e-postile ei telli? Kui ta e-posti lugeda ei oska, siis ilmselt ei saa netipangas arve maksmisega ka hakkama ehk nagunii pead aitama tal neid maksta. |
Sul on ikka arusaam väga madal tänapäeva vanurite internetiseeritusest.
Inimene on kasutanud internetti aastast 2000 ja saab senimaani asjaga suurepäraselt hakkama. Vahepeal oli periood, kus "tänu" id kaardi suurepärasele infrale oli vaja ühtpuhku tuge teha, aga peale mobiil id hankimist talle ei ole mitu aastat pidanud kordagi millessegi sekkuma.
Arve tuleb talle postiga aga seetõttu, et antud instants ei suuda seda talle e-postile saata, niiet see kohale ka jõuaks. Kuhu see maandub pole seni õnnestunud välja selgitada
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|