Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Sisepoliitika 2025 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... , 25, 26, 27  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kui praegu toimuksid RK valimised, kelle poolt hääletaksid?
Reformierakond
17%
 17%  [ 9 ]
Parempoolsed
32%
 32%  [ 17 ]
Isamaa
26%
 26%  [ 14 ]
Sotsid
7%
 7%  [ 4 ]
Keskerakond
3%
 3%  [ 2 ]
E200
1%
 1%  [ 1 ]
Rohelised
0%
 0%  [ 0 ]
Vasakpoolsed
1%
 1%  [ 1 ]
EKRE
7%
 7%  [ 4 ]
hääli kokku : 52

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 20.10.2025 10:47:46 vasta tsitaadiga

Raes ja Viimsis ju rikkad valdavalt. Asi neil siis maksta pole. Oma jope seal vedas neid makse icon_lol.gif
Kommentaarid: 740 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 558
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
bladerunner
HV Guru

sõnum 20.10.2025 10:52:23 vasta tsitaadiga

Magic kirjutas:
No Tartus tegid nad oma piirsumma ikka ära, hea seegi...See RE+I+S nii või naa jätkab siin...
Tartus on RE-l võimalik ka I koos EKRE-ga opositsiooni jätta. Ehk teha seda mida neile endile korra RK tasemel korraldati. icon_lol.gif
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 20.10.2025 10:58:38 vasta tsitaadiga

No see umbes sama kui KE ja I teeksid Tallinas nüüd diili.
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 20.10.2025 11:53:16 vasta tsitaadiga

Ke kohta hommikuterevisioonis vist lausa kaks kommentaatorit ütlesid, et keegi ei lähe nendega, sest hakatakse puid panema.
Raiku
HV Guru
Raiku

sõnum 20.10.2025 11:54:36 vasta tsitaadiga

Magic kirjutas:
Parempoolsed lasid Krachtiga ikka suurelt jalga. Nõrk ebausutav pankur...

See (eks)pankur on ikka Kraft, Kracht oli Tallinnas EKRE kandidaat. Lihtsalt täpsustus icon_rolleyes.gif

Anti112
HV Guru
Anti112

sõnum 20.10.2025 12:36:24 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:
sukelduja, Viimsis on reform korralikult sitta keeranud.
Aga ju siis masohhistid või haugi mäluga valijad icon_rolleyes.gif

Mis sitta siis? Loeks täitsa huviga... icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 129 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 112
tagasi üles
udumees
Kreisi kasutaja
udumees

sõnum 20.10.2025 12:41:39 vasta tsitaadiga

Vaaatsin valimisi ja kuulasin erakondade esimehi. Nutma ajas. Praegu sai valitud nö kodukandi lähipiirkonna tüüpi, et järsku saab nööbist kinni tänaval ju asi käest läheb.
Kui nüüd aga riigikogu valimised tulevad ja olukord sama kurb on... icon_sad.gif

napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 20.10.2025 12:46:23 vasta tsitaadiga

Tallinnas tegid Parempoolsed umbes sellise tulemuse nagu eeldasin. Aga üllatav on see, et nad Eesti peale kokku nii vähe hääli said. Kas nad panustasidki peamiselt Tallinnale ja mujal mingit erilist kampaaniat ei teinud?
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
ref
Kreisi kasutaja

sõnum 20.10.2025 12:55:32 vasta tsitaadiga

napoleon kirjutas:
Tallinnas tegid Parempoolsed umbes sellise tulemuse nagu eeldasin. Aga üllatav on see, et nad Eesti peale kokku nii vähe hääli said. Kas nad panustasidki peamiselt Tallinnale ja mujal mingit erilist kampaaniat ei teinud?

Neid väga väljaspool Tallinnat polegi... Nii palju/vähe kui mujal siis kohati ollakse valimisliitudes ja vähem oma erakonna alt väljas.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 20.10.2025 13:00:35 vasta tsitaadiga

Raiku kirjutas:
Magic kirjutas:

See (eks)pankur on ikka Kraft, Kracht oli Tallinnas EKRE kandidaat. Lihtsalt täpsustus icon_rolleyes.gif

icon_lol.gif thumbs_up.gif
Tasus täpsustada jah... samas mine tea...see jutt ei olnud kuidagi usutav mida ta selle fake paberi kohta rääkis.
napoleon kirjutas:

No neil oli ju lisaks ka see riigireeturi teema...
Tartus ühel tegelasel tundus olevat mingi vene sugemetega äri, jne...
Nad tegid ikka vastu riigikogu valimisi enda elu raskemaks.
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
Oisu.
HV kasutaja

sõnum 20.10.2025 13:07:22 vasta tsitaadiga

Kahtlemata ma kordan üle selle, et mis on minu meelest ilmselge e-valimised ei ole meil ausad valimised.
Martin Helme
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 20.10.2025 13:18:12 vasta tsitaadiga

ref kirjutas:
napoleon kirjutas:

Neid väga väljaspool Tallinnat polegi... Nii palju/vähe kui mujal siis kohati ollakse valimisliitudes ja vähem oma erakonna alt väljas.

Perling ütles eile ETV-s, et neil on kõigist kõige rohkem nimekirju üle Eesti.
Kommentaarid: 740 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 558
tagasi üles
somnambuul
HV veteran

sõnum 20.10.2025 13:23:51 vasta tsitaadiga

Oisu. kirjutas:
Kahtlemata ma kordan üle selle, et mis on minu meelest ilmselge e-valimised ei ole meil ausad valimised.
Martin Helme

tsitaat:
Ma hoiatasin oma valijaid,et ärge e-valige ja näete, me ei saanudki e-hääli. See pole aus.

Kah Martin Helme.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
Janis
HV Guru

sõnum 20.10.2025 13:27:02 vasta tsitaadiga

uueduudised tundub täna hea huumorinurk olevat
Kommentaarid: 206 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 5 :: 172
tagasi üles
pppd
Kreisi kasutaja

sõnum 20.10.2025 13:30:21 vasta tsitaadiga

hääli kokku  e-hääled  pabersedelid
MARTIN HELME      1 258        352       906

kah Martin Helme.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 20.10.2025 13:35:56 vasta tsitaadiga

Kuidas valimisliiduga toiduahel on?
Kui inimene kuulub mingisse erakonda ja kandideerib valimisliidu nimekirjas, siis kas tema hall kardinal istub erakonna või valimisliidu tagatoas? Või sel juhul tal halli kardinali polegi ja hääletab nii nagu ise tahab?
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
ref
Kreisi kasutaja

sõnum 20.10.2025 13:59:46 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
ref kirjutas:
napoleon kirjutas:

Perling ütles eile ETV-s, et neil on kõigist kõige rohkem nimekirju üle Eesti.

Ma ei tea kus maailmas Perling elab aga vb peab siis 1-2 nimega nimekirja oluliseks või paneb erakonna liikme valimisliidus samasse patta?

Olen tegelt neil silma peal hoidnud - jätkuvalt KOV tasemel neil tegelikult programmi ei ole, või noh, midagi Tallinnas on aga näiteks Järvamaal - täielik null/ignoreerib KOV jaoks olulisi kohalikke teemasid (nt Türi valla finantsseis; Parempoolsete kandidaat pole sellest nagu kuulnudki). Riigi tasemel on päris mitu asja mis mulle sümpatiseerivad aga ka paar asja millele alla ei kirjuta. Iseenesest hea, et nüüd Tallinna volikogus ollakse - kui järgmise aasta-kahe jooksul suudetakse korrektselt käituda ja tegelikult ka KOV tasemel õiget asja ajada siis võiks neil isegi olla kohta riigikogus... aga kui mitte - las minna ajaloo unustusse.
---
Mida tundub meedia sujuvalt ignoreerima ja mis mind hirmutab - igasugused Plaan B tegelased ja KOOS ja mis kõik veel said tegelikult arvestatava numbri, kirsina tordil ka Stalnuhhin Narvas. See on kuidagi märkamata jäänud... meil on mitmes KOV-s, sh Narvas, nüüd konkreetselt putinlased volikogus. Kui varem sai vb veel öelda, et näe 2021 polnud veel vaated nii selged siis täna valisid inimesed teadlikult isikuid kellele Eesti Riik ja rahvas on vastumeelsed ning kes avalikult on ka putinile toetust avaldanud. Ja ma kahjuks ei näe, et tänane valitsus midagi selles osas ette võtta suudab või isegi soovib.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
tshw900
HV kasutaja

sõnum 20.10.2025 15:15:15 vasta tsitaadiga

https://www.delfi.ee/artikkel/120403408/tartu-abilinnapea-poordus-isamaa-kandidaadi-ja-sisulooja-kris-karneri-utluste-tottu-politseisse-karner-lahkus-erakonnast

tsitaat:
1597 häält kogunud Kris Kärner, kes tegi Isamaa nimekirjas Tõnis Lukase järel paremuselt teise tulemuse.

https://tartu.postimees.ee/8345798/kris-karner-tanu-minule-on-meil-toenaoliselt-uus-linnapea

Tundub, et valijatele meeldivad konkreetsed sõnumid icon_lol.gif

viimati muutis tshw900 20.10.2025 15:35:56, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 49
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 20.10.2025 15:18:19 vasta tsitaadiga

ref kirjutas:
Mida tundub meedia sujuvalt ignoreerima ja mis mind hirmutab - igasugused Plaan B tegelased ja KOOS ja mis kõik veel said tegelikult arvestatava numbri, kirsina tordil ka Stalnuhhin Narvas. See on kuidagi märkamata jäänud... meil on mitmes KOV-s, sh Narvas, nüüd konkreetselt putinlased volikogus. Kui varem sai vb veel öelda, et näe 2021 polnud veel vaated nii selged siis täna valisid inimesed teadlikult isikuid kellele Eesti Riik ja rahvas on vastumeelsed ning kes avalikult on ka putinile toetust avaldanud. Ja ma kahjuks ei näe, et tänane valitsus midagi selles osas ette võtta suudab või isegi soovib.

Nende toetused on võrdlemisi marginaalsed väljapool Narvat. Narva üksi ei määra KOV ega ammugi riigi poliitikat.
Koos jäi isegi Narvas alla valimiskünnise. Stalnuhhin ja plaan-b kokku on 16 kohta, aga kokku on volikogus 31 kohta. Kesk ja raik said kahepeale 15 kohta. See hoiab loodetavasti hullema ära, kui viimased on põhimõtteid just võimu nimel maha ei müü ja lausvenestamisega kaasa ei lähe. Julgeoleku mõttes see loomulikult hea ei ole, et sellised tegelased olulise tähtsusega piirilinnas võimu juurde nüüd pääsevad.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
netcat
Kreisi kasutaja
netcat

sõnum 20.10.2025 15:58:19 vasta tsitaadiga

Raiku kirjutas:
Magic kirjutas:

Ma pean märkima, et sa pole ainus kes need kaks nime segi ajab, minu mamma küsis ka mult segaduses, et "Kracht oli ju see EKRE mutt, kas nad on sugulased?"

Niiet peale kandidaadi mineviku ei ole neil ka tema nimega vedanud icon_lol.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
kyrvas
HV vaatleja

sõnum 20.10.2025 16:02:17 vasta tsitaadiga

netcat kirjutas:
Raiku kirjutas:
Magic kirjutas:

Ma pean märkima, et sa pole ainus kes need kaks nime segi ajab, minu mamma küsis ka mult segaduses, et "Kracht oli ju see EKRE mutt, kas nad on sugulased?"

Niiet peale kandidaadi mineviku ei ole neil ka tema nimega vedanud icon_lol.gif

Susserdamise järgi võiks öelda küll, et sugulased
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 20.10.2025 16:11:37 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
Betamax kirjutas:
https://tartu.postimees.ee/8345735/skandaalne-kris-karner-sai-valimistel-isikumandaadi icon_lol.gif thumbs_up.gif

Kes see üldse on? icon_eek.gif
Näe saad harida end icon_lol.gif https://youtube.com/@LiveMoments

Aga sellist tulemust teha niisama juutuubis pläkudades - kõva tulemus. Ei taha teada mis julm valimisreklaam 2a pärast sots meedias pihta hakkab selle pinnalt.

CnZ
HV veteran

sõnum 20.10.2025 16:41:04 vasta tsitaadiga

https://www.err.ee/1609834671/ansip-seda-tallinnas-kokku-keedetud-lollust-ei-olnud-kellelegi-vaja
tsitaat:
Isamaa linnapeakandidaat Tõnis Lukas peaks Ansipi sõnul aga kõigepealt lahendama probleemi oma fraktsiooni sees.

"Sest kui valimisvõidu toonud Kris Kärner jätkab volikogus, siis mina leian küll, et temaga on väga raske koostööd teha. Teatavasti Kris Kärner kutsus Tartut pederastide pealinnaks, soovitas kõik mustanahalised Eestist välja saata, kõik naised valitsusest maha võtta, Reformierakonna lippu lasta ja sotsid seina äärde panna, et pumppüssiga nad maha lasta. No see nüüd küll ei ole see, mida ilmselt Tõnis Lukas mõtles, kui ta plakatitel ütles, et muutus algab Tartust. Aga justnimelt Kris Kärneri 1597 häält olid need, mis Isamaaliidule selle napi võidu tõid.
Kõigepealt tuleks Isamaaliidul oma read korrastada, väärtused paika saada ja alles siis mõelda koalitsiooniläbirääkimistele," lausus Ansip.

Ansipi hinnangul võib Tartus koalitsiooni moodustamisel otsustavat rolli omada Eesti 200.

"Kui Eesti 200 tahab liituda Reformierakonna juhitava koalitsiooniga, siis on see asi otsustatud. Ma arvan, et sotsiaaldemokraatidel on ikka väga raske minna koalitsiooni nendega, kes lubavad nad pumppüssist maha lasta. Ehk siis kõik kombinatsioonid on Tartus minu meelest võimalikud, aga mina ei ole koalitsiooni moodustaja ja ma ei taha ka hea meelega kellelegi nõu anda," ütles Ansip.

"Mina ei ole see soovituste andja, aga kui mina oleksin Urmas Klaasi rollis, siis
ma kindlasti üritaksin moodustada koalitsiooni ilma kedagi pumppüssist maha laskmata," ütles Ansip veel.

See on muidugi suur au mingisele suvalisele (pole vist kunagi päris tööd ka teinud?) trollist live striimerile, et temast kõik oleneb koalitsiooni moodustamisel icon_lol.gif Elame uues reaalsuses
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 20.10.2025 17:26:33 vasta tsitaadiga

Kunagi Laar tulistas ju Savisaare pildi pihta, mitte ainult ei rääkinud sellest ja temaga moodustati küll koalitsioon ja oli koguni peaminister.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
netcat
Kreisi kasutaja
netcat

sõnum 20.10.2025 17:35:06 vasta tsitaadiga

Vahepeal me üritasime nagu nägu teha, et oleme tsiviliseeritumad, aga see läks kiiresti üle.

Uskumatu, et siinjuures saab keegi väita, et tema arvates on Juku-Kalle Raidi erakonna nimekirjas olemine häbiplekk erakonna jaoks... sellise tegelase valguses
Palju õnne Isamaa, mul pole nende vastu kunagi väga sooje tundeid olnud, kuna nad liiga palju veidrat teevad, aga tunnistame, on ajaloos olnud olukordi kus olen pidanud vajalikuks neile oma häält anda varem ja seni ei välistanud, et selliseid olukordi võib veel tulla.

See et sel tondil lasti oma ridades edasi kandideerida, on tempel mällu igaveseks. Rasvane kriips. Punase neoonmarkeriga. Bye.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Sisepoliitika 2025 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... , 25, 26, 27  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.