|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
napoleon
Unknown virus

|
16.10.2025 12:03:16
|
|
|
Aga Boltis pole sellist kategooriat, kust taksot tellides garanteeritult konksuga auto saab.
Ma ei teagi paljudel see on ja kuna EU keelas need mitte-eemaldatavad ära, siis ei teagi paljudel see on ja kui ongi, siis kas kaasas on.
|
|
| Kommentaarid: 77 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
|
| Kommentaarid: 206 loe/lisa |
   |
3 :: |
5 :: |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
16.10.2025 12:16:32
|
|
|
Mul on mõlemal autol mitte-eemaldatav, kas eu bännib mu ära?
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
viimati muutis Sold OUT 16.10.2025 12:19:07, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
1 :: |
79 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
16.10.2025 12:32:33
|
|
|
Suvaline boldineeger saadab teid vast pikalt v*ttu oma kärujutuga. Kui just korralikult vahendustasuta sula lisaks ei lehvita. Telli XL või võta Drive'i kaubik.
Jutt oli siiski Premium katist, mis tavalisest oluliselt kallim, mitte Comfortist, milles saad lihtsalt suurema ja uuema auto, kus kont ilmselt funkab ja ise ning kohvrid normaalselt ära mahuvad.
Millal tellite teadlikult Premiumi? Mitte seepärast, et see on lähim või mingi absurdse hinnakordaja tõttu teistega samas hinnas või odavamgi. Kui selline klass on olemas, siis ilmselgelt on ju nõudlust ja tellijatel on ootus selgelt esindusliku auto järele. Teatrisse, pulma, peenemasse restosse minek vms. Kaaslane, kellele tahetakse muljet avaldada, seltskonnaga, kuhu minnakse, sama. Ülikond seljas, kingad ja mansetinööbid viksitud, seitel kohevaks kammitud.
Mina pole kunagi tellinud, aga mine tulevikku tea...
|
|
| Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
16.10.2025 13:02:33
|
|
|
| napoleon kirjutas: |
Aga Boltis pole sellist kategooriat, kust taksot tellides garanteeritult konksuga auto saab.
Ma ei teagi paljudel see on ja kuna EU keelas need mitte-eemaldatavad ära, siis ei teagi paljudel see on ja kui ongi, siis kas kaasas on. |
Mul on, saan prem+ tähise nüüd
confort+ ka muidugi ju...ei peagi 2m külmikut salongi pressima...
|
|
| Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
| tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran
|
16.10.2025 13:06:02
|
|
|
| Käru+ kategooriasse lähed. Hakatakse küttepuude, boileri ja ämma vedamiseks tellima.
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
16.10.2025 13:07:25
|
|
|
Huvitav mis Bolt teeb kui tellides paned lähtekoha ja sihtkoha sama ja kui takso kohale jõuab, siis ütled et lähme toome küttepuud ämma juurest ära
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
16.10.2025 13:11:09
|
|
|
| Kui heasti maksab, siis võib ju
|
|
   |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
16.10.2025 13:44:32
|
|
|
| somnambuul kirjutas: |
| Käru+ kategooriasse lähed. Hakatakse küttepuude, boileri ja ämma vedamiseks tellima. |
Selleks on Bolt Drive ja need kaubikud ju.
|
|
| Kommentaarid: 740 loe/lisa |
   |
558 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
16.10.2025 13:46:15
|
|
|
| Sellega peab ise sõitma ja kaine ka olema
|
|
   |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
16.10.2025 14:04:58
|
|
|
| See keeruline jah.
|
|
| Kommentaarid: 740 loe/lisa |
   |
558 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
16.10.2025 14:11:41
|
|
|
| napoleon kirjutas: |
Huvitav mis Bolt teeb kui tellides paned lähtekoha ja sihtkoha sama ja kui takso kohale jõuab, siis ütled et lähme toome küttepuud ämma juurest ära  |
Bolt ei kuule ju, kui sa seda ütled. Ma olen aru saanud, et Bolt ja selle partnerjuht on kaks üsna erinevat ettevõtet.
Juht ei ütle ilmselt suurt midagi. Kui lõpuks käte ja jalgadega oma soovi selgeks teed, paneb cancel ja näitab tagatulesid. Sa tuli sama algus- ja lõpppunkti nähes lootusega, et tahad mõne € eest 100m kaugel bensukas suitsu järel käia.
viimati muutis rex 16.10.2025 14:13:31, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
16.10.2025 14:12:56
|
|
|
| Ma kusjuures võin kaubikuga manööverdamisel pisut hätta jääda. Pole kunagi millegi suurema kui tavalise sõiduauto roolis olnud.
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
16.10.2025 14:16:42
|
|
|
Tuleks load hoiule and siis kui vastava kat sõidukiga hakkama ei saa
|
|
   |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
16.10.2025 14:23:32
|
|
|
| No küll ma kuidagi saaks nii, et kedagi ära ei rihi, aga aega läheks sellega. Ma näiteks pole harjunud peeglite järgi tagurdama, vaatan ikka üle õla tagasi kui tagurdan.
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran
|
16.10.2025 14:29:08
|
|
|
| Kaubikuga on lihtsam manööverdaga kui sõiduautoga, peeglitest paistab pool maailma. Umbes 21 sekundit läheb harjumiseks.
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
16.10.2025 16:31:26
|
|
|
| Betamax kirjutas: |
Kohvrite puhul ei aita ka universaalkerega masin, kui juht samal ajal Bolt Foodsi veab ja pagass träni täis  |
Need Bolt Foodsi kottidega masinad tulevad tavaliselt siiski kõige odavamat kategooriat tellides. Ju siis põhjus, et toitu tasub kõige odavama masinaga vedada. Pagass träni täis vastu ei aita ka tõesti kallim kategooria.
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121 |
|
| Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
165 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kyrvas
HV vaatleja
|
16.10.2025 16:40:32
|
|
|
| somnambuul kirjutas: |
| Kaubikuga on lihtsam manööverdaga kui sõiduautoga, peeglitest paistab pool maailma. Umbes 21 sekundit läheb harjumiseks. |
Pööramine on see, mis rahvale muret teeb. Kõigil küljed ära äestatud.
Lisaks näiteks Crafter ja Master pööravad täiesti erinevalt.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
16.10.2025 17:55:08
|
|
|
Kaubikuga ei tea jah, kas enne peaks rooli keerama või suunda näitama
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
16.10.2025 17:55:28
|
|
|
| ajuNolk kirjutas: |
| Kas taksosse istudes tuleks istuda ette või taha? |
Kui taksojuht just su sõps pole või kõik kohad hõivatud, siis on viisakas taga istuda. Kui just mingeid häid põhjusi pole seda mitte teha; näiteks ma tean inimest, kel läheb sõiduvahendist olenemata süda pahaks, kui tal võimalikult hea väljavaade ei ole. Eeldan, et antud olukorras juht eelistab klienti esiistmel ropsile tagaistmel
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
16.10.2025 18:12:15
|
|
|
Sõitjana häirib see, et tuleb küll teade, kui ettetellitud sõiduks on juht leitud, aga peale seda kui tuleb teade, et juht on minu poole teel ja jõuab kohale x minutiga on kaardilt näha, et auto ei liigu.
Rekord oli vist kümme minutit peale teadet, kui lõpuks tulema hakkas. Siis läks veel viis minutit otsa sinna.
Ma ei usu, et ta teine klient peal oli, kui näitas, et auto seisis. Äkki oli siis tanklas vms, aga ei saa aru miks siis süsteem saadab sõnumi, et juht jõuab kohale 5 minutiga vms, kui ta reaalselt liikumagi pole hakanud.
Võtab tellimuse vastu kartuses, et keegi napsab eest ära ja siis passib niisama?
Parim juhus oli mul ükskord kui juht küsis vene keeles kas lennujaama. Ma olin hajameelne ega pööranud küsimusele tähelepanu ja ütlesin jah.
Samas mul on enne sõitu alati seatud sihtpunkt ja sõidu vältel GPS üritas teda õigele teele juhatada. Ma algul ignoreerisin seda, sest mõtlesin, et läheb teist kaudu, kuna äkki mingi ummik, teetööd, avarii vms ees.
Lõpuks kui täiesti valesse suunda pööras tõstsin häält. Ehk me mõlemad olime süüdi. Mina olin süüdi, et tema venekeelsele küsimusele tähelepanu ei pööranud ja tema selles, et kordagi ei küsinud miks mul sihtkoht hoopis teine on pandud.
Vahel on ka tellitust kõrgema klassi masin tulnud. Ilmselt siis oli igav ja võttis odavama hinnaga töö vastu, või plaanis niikuinii sihtkoha suunas liikuda ja vaatas, et on parem mingi raha teenida, kui tühjalt sõita.
Istekoha osas eelistan ka ise tagaistet. Eesistmele ei mahu mu jalad tavaliselt ära ja siis peab hakkama istet nihutama mis on tüütu. Tagaistme all pean silmas kõrvalistme taga, mitte juhti seljataga istumist. (üksi sõites).
Erand on siis kui auto on täis. Siis eelistan tõesti ees kõrvalistet.
|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
16.10.2025 19:04:53
|
|
|
Vb istub alles toas diivanil, teeb tobi vms... Mul ka vanasti juhirakendus oli aktiivne kui passisin igavusest telekat vms, raadiuses oli 1km pandud ja ikka võttis 3-4minutit, et õue jõuda.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
   |
79 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
17.10.2025 23:05:38
|
|
|
Aaa ei, neid bolt taksoid saab üliharva tellida, aastast 1-2 korda. Kui rendikas vedeleb kusagil, siis võtan vaevaks jalutada.
Muidu kurat passi peale ja mõtle, kas on kahe minutiga peale nupule vajutamist kohal ja alles seod paelu või passi kümme minutit õues peale, et millal nüüd tuleb. Tellima asudes võid neid autokesi kaardil liikums näha, kuid kui oled nupukuest surunud, siis kas kohe külje all või järaku plats tühi ja passi.
Ühe korra sõidetud ära ka nii, et tuli teade kohale jõudmisest, ok ok, nüüd kiire ja kohe ka otsa teavitus min summa kasseerimisest, sest polnud mind all näha.
Mingi kukukumuku oli juht, keelt ei ablanud ja tellisin uue masina ja sain pärast toega uues taksos jauratud, et ma ise loll ja pean kohal olema, kui taksu park nupu surub...
_________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€
M: Triumph Trident 660 2023a - AHVile 200€ alla |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
138 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Invention
Kreisi kasutaja
|
19.10.2025 21:11:03
|
|
|
| kjaups kirjutas: |
Aaa ei, neid bolt taksoid saab üliharva tellida, aastast 1-2 korda. Kui rendikas vedeleb kusagil, siis võtan vaevaks jalutada.
Muidu kurat passi peale ja mõtle, kas on kahe minutiga peale nupule vajutamist kohal ja alles seod paelu või passi kümme minutit õues peale, et millal nüüd tuleb. Tellima asudes võid neid autokesi kaardil liikums näha, kuid kui oled nupukuest surunud, siis kas kohe külje all või järaku plats tühi ja passi.
Ühe korra sõidetud ära ka nii, et tuli teade kohale jõudmisest, ok ok, nüüd kiire ja kohe ka otsa teavitus min summa kasseerimisest, sest polnud mind all näha.
Mingi kukukumuku oli juht, keelt ei ablanud ja tellisin uue masina ja sain pärast toega uues taksos jauratud, et ma ise loll ja pean kohal olema, kui taksu park nupu surub... |
Juht saab tellimuse tühistada ainult siis, kui on 3 minutit juba oodanud ning tühistamistasu saab alles pärast 5-dat minutit. Seega see ei saanud väga "kohe" olla...
_________________ Soovite oma üritusele/pulma kvaliteetset (tantsu)muusikat? Võtke julgelt ühendust!
https://www.facebook.com/danceophones/
www.danceophones.eu |
|
| Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
| tagasi üles |