praegune kellaaeg 16.10.2025 09:06:03
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
vipi666
HV Guru

|
14.10.2025 21:41:54
Q: Dell Latitude 3330 jäi Delli logole kinni ja kõik |
|
|
Hei.
Eile õhtul sai töötav masin välja lülitatud, täna käima pannes Delli logo ees ja kogu lugu.
F2 kiri preparing to enter bios ja all see loading riba seisab, sama teema F12.
Võtsin ssd välja, wifi lahti, biosi pistiku lahti, aku tagant, miski ei aita.
On kellelgi ideid?
Päris maha kanda veel ei tahaks 11gen masinat.
_________________ * kui ma väike olin panin raudtee peale kive ja vaatasin kuidas rong nendest üle sõidab.
üxkord jäi rong seisma ja rongijuht viskas mind suure mutriga vastu jalga.
*mulle meeldib teistele inimestele anda asju hoida ja siis kõrvalt vaadata ja naerda kuidas keegi seisab asi käes |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
vipi666
HV Guru

|
14.10.2025 21:50:52
|
|
|
laurx kirjutas: |
11 gen tagumine ots võib veel tehasegarantiid omada. |
Isegi kui omaks, siis tolki poleks, korpuse nurgast kild väljas
_________________ * kui ma väike olin panin raudtee peale kive ja vaatasin kuidas rong nendest üle sõidab.
*mulle meeldib teistele inimestele anda asju hoida ja siis kõrvalt vaadata ja naerda kuidas keegi seisab asi käes |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
vipi666
HV Guru

|
14.10.2025 22:35:22
|
|
|
Tnx et kaasa mõtled.
Natu teisiti oli läppidel, sinu õpetus oli allinonele, a tegin nagu läpile ja kasu pole.
Ctrl ja esc all ja siis toide külge ja võtab taustavalguse põlema ja kogu lugu, mingwid menüüsid ei teki. Siis lülib välja. Kui powerit vajutada, siis ekraan teeb ekraanivärvide testi, 7 värvi vms käib fullscreenilt löbi ja siis lükkab jälle välja.
A muidu klahvidele ju reageerib, f2 ja f12, ainult edasi ei lähe. JaPowerile reageerib.
Ilmselgelt on tal lampi bios sassi läinud, a kas sellisega miskit teha, vat see on küss.
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
14.10.2025 22:40:32
|
|
|
Tartus ma läheks the_boss i juurde sellega. Kirjutab jõuga biose. Ma ei viitsind vaadata mis uus plaat maksaks aga iinast tellitud korpusega käis 1 5540 garantiis nii ära, et välja ei tehtud.
Võis küll näiteks wu peale perse minna. See teeb bioseid ka..
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi akut, klaviatuuri ja laadijat. |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|