Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Pakiautomaatide üldteema (SmartPOST, Post24, DPD) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 120, 121, 122
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kumba pakiautomaatide süsteemi eelistad?
Itella SmartPOST
79%
 79%  [ 442 ]
Omniva Post24
15%
 15%  [ 86 ]
DPD
4%
 4%  [ 26 ]
hääli kokku : 554

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.10.2025 21:05:42 vasta tsitaadiga

Krt, täna oli ebameeldiv üllatus. Stockmannis on SmartPosti tavalised kapid nende koodikappidega asendatud. Oli kiirelt vaja üks pakk posti panna ja polnud ammu Stockmanni automaadist postitanud midagi icon_neutral.gif
Kommentaarid: 739 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 557
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
new1
HV kasutaja

sõnum 12.10.2025 12:18:54 vasta tsitaadiga

Mul plaanis mõningast kola facebook marketplaces maha parseldada ja ilmselt tuleks siis elus esmakordselt sinna pakiautomaati ise midagi toppida. Kuidas see pakkimine seal oligi, kas peab mingi pappkarbi vms kusagilt otsima ja kola sinna sisse mahutama? Kuskohast erinevas mõõdus pappkarpe üldse leida võiks, seal pakiautomaadis vist suuruse järgi peaks maksma ja seega erineva pudipadi korral võiks olemas olla palju erinevas suuruses pappkarpe ja siis sobitada võimalikult kompaktsesse karpi oma kola? Kuna suhteliselt väheväärtuslik pudipadi, siis ei tahaks spetsiaalselt mingeid pakendeid ostma küll kusagilt hakata, või leidub kusagil tasuta äraandmiseks igasugu pappkaste erinevas mõõdus, kus saaks mingi varu koju tassida?
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 12.10.2025 12:36:59 vasta tsitaadiga

Mõnes Rimis või Coopis või A1000 leiab kassade juurest.
Kommentaarid: 739 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 557
tagasi üles
new1
HV kasutaja

sõnum 12.10.2025 13:29:55 vasta tsitaadiga

Aga peab siis pakkima sedasi kindlasti jah? Kui mul mingisugune raudkobakas, näiteks tungraud vms, siis niisama kleepsu peale panna ja pakki toppida vist ei või?
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 12.10.2025 14:24:14 vasta tsitaadiga

new1, Sinu jaoks võib see ok olla, aga kuller kes automaatide vahet pakke viib peab siis kuidagi selle autosse paigutama nii, et see teisi pakke ei kahjustaks.
Seetõttu tulebki asjad ikka ära pakkida nii, et see pakk näiteks teiste pakkide all lössi ei vajuks või teisi pakke ei kahjustaks.

Erimõõtmeliste asjade puhul ei ole minuteada tingimata vaja kandilist papist karpi. Pakendatakas ju palju asju ka mullikilesse jms.
Asjade puhul mis normaalselt ristküliku kujulisse pakki ei mahu või seal lihtsalt ruumi rasikavad on mõttekam need mullikilesse mässida.

Eksisteerivad ka seest mullikilega ümbrikud (kuigi ma olen kuulnud, et ümbertöötlemise/taaskasutuse mõttes on need kohutavad).
Mis puutub pakendite hankimist, siis poodidest ehk saab ja kui HV'st küsida, siis ma olen kindel, et on inimesi kes on nõus ise tasuta ära andma neid tingimusel, et ise järgi lähed.

Omast kogemusest ütlen, et ma küll palju ei telli, aga iga kuu pean ikka paar-kolm karbikest või ümbrikku ära viskama.
Ma üritan viisakas inimene olla ja paberinoaga teen karbid liistudeks (liitekohtadelt) enne paberikonteinerisse viskamist. Ma ei hakka kokkusurumata karpi kõige täiega konteinerisse viskama.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 12.10.2025 14:55:25 vasta tsitaadiga

prügikoti tõmbad ümber, natuke teipi, et kuju hoiaks ja silt peale saaks pandud vajadusel. kui ikka äga nurgeline on, lõikad mingist papist "nurgad" enne juurde. nagu eelnevalt öeldi - sinu pakiga koos on teised pakid ka. kui sulle ei meeldiks saada asja,m ille kellegi teise "ah, panin lihtsalt kleepsu peale" julla ära on lõhkunud siis nuputa midagi.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Pakiautomaatide üldteema (SmartPOST, Post24, DPD) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 120, 121, 122
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.