praegune kellaaeg 14.10.2025 02:55:46
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kumba pakiautomaatide süsteemi eelistad? |
Itella SmartPOST |
|
79% |
[ 442 ] |
Omniva Post24 |
|
15% |
[ 86 ] |
DPD |
|
4% |
[ 26 ] |
|
hääli kokku : 554 |
|
autor |
|
Betamax
HV Guru

|
08.10.2025 21:05:42
|
|
|
Krt, täna oli ebameeldiv üllatus. Stockmannis on SmartPosti tavalised kapid nende koodikappidega asendatud. Oli kiirelt vaja üks pakk posti panna ja polnud ammu Stockmanni automaadist postitanud midagi
|
|
Kommentaarid: 739 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
557 |
|
tagasi üles |
|
 |
new1
HV kasutaja
|
12.10.2025 12:18:54
|
|
|
Mul plaanis mõningast kola facebook marketplaces maha parseldada ja ilmselt tuleks siis elus esmakordselt sinna pakiautomaati ise midagi toppida. Kuidas see pakkimine seal oligi, kas peab mingi pappkarbi vms kusagilt otsima ja kola sinna sisse mahutama? Kuskohast erinevas mõõdus pappkarpe üldse leida võiks, seal pakiautomaadis vist suuruse järgi peaks maksma ja seega erineva pudipadi korral võiks olemas olla palju erinevas suuruses pappkarpe ja siis sobitada võimalikult kompaktsesse karpi oma kola? Kuna suhteliselt väheväärtuslik pudipadi, siis ei tahaks spetsiaalselt mingeid pakendeid ostma küll kusagilt hakata, või leidub kusagil tasuta äraandmiseks igasugu pappkaste erinevas mõõdus, kus saaks mingi varu koju tassida?
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
12.10.2025 12:36:59
|
|
|
Mõnes Rimis või Coopis või A1000 leiab kassade juurest.
|
|
Kommentaarid: 739 loe/lisa |
   |
557 |
|
tagasi üles |
|
 |
new1
HV kasutaja
|
12.10.2025 13:29:55
|
|
|
Aga peab siis pakkima sedasi kindlasti jah? Kui mul mingisugune raudkobakas, näiteks tungraud vms, siis niisama kleepsu peale panna ja pakki toppida vist ei või?
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
12.10.2025 14:24:14
|
|
|
new1, Sinu jaoks võib see ok olla, aga kuller kes automaatide vahet pakke viib peab siis kuidagi selle autosse paigutama nii, et see teisi pakke ei kahjustaks.
Seetõttu tulebki asjad ikka ära pakkida nii, et see pakk näiteks teiste pakkide all lössi ei vajuks või teisi pakke ei kahjustaks.
Erimõõtmeliste asjade puhul ei ole minuteada tingimata vaja kandilist papist karpi. Pakendatakas ju palju asju ka mullikilesse jms.
Asjade puhul mis normaalselt ristküliku kujulisse pakki ei mahu või seal lihtsalt ruumi rasikavad on mõttekam need mullikilesse mässida.
Eksisteerivad ka seest mullikilega ümbrikud (kuigi ma olen kuulnud, et ümbertöötlemise/taaskasutuse mõttes on need kohutavad).
Mis puutub pakendite hankimist, siis poodidest ehk saab ja kui HV'st küsida, siis ma olen kindel, et on inimesi kes on nõus ise tasuta ära andma neid tingimusel, et ise järgi lähed.
Omast kogemusest ütlen, et ma küll palju ei telli, aga iga kuu pean ikka paar-kolm karbikest või ümbrikku ära viskama.
Ma üritan viisakas inimene olla ja paberinoaga teen karbid liistudeks (liitekohtadelt) enne paberikonteinerisse viskamist. Ma ei hakka kokkusurumata karpi kõige täiega konteinerisse viskama.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
12.10.2025 14:55:25
|
|
|
prügikoti tõmbad ümber, natuke teipi, et kuju hoiaks ja silt peale saaks pandud vajadusel. kui ikka äga nurgeline on, lõikad mingist papist "nurgad" enne juurde. nagu eelnevalt öeldi - sinu pakiga koos on teised pakid ka. kui sulle ei meeldiks saada asja,m ille kellegi teise "ah, panin lihtsalt kleepsu peale" julla ära on lõhkunud siis nuputa midagi.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi akut, klaviatuuri ja laadijat. |
|
Kommentaarid: 1143 loe/lisa |
   |
3 :: |
722 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|