Kusjuures, meil on need musta värvi SEB USB kaardilugejad viimase pooleteise aasta jooksul streikima hakanud. Üksteise järel saadetakse tagasi. Ja testides selgub, et ei töötagi - pooltel juhtudel ei tunne enam uuema väljalaske kaarte ära. Läbipaistvad siiani on kõik töötanud.
Aga see selleks. Kas keegi juba ametlikult väljatulnud 25H2 kasutab? Mingeid anomaaliaid on silma jäänud?
Aga see selleks. Kas keegi juba ametlikult väljatulnud 25H2 kasutab? Mingeid anomaaliaid on silma jäänud?
Windows 11, version 25H2
Successfully installed on 14.09.2025
OS build 26200.6713 _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
25H2 on ainult väike enablement package. Kuuldavasti isegi väiksem muudatus kui 22H2 > 23H2 mis silmnähtavalt midagi ei muuda.
23H2 > 24H2 oli suur muudatus.
Sellegi poolest kiiret ma ei näe ja ootan kolm kuud ära. Aastavahetusel lasen peale.
Rufus Kingstoni 8GB peale kobises, aga iidse PNY 32GB peale tegi ära. Ametlik Media Creator tegi Kingstoni peale probleemideta valmis. Aga noh, mul ongi üht defaulti ja üht modifitseeritut vaja.
Hardware indicator asukoha muutmine on õige samm. Senimaani näiteks kui ma muudan helitugevust (taskbar on auto-hide sätte peal), siis heli valjususe indikaator blokeerib ära viis ikooni taskbaril, kui samal ajal taskbar nähtavale tuua hiirega. Võrdlemisi tüütu.
Elitebook 840 G6 peal Windows 11 Pro 25H2 ei suutnud igatahes Inteli videokaardi driverit installida normaalselt. Sleep ja poweriga seotud funktsioonid puudu. Reinstall HP kodukalt võetud driveriga, restart ja toimis.
Neid masinaid on palju millele tuleb netti näidata. Mul on usb hub, hiir ja klavi ning wifipulk selleks. HaPetel on võrk ja heli puudu, surfacetel kõik puudu .. 25h2 ilmselt ei erine. _________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder küsi akut, klaviatuuri ja laadijat.
Juhul kui installisid midagi vanemat kui 25H2 ja sellele versioonile koheselt, enne masinale võrgu näitamist versiooni ei lukustanud (selleks on policy), siis uuendabki automaatselt 25H2 peale ja jätab sulle Windows.old kausta algse versiooni. Ja ongi sul korraga nii "puhas install" kui Windows.old. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Mul ei ole seda igatahes, kuigi jah, mul on veel 23H2 peal.
Samas olen installinud ka puhast 24H2 ja ei olnud ka seal. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Igal mu Rufusega tehtud 24H2 puhtal installi on see kaust. Juba enne 25H2 tulekut.
Acer Expertbookil on ka Wifi ja puuteplaadi draiver puudu, muust rääkimata. Liiga uus vist (2024. a mudel ja W11 24H2) _________________ Müüa igasugu asju
Microsoft already doubled down and removed bypasses that users had discovered previously, such as the popular oobe/bypassnro command which was removed from the OS months ago. Attempting the start ms-cxh:localonly command now will no longer show you a local account creation screen.
Ilmselt saaks nii ka, et võtta mõni vanem iso, installida ära lokaalse kontoga ja update.
Aga aru ma ei saa mis krt nad sellest online kontost peale suruvad.
Kui inimene otsib juba workaroundi, et kuidagi sellest online kontost mööda saada, siis ilmselgelt teda need "teenused"(loe: PUP, bloat, ,muu p_sk) ei huvita.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.