Kas Wolti või üldiselt toidukullerite osas on miski kord muutunud? Täna Wolt kuller esimest korda tahtis ID kaarti näha. No ok, oli jah pisut alkot ka tellimuses, aga olen 40+, näkku vaadates ei tohiks kellelgi kahtlust olla, et alaealine ma pole.
Kuuldavasti teevad asutused "kontrolloste" vahest. Ma küsiks ka kasvõi 90 aastaselt pässilt. Keegi kitse paneb, et ei küsinud siis ban ka _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Mis ma sellest poldist ikka kirun. Kui arvutist tellida ei saa, siis ei telligi sealt.
Ei, mingi bluestacks või muu läbi ussi emmi asi pole lahendus. Ma pole masohhist.
Jah, mul on nutitelefon olemas ja oskan seda kasutada. Aga milleks läbi lukuaugu asju vaadata kui läpakas nagunii süles on.
Läpakas 14", füüsiline klaver ja touchpad. Telefon kuskil 6" kanti ja klaver võtab suure osa ekraanist veel ära. Mulle meeldib vanakool rohkem kui valida saab.
Kas Wolti või üldiselt toidukullerite osas on miski kord muutunud? Täna Wolt kuller esimest korda tahtis ID kaarti näha. No ok, oli jah pisut alkot ka tellimuses, aga olen 40+, näkku vaadates ei tohiks kellelgi kahtlust olla, et alaealine ma pole.
Kuuldavasti teevad asutused "kontrolloste" vahest. Ma küsiks ka kasvõi 90 aastaselt pässilt. Keegi kitse paneb, et ei küsinud siis ban ka
Kuuldavasti teevad asutused "kontrolloste" vahest. Ma küsiks ka kasvõi 90 aastaselt pässilt. Keegi kitse paneb, et ei küsinud siis ban ka
On mõni kitunud siis?
Öeldi ju, et mingid ametid teevad kontrolloste. Põhimõtteliselt võib mõni lapsevanem ka kituda kui võsuke neile alkoga vahele jääb.
Oli üle pikka aja vaja masin rentida.
Sain mingi huvitava skoori peale sõitu, 78 punkti sajast.
Ok, all tekst, et mis valesti tegin. Vaatasin järgi ja imelik, et üks äkkiline manööver ja teine liiga järsk pidurdus.
Vaatasin siis manöövri ära ja tegu ringilt maha sõiduga. Ok, ei mäletanud, et seal midagi äkilist tegin vaid sain sujuvalt mingi 40 km/h maha sõidetud.
Nii, vaatan järsku pidurduat ja no mida kuradit, foori alla liikusin masina regenniga Mõtleain, et seal bussijaama kõrval juhkentalil olid külgedel kõrged majad, et kas võtab gpsi järgi liikumisi jne ning keevitas siis anomaaliad kahasse...
Ja see Yaris Cross, no pole ammu nii ebamugavat ja häirivat masinat juba ammu kasutama pidanud. Rool paksult nuppe täis ja oli suht raske orienteeruda sellel ning midagi kergelt leida. Armatuuril mingi tähelepanu hajutav värvidemäng käis ja pidev tähelepanu hajutamine, et kas nüüd ikka oled tubli juht ja ökotad jne. Isegi spidokat oli raske jälgida _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€
M: Triumph Trident 660 2023a - AHVile 200€ alla
Keegi saab oma bolti äppist (tellimine, mitte juhi äpp) vaadata Androidi peal kas tume teema (Dark Mode) on olemas?
Mingi aeg nagu oli, aga nüüd on see mul kuhugi kadunud ja sätetest enam ei leia kohta kust saaks uuesti sisse lülitada.
Süsteemiüleselt on dark mode sisse lülitatud. Teised äppid kõik toimivad dark mode's. Telefoni restart on tehtud.
Proovisin ka korra edasi tagasi sisse/välja lülitada hele/tume süsteemiüleselt.
Äppi versioon CA.177.0
Läksin tagasi CA.176.0 peale ja arendaja sätetest lülitasin sisse ka valiku, et sunniks dark mode kasutama isegi kui äpp seda ei toeta, aga ei midagi.
Ikka hele. Täielik müstika
Valmis on esimene vesinikutankla Väos, mis teenindab ärikliente
Vesinikuautod sõidavad Bolti rakenduse kategooriates Bolt, Comfort, Premium, Electric ja Comfort Electric. _________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Tomorrow, ei näe paraku võimalust dark mode sisse lülitada. Taandareng?
Võibolla jah. Ma loodan, et see on ajutine tagasiminek.
Anti112 kirjutas:
Bolti kliendiäpil ei ole küll kunagi Dark mode'i olnud
Mina arvasin sama kuni kevadel või millalgi sel ajal sätteid vaatasin ja selle avastasin. Changelog nad ju ei avalda ja seega muud moodi seda teada ei saa.
Mäletan, et äpi enda sätete alt sain selle sisse lülitada ja kuni umbes üleeilseni toimis.
Oleks pidanud screenshoti tegema, aga ma ei arvanud, et see nii uskumatu on, et peaksin seda tõendama.
Nägi päris hea välja. Ainus valge element oli see, et kui eeltellimust tegin, siis kellaaja valiku taust oli valge ja järgmise päeva eeltellimuse teade avakuval oli kah valge taustaga, aga need on ekraanil ainult väiksed asjad.
Ma ei usu ka, et see oli mingi kolmas äpp mis selle võimekuse andis.
Ma pole omateada paigaldanud ühtegi äppi mis sunniks või modifitseeriks teise äppe dark mode eelistama.
Raske uskuda ka, et see oli mingi äppi uuendus, kuna mul on automaatsed uuendused kõigil välja lülitatud ja kord nädalas teen käsitsi uuendused ära.
Siis oleks 176 peale tagasiminek dm ka tagasi toonud.
Minu parim pakkumine on see, et Bolti äppi mingid elemendid tulevad kuskilt serverist üle interneti ja sealtpoolt keerati see (loodetavasti ainult ajutiselt) kinni.
EDIT:
Tegin kiire otsingu ja leidsin mitu lülikest videot kus see sisse lülitatakse. Seega kindlasti ei vasta tõele väide, et Bolti kliendiäpil pole kunagi dm valikut olnud.
Videote kohaselt oli see Konto > Kalendrid sätte all olev eraldi säte. Nüüd seda seal enam pole.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.